Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sad&Happy

~ Senki nem elég gazadag ahhoz, hogy visszavásárolhassa a múltat

~ Nem számít mennyire kedves vagy hozzájuk, bizonyos emberek mindig is seggfejek maradnak.

~ Mindent lehet egy még ócskábbhoz hasonlítani, és tényleg, ahhoz képest ez is egész jó…

~ Ha van valami amit megbánhatsz életed során, az az, ha nem használsz ki minden percet arra, hogy boldog légy.. az már teljesen lényegtelen, hogy mitől. Lehetsz attól, hogy rájössz arra, hogy te is tetszel annak a helyes srácnak; vagy attól hogy valóra válik egy álmod; hogy táncolsz az esőben; hogy érzed, csak a tiéd az a pillanat; érzed, hogy szeretnek.. mert a boldogságnak rengeteg árnyalata van. Nem mindenki tudja először, hogy neki mi az, de ha te már rájöttél soha ne hagyd elveszni!

~ Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta, a boldogság a kulcs egy szép élethez. Amikor iskolába mentem, és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: "boldog". Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet.

~ ‘Az élet megtanított arra, hogy mikor harcoljak valakiért, és mikor álljak félre. Megtanított, hogy mikor a legfontosabb döntéseket hozom, döntsek jól! Az élet azt is megmutatta, hogy sok embert elvesztek, és sok embert el kell majd engednem, akiket szeretek, de erősnek kell lennem. Idővel begyógyulnak a sebek, mert aki elment, az nem jön vissza.’

~ Sokféleképpen nézhetsz az emberekre. Felnézhetsz rájuk, lenézheted őket, és keresztül is nézhetsz rajtuk. De elég néhány keményebb lecke az élettől, és megtanulhatod, hogy valóban is lásd őket, ne csak nézd..
 
~  Vicces, hogy egy szia mindig viszláttal végződik; hogy az örökké valahogy mindig elmúlik; hogy mikor leginkább kellene, senki sincs melletted; hogy mennyi hazug szó lehet egy szerelmes levélben; hogy a legszebb emlékek könnyekkel járnak; hogy az emberek nem felejtenek, de megbocsátanak.. vicces, hogy az élet ilyen ironikus is lehet.. de a legviccesebb, hogy számomra ebből semmi sem vicces..
~ Eljátsszuk, hogy erősek vagyunk, higgadtak maradunk, és titkoljuk, hogy nagyon is emberek vagyunk.

~ ...A tragédiák hozzátartoznak az élethez. Tragédia? És akkor mi van? Hagyjuk abba? Dobjuk be a törölközőt? Hát nem! Ha úgy érzed, hogy kész, a szíved megszakad, akkor is harcolnod kell, de állatira, hogy érezd életben vagy. Szenvedsz, fáj, hát ilyen az élet. Összezavarodtál és félsz? Helyes. Legalább valami mindig eszedbe juttatja, hogy valahol a jövőben vár rád valami jó, amiért érdemes harcolni...

~ Van egy időtlen idők óta tartó háború, mely valószínűleg még legalább eddig el fog tartani a felek között...a szív és az ész csatája...sokan gondolkodtak már arról hogy kinek van igaza az adott helyzetben...az igazság az, hogy nem tudhatod előre hogy melyik fél mellé kéne állnod...hol az ész, hol a szív...ami a jó döntést foglalja magába...egy valami viszont biztos...sohasem fogjuk tudni előre, hogy éppen melyik...
~ mert nem az a bátor, aki fejéhez fegyvert emel, hanem az, aki bánatát elfojtva élni mer..
~ néhányunk azt gondolja, hogy attól leszünk erősek, ha megtartunk valamit.. de néha az elengedés tesz minket erőssé.
~ élj úgy hogyha végig kell nézned az életed filmjét, ne tudd eldönteni, hogy az akciófilm, vigjáték vagy pornó.
~ Aki szörnyetegekkel harcol, ügyeljen, nehogy közben szörnyeteggé váljék. És ha sokáig pillantasz a mélységbe, a mélység is beléd pillant.
~ láttam az életet fentről lefelé és lentről felfelé. mindkét arcát ismerem. és tudom, hogy van remény.

~ Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeláldozás között...
És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal...
És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó...
És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget:
a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével...
És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez...
... egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér...
Műveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel lelkedet, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked...
És megtanulod, hogy valóban sokat bírsz... hogy valóban erős vagy... és valóban értékes."

~ Időnként annyi kérdés zakatol a fejemben..vajon jól tettem ezt vagy azt,vajon jó ember vagyok-e, vajon szeretnek-e az emberek? De aztán mindig arra gondolok, hogy ezekre a kérdéseinkre a mindennapok válaszolnak..az események sorozata, a tettek következménye...az hogy mennyi baráttal és mennyi ellenséggel rendelkezel...minden adott minden előttünk van..a kérdés csak az, hogy elég bátrak vagyunk-e ahhoz, hogy kellő nagyságúra kinyissuk a szemünk és szembesüljünk a válaszokkal..ahogy mondani szokták..ne csak nézz, láss is!

~Az élet? Nem más, mint egy hosszú, végtelennek tűnő poros országút. Hogy mi a dolgunk? Végig menni rajta, még akkor is, ha időnként rögös, ha időnként nehézkes. Vannak sorsdöntő elágazások, amiknél meg-megállva eldönthetjük, hogy tovább akarunk-e menni, vagy inkább csak haladunk egyenesen tovább. Időnként, amint haladsz, vissza-visszanézel, mert az emlékek húznak, de tudod, hogy annak az útnak is megvolt a maga ideje, és hogy az újra voksoltál. Ilyenkor erősnek kell lenned és tovább menned, bíznod és várnod, hogy ez az út jobb lesz, szebb lesz, reményteljesebb. Úgy válaszd meg útjaidat, hogy ne felejtsd el, egyszer vége van minden útnak és elérsz egy zsákutcához. De addig, keresd meg a legjobb utakat és járd be azt, amelyiket igazán a tiednek érzed...

~ Lásd a világot olyannak amilyen! Egy kicsit sem másképp, egy kicsit sem máshogy. Rengeteg ajándék és különlegesség van számodra, amit csak meg kell lelned, rengeteg pillanat amely megváltoztat..

~ Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor okoztam csalódást és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam viszontszeretni. Repkedtem a boldogságtól, fogadtam örök hűséget, de volt hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Felhívtam valakit csak azért hogy halljam a hangját, néha elég volt egy mosoly ahhoz hogy szerelmes legyek. Sokszor féltem, hogy elveszítek valakit, aki fontos számomra, és el is vesztettem a végén. De túléltem, és még most is élek. Már nem csak túlélem a hétköznapokat, hanem megélem azokat. Mert az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon!

~Az ember élete olyan mint egy befejezetlen könyv,mindig csak azt tudod mi volt eddig, mi volt az utolsó sorba leírva...
De azt, hogy mi van a folytatásban vagy hogy mi maga a folytatás, nem tudhatja..hisz akkor íródik..abban az aktuális percben..
Mindenki reméli, hogy csupa jó dolgot dokumentálnak le a következő percben,hogy talán élete következő sora az, amire mindig is várt..
Bármi is vár rám,bármi jó vagy rossz szeretném nyugodtan átélni,szeretném úgy átvészelni hogy tudjam, senkit nem hagyok magára értetlenül, kérdésekkel, veszekedéssel elválva..
Hisz az ember, a körülötte élők világát átformálhatja,megváltoztathatja egyetlen jó vagy rossz dologgal is akár..a kérdés csak az hogy hogyan teszi mindezt..
Nem tudhatod mi vár rád..a következő percben,reggelen,kanyarban, sarkon..mi a következő amit meglátsz,felfedezel..
Ez olyan dolog amikor az ember egy ködös utcán halad a célja felé..az előtte lévő út olyan szürke és annyira sötét hogy nem lát semmit szinte..de mégis megy, egyre csak halad, mert tudja hogy a célja a ködön túl van.
Néha látja a fel-fel tűnő alakokat,tárgyakat,eseményeket..de mennie kell, nem állhat meg.. Hisz ez így lett leírva,nem változtathatja meg a már leírt sorokat..s nem haladhat visszafelé, csak előre..

~ 'A boldogság keresése furcsa dolog. Az emberek keresik a titkát, de nem találják, mert nem is érdekeli őket igazán. Nem a valóságot akarják látni, hanem az illúziót. Elhiszik, amit el akarnak hinni. Mindenben jeleket vélnek felfedezni és belekapaszkodnak. Nem számít, nekik hogy mi az illuzió és mi a valóság, csak az, hogy hisznek benne. De nem veszik észre, hogy ez a legrövidebb út egy újabb súlyos csalódáshoz!..'

~ " És mi az élet, ha nem az álom keresése? Az álomé, hogy valaki azt mondja: igazából, teljes szívből szeretlek! "

~ Az élet olyan, mint az autóvezetés. Csak addig látsz, ameddig a fényszórók világítanak, de mégis megteszed az egész utat.

~Azok, akik nem szenvedtek, semmit sem tudnak; nem ismerik a jótetteket, sem a bajokat; nem ismerik az embereket, és nem ismerik önmagukat sem.

~ Valahogy az életben keményebbek a sorok, és átélni őket, már nem is olyan f*sza dolog.

~Az a legszebb érzés az életben, ha valakinek szüksége van ránk.

~ Nagyon nehéz megtartani az ígéreteket, és nem sírni, amikor valaki elmegy, aki mindennél kedvesebb... és nem várni ki az utolsó pillanatig, amíg elindulnak a vonatok. Utána úgyis mindig egyedül marad az ember a nagy, sötét, ködös életben.

~ Mindannyiunk életében van egy elmondhatatlan titok, egy elérhetetlen álom és egy felejthetetlen szerelem.

~Az élet olyan, mint egy zongora: hogy végül mit hozol ki belőle, csak attól függ, hogyan játszod

~ Gyakran túl gyorsan élünk, nem látjuk a száguldásban az utat szegélyező tájat és nem vesszük észre a kezüket felénk nyújtó embereket

~ Ha valaki a jóságnak és szeretetnek csak egy morzsáját, az igazságnak és fénynek csak egy sugarát hozta a világra, már nem élt hiába: életének megvolt az értelme.

~ Néha csődöt mondunk.. de ha nagyon akarod, mindig megtalálhatod a reményt: egy gyerekben, egy bárban elhangzó dalban, vagy annak a szemében, akit szeretsz. És ha szerencsés vagy -úgy értem, a földkerekség legszerencsésebb embere- abban, aki ugyanúgy szeret téged, mint te őt!♥

~ Az élet veszély nélkül csak oxigénpazarlás

~ Ami jó az életben, az mind törvényellenes, drága - vagy hízlal.

~ Ezt a játékot életnek hívják ... néha ki kellene próbálnod!

~ Minden 'csak vicceltem' mögött van egy kis igazság, minden 'csak elgondolkoztam'-ban ott van egy kis kíváncsiság; minden 'nem tudom' mögött van egy kis tudás - és minden 'már nem érdekel' mögött van egy kis érzelem..

~ Ha a problémádra van megoldás, miért aggódnál miatta? Ha pedig nincs rá megoldás.. akkor mi értelme aggódnod? XD

~ Becsukhatod a szemed azok előtt a dolgok előtt, amiket nem akarsz látni; de a szívedet nem csukhatod be, hogy ne érezz

~ Mosolyogj! Ez sokkal egyszerűbb, mint elmagyarázni azt h miért sírsz

~A tündérmesék néha igenis valóra válnak.. hisz a boldogság ott van egy ölelésben, egy mosolyban, egy ízben, egy illatban, egy szóban..

~ Egy másik ember hiánya akkor a legelviselhetetlenebb, ha melletted ül, de te tudod, hogy sosem lehet a tiéd..

~ A tegnap történelem. A ma rejtély. A holnap ajándék!

~ Ha úgy érzed, hogy csak akkor fogsz nevetni & élvezni az életet, mikor az összes gondod megoldódott, akkor jobb, ha inkább felkészülsz egy örömtelen életre..

~ Az élet nem könnyű. A szerelem fáj, a pasik hazudnak, a barátok hátbaszúrnak, az emberek meghalnak, a szülők kiabálnak.. te mindig próbálkozol, de sosem vagy 'elég jó'.. és nem érted miért :/

~ Amikor nem lehetsz azzal, akibe szerelmes vagy.. együtt tudnál lenni más valakivel, aki csak kedvel téged?

~ Az emberek azt mondják, a rossz emlékek okozzák a legtöbb fájdalmat, de igazából a jó emlékek azok, amik az őrületbe kergetnek..

~ Az élet tele van titkokkal és hazugságokkal.. úgyhogy mikor legközelebb átvágnak, ne lepődj meg.. :/

~ Ha meggyújtunk egy gyertyát, aztán elfújjuk, sötétebb lesz minden mind azelőtt volt

~ Panaszkodhatunk amiatt, hogy a rózsának tövisei vannak - vagy örülhetünk, hogy a töviseknek van rózsája..

~ Az érzések változnak, de az emlékek örökké megmaradnak

~ Amikor az élet száz okot ad arra, hogy sírj, mutass fel ezer okot arra, hogy mosolyogj :)

~ Gyakran megesik az életben, hogy elfelejtjük azokat a dolgokat, amikre emlékeznünk kellene, és olyan dolgokra emlékszünk, amiket el kellene feleljtenünk..

~ Ahhoz, hogy meglásd a szivárványt, el kell viselned az esőt is

~ Az, aki a tanulás miatt sok mindent elhanyagol, sohasem lesz szerelmes, és az életben sokkal többet veszít, mint amennyit a tanulással nyerhet

~ Van pár pillanat, amiért megéri élni, Látszólag semmiség, az ember mégis érzi. Jó pár pillanat, van belőle bőven: Kettesben kézen fogva, mezítláb a fűben, Mikor megszűnik minden,nem számít semmi, Pont így, pont most veled szeretnék lenni.

~ A bátorság lényege nem az, hogy a szívnek nem szabad remegnie, hanem az, hogy másoknak nem szabad tudni erről a remegésről ...

~ a mesék annyira kimentek volna a divatból, hogy a hercegnőknek már mindent maguknak kell csinálniuk? nevezz régimódinak, de néha a tündérmese végződéséhez az kell, hogy a herceg megemelje a seggét, és felnyergelje a paripáját

~ Sose felejts el mosolyogni - még akkor sem, amikor szomorú vagy ... lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba
~ Az élet nem abból áll, hogy a vihar elmúlását várjuk, hanem hogy megtanulunk táncolni az esőben
~ Ha azért sírsz, mert lement a nap, a könnyeid miatt nem fogod látni a csillagokat!
~ Mosolyogj! Ez a második legjobb dolog, amit az ajkaiddal tehetsz
~ Ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét!

~ Mindig lesznek olyan emberek, akikről egyszerűen nem tudod elhinni, hogy valaha is barátok voltatok; olyan pasik, akikről azt, hogy valaha is csókolóztatok; és emberek, akikről azt, hogy valaha tudtál nélkülük élni!

~ Elengedni valakit nem azt jelenti, hogy megszűnik a fájdalmad. Amíg szereted, fájni is fog a hiánya. Ez nem baj. Attól még elengedheted. Sírva búcsúzunk egymástól, s ha igazi a szereteted, ez egy jó sírás. Elválasztva lenni bárkitől is, akit szeretünk: fáj. Ha már nem fáj: nem is szeretjük. Az elengedés nem azt jelenti, hogy az ember szíve kihűl. Nem azt jelenti, hogy elfelejtem örökre. Nem közönyt jelent. Az elengedés azt jelenti, hogy hagyom őt szabadon repülni, szállni, a maga útján - abban a biztos reményben, hogy visszatalál majd hozzám. De amíg nincs itt, mindig hiányzik. És fáj.

~ ha minden egyes alkalommal, amikor megnevettettél, lehoztam volna egy csillagot, akkor most az egész égbolt a tenyeremben lenne.. :')

~ Azok, akik azt mondják, hogy Disneyland a legjobb hely a világon, még nem voltak a karjaid között.

~ Összetartozunk, és nem válunk el soha, mint az író és a tolla, mint a Coca meg a Cola.

~ Ha az egyetlen hely, ahol láthatnálak az álmom volna, örökké aludnék.

~ Mióta belenéztem a szemedbe, szüntelenül te jársz az eszembe. Szemed ragyogását nem tudom feledni, mert megtanítottál igazán szeretni.

~ Nem akarok nagyzolni, de el kell,hogy mondjam, én vagyok a leggazdagabb hölgy a világon! És, hogy miért? Mert a világ legdrágább fiúja az enyém!

~ Ne ijedj meg, ha a Mikulás zsákjában találod magad.. csak szóltam neki hogy téged kérlek ajándékba :$:D

~ Szeretni téged olyan, mint lélegezni... hogy is hagyhatnám abba? :)

~ Mosolyogj - ez a második legjobb dolog amit az ajkaiddal tehetsz =D

~ Elvesztettem a Teddy macimat :( nem aludnál velem? :P

~ Nekem van 1 tollam, neked 1 telefonszámod...gondolj a lehetőségekre =)

~ Nincs szükséged jelmezre és szuper erőkre ahhoz hogy az én hősöm legyél

~ Amikor veled vagyok, nem kell azon fáradoznom, hogy boldog legyek ... mert az

vagyok

~ Mikor veled vagyok, nem érdekel, mi lesz holnap, csak ölelni akarlak, érezni, csókolni ...

~ Tudod mi a különbség közted és egy hullócsillag között? Az, hogy ha rád nézek, a kívánságom már valóra is vált ;)

~ Ő az egyetlen ember, aki büszkélkedhet azzal a varázspálcával, ami a szívemet irányítja. :)

~ Miért csukjuk be a szemünket, amikor alszunk? ?...amikor álmodunk? …amikor csókolódzunk??... mert a legkülönlegesebb dolgok nem láthatóak. Ha becsukom a szemeim, téged látlak.

~Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszemben vagy. Te vagy a reménység fénylõ csillaga, s e csillag nélkül sötét az éjszaka.

~Nekem a Te mosolyod kell reggel,
ha ébredek
És a Te hangod,
amikor az életben eltévedek
Az ölelésed-nevetésed csókod és a vágyaid
A bánatod, a fájdalmad, a titkaid az álmaid.
Nélküled számomra itt már semmiben sincs értelem
Hiszen szükségem van Rád,
hogy érezzem én is létezem
Két kezemben a két kezed...

~ Hiszel abban, hogy van szerelem első látásra? Vagy sétáljak el előtted mégegyszer?

Sad..

~ Emlékszel, mikor azt mondtam, melletted szeretnék megöregedni? Felejtsd el! Baromság!

~ ..és mikor már azt gondolod, hogy tényleg nem jöhet semmi, hiszen túl vagy rajta, nem jelent már számodra semmit, nincs olyan dolog, ami rá emlékeztetne, akkor hirtelen beugrik egy pillanatkép, esetleg a füledben csend egy zene, vagy megbabonáz egy illat s hirtelen leomlik minden fal, amit hosszú idő alatt magad köré építettél. 

 

~ Csak sóhajtok és hagylak menni. Menj már, indulj! Hagyj egyedül te is, sétálj ki az életemből és zárd rám az ajtót. Zárd rám, hogy senkit ne tudjak beengedni. Nem érdemled meg a könnyeim, most mégis patakokban folyik érted – s én nem is próbálom irányítani, csak hagyom, hogy tegye a dolgát. Ne láss így, ne nézd, mennyire fáj! Csak menj, kérlek, menj már..

~  Amint keresztül sétálsz az álmomon.. látlak. a szívemben könyörgök, hogy ez az álom soha ne érjen véget.

~  Képtelen volt sírni - "ez a fájdalom túl nagy a könnyekhez."
~  Szar érzés lesz tudom, de amit kaptam vissza adom.
~  Régebben mindenki számára egy nyitott könyv volt az életem, de miután bezártam a könyvet, ők már csak a borítót fürkészhetik.
~  -Szeretlek.!
-Hogy is van ez?...addig szeretsz ameddig nincs más... Ha ő visszajönne hozzád, te egy kis sajnálat nélkül itt hagynál engem... pedig tudod jól, hogy érzek irántad. De önző vagy...látod... Visszajött... és te megbocsájtottál neki mindent, amit tett veled. Engem meg itt hagytál... de én nem vagyok önző. Nem keresem ott a boldogságot, ahol nincs rám szükség. Nem fogok semmi problémát okozni neked, ne aggódj... Én szeretlek...és el tudlak engedni, azt remélve, hogy ha velem nem...legalább vele boldog leszel

~ Ki kellett volna nyitni a szemed és látni, hogy bolondultam érted…

~ Hetek óta megtorpanok, ha szerelmespárokat látok az utcán, és csak bámulom végtelennek tetsző csókjaikat, szenvedélyes veszekedéseiket, nézem a láthatatlan lasszót, annak hurkát a nyakukon, idegeiken. Nézem őket, és bölcs mosollyal elhallgatom a vérembe szivárgó fájdalmat.

 

~ A szememből indul, de a szívemből ered, az arcomon gördül, de a lelkemre csepeg.

~ Szomorúan nézlek ha látlak,szomorú vagyok ,mert a szívem sír utánad...
~ Elengedni valakit nem azt jelenti, hogy megszűnik a fájdalmad. Amíg szereted, fájni is fog a hiánya. Ez nem baj. Attól még elengedheted. Sírva búcsúzunk egymástól, s ha igazi a szereteted, ez egy jó sírás. Elválasztva lenni bárkitől is, akit szeretünk: fáj. Ha már nem fáj: nem is szeretjük.
~ A szíved egyszerűen összetörik.. ennyi az egész.

~ Nincs mit tenni, a fájdalom erősebbé tesz, tűröm míg élek, de egyszer tudom vége lesz.

~ Lassan sorvadok, lassan hamvadok el nélküled, nélküled. Te vagy az ok, amitől boldog vagyok, de most nem látok és nem hallok... A szobámban fekszem, épp beléd betegszem. Csak dúdolok egész nap, a szomszédaim anyáznak. Problémás vagyok, biztos ezért nem akarod hozzám kötni az életed... Túl jó drog a szerelmed.

~ Hiába fáj, menned kell már...ne sírj, hisz eddig sem fájt, hogy hazudtál... majd elfeledlek és boldog leszek... 10 perced van, hogy mindened összeszedd

~ Ment az úton csöndben, és vissza se nézett, felejteni tudott, lelkem porig égett. Leesett a földre, jéggé dermedt könnyem, tudom, már nem látom, felejtsem el könnyen. Bezártam most szívem, arany a koporsó, akit én szerettem... Ő volt az utolsó.

~ A sok véletlen mondat, ami kicsúszott és meghatott, a romokból felkapott pár tegnapot, boldoggá tett és elhagyott...

~ Már nem születik mese abból, ha látlak, csak néma nevetés, hogy miért volt nekem sok, ami vagy - most meg kevés..

~ Egy embert elengedtem. Már nem tartom a barátomnak, és nem is vágyom rá, hogy az legyen. Már nincs gyomorgörcs mikor meglátom, csak egy gúnyos kis mosoly a szám sarkán és egy kis szomorúság mélyen bent a szívemben..

~ Talán szeretünk szenvedni. Talán belénk van programozva.. Mert e nélkül, talán nem éreznénk, hogy vagyunk. Hogy is mondják, miért csapkodom magam ostorral? Mert annyira eszméletlenül jó, amikor abba hagyom.

~ A szív lassú halállal hal... A remény úgy száll el, mint a falevelek... Míg egy nap, egy sem marad... Nincs remény. Semmi nem marad...

~ Amikor sírok, összekuporodom a szobámban. De utána újra, és újra talpra állok.

~ Ott voltam, majdnem egy karnyújtásnyira, és mégis ezer mérföldre tőle..

~ Fogalmad sincs, hogy milyen ez az érzés, mikor fáj lélegezni...

~ Csak várni tudok rád. Nem tudok mit mondani, csak nézni hulló könnyeid. Csak szeretni tudlak. Nekem sokkal könnyebb a fájdalom, mint a felejtés.

~A levél minden sorában éreztem fájdalmát. Az ő fájdalma pedig kihívta az én fájdalmamat; megint ott tartottunk, ahol régen - bántottuk egymást. Bárcsak lehetne bántás nélkül szeretni.

~ Nap, mint nap eltervezem, hogy holnap véget vetek a hazugságaidnak, de amikor a pillanat eljön, valahogy sosem tudom kimondani, amit az eszem súg.. talán azért mert a szívem mélyén.. szükségem van a hazugságaidra, csakhogy nyugodtan, hatalmas fájdalmak nélkül, élni tudjak.

~ De most kinyitom az ajtót és inkább távozom, mert az idő elszáll, túl gyorsan pörög, s ahogy semmi sem az életben, úgy a szerelem sem örök...

~ Azt mondják az idő mindent megold, de amikor nagyon fáj, az idő is megáll.

~ Néha mindent itt hagynék, nem szólnék senkinek, csak halkan eltűnnék. De úgyis visszafordulnék.

~ Bár visszatérhetne, akár csak egyetlen percre is! Másképp szólnék hozzá? Másképp látnám, másképp ölelném… És elmondanám neki azt, hogy… Mit is?... Amit nem lehet elmondani..

~ Úgy tartják, a szavak sok fájdalmat okoznak, de valójában a csend is megsebez olykor..

 ~ Nem akarok többé rólad álmodni; hanem veled szeretnék aludni..

~ Bárcsak vissza tudnék menni az időben arra a napra, mikor először találkoztunk.. hogy aztán elsétálhassak.

~ Szereted-e még, ha csillagos az ég? Keresed-e még hogy melyik a miénk?

~ Azt szokták mondani, hogy a felhők fölött mindig kék az ég, pedig van olyan, hogy a felhők fölött csak még több felhő van...

~ Számomra Ő egy elérhetetlen álom marad, aki más kezét fogja miközben az én szívemet töri darabokra

~ Ahogy vannak olyan dolgok, amiket nem akarunk hogy megtörténjenek, de valahogy el kell fogadnunk, ugyanúgy vannak olyan emberek, akik nélkül nem tudunk élni, de mégis el kell őket engednünk..

~ Sok szív tört már össze ostoba szavak miatt, de a kimondatlan szavak azok, amik a legtöbb szívet képesek összetörni


~ Úgy érzem őt, ahogy a letépett karját érzi az ember: nem fáj, csak hiányzik!..

~ Oly sokféleképpen össze lehet törni egy szívet. A mesék teli vannak szerelemtől összetört szívekkel, pedig igazán csak az töri össze a szívet, ha elvesszük tőle az álmokat - legyenek azok bármilyen álmok.

~ Vannak szép emlékeim
Rólunk készült képeim
Ki nem mondott vágyaim
Elfelejtett álmaim


~ Ne sírjatok mikor kőbe vájva látjátok a nevemet, a föld alól nem zavarok, ha lesz ki eltemet..


~ Halálos bűnt követtem el, mikor szeretni próbáltam...


~ Én mennék előre, de hosszú az út, a szívem gyászban van, túl mély a kút, szüntelenül zuhanok, megkapaszkodni meg nehéz, ki fogja meg a kezem? Ki lesz olyan merész?"

~ Vannak dacos ajkak,mik soha nem beszélnek,de reggel a könnyes párnák mindent elmesélnek...


~ Ha majd egyszer elrepülsz mással, és engem itt hagysz törött szárnyal, akkor nem érted a lényegét, egy ember neked adta az életét!


~ Összeomlik minden,fekete lesz az ég és ki szeret elhagy,mert belőled már nem kér


~ Még szomorú se vagyok, megszoktam e szörnyű világot annyira, hogy néha már nem is fáj...undorodom csak.


~Egy tökéletes világban ez sohasem történt volna meg, egy tökéletes világban Te még mindig itt lennél...

~ El kell engednem a fájdalmat a múltat, mindent, ami még hátba szúrhat....

~ Csak rohansz, menekülsz az éjszakában, pedig tudtad jól, hogy nem bízhatsz az ő szavában...

~Hadd legyek ma este az,aki akarok,neved suttogom,s feléd hajolok,jó barátnak hiszel,de ez nekem nem elég,hadd legyek ma éjjel szerelmes beléd.

~ Eső a betonra, könny az arcomra, emléked örökre szívembe karcolva...

ˇÚgy emlékszem, mintha tegnap történt volna, egy pillanat alatt zuhantam a felhőkből a porba.

~ Érzem azt az ürességet legbelül, érzem azt hogy itt hagytál egyedül

~ Összetörted a szívem... pedig megígérted nekem, hogy vigyázol majd rá...

~ A képek némák, nem beszélnek, de az emlékek örökre benned és bennem élnek!

~A semmibe bámult, és éreztem, ő is ugyanúgy szenved, mint én. Átölelt, és csak ültünk együtt a verandán; mint két elveszett, szerencsétlen ember.

~ Fájdalom költözött a szívébe, miközben érezte, mennyire szereti. Mély levegőt vett, és hagyta, hogy az édes elkeseredés betöltse a lelkét.

~ A szívet azért rejtette el Isten, hogy ne lássa senki amikor megszakad.

~ Volt mikor sokat jelentett nekem. Mára megváltozott minden. Ma már más jelent sokat. De örökké emlékezni fogok rá.

~ Nem kell, hogy szeress, hisz úgyis elmúlik egyszer, nem akarom, hogy keress, ha eltűnök egy reggel…

~Hibát követtem el! Egy férfi kezébe adtam a szívem! De ennél is nagyobb hiba, hogy bíztam benne, hogy nem töri össze...!

~ Örültem, boldog voltam, hogy karjaidba vettél. Éreztem, de nem hittem, hogy egy kicsit sem szerettél.

~ Megtehetnéd - a kedvemért - hogy lábujjhegyen távozol. Halkan csukod az ajtót életemre. Elmész szépen, és nem kukucskálsz, nem kell, hogy lássad, mennyire fájsz.

~ Megcsókollak, te nekem adsz csókot aztán elindulsz szótlanul és magaddal viszed életem.

~ Csillagot láttam a szemedben - egy könnycsepp volt kibuggyanóban, még rá is csodálkoztam hosszan, és fájdalmasan megszerettem, mert én okoztam.

~ Ismertél milyen vagyok, hallottál nevetni, utoljára láttál engem igazán szeretni.

~ Búcsúzni könnyű,de feledni nehéz. Mert a szív a múltba ezerszer visszanéz. Meglehet, hogy könnyen nevetve búcsúzunk. Mégis fájni fog, ha újra találkozunk. Nem tudja senki, hogy erről ki tehet, de akkor majd búsan lehajtod a fejedet. Megállnál százezerszer, ám mégis tovább lépsz, mert búcsúzni könnyű, de feledni nehéz.

~ Visszatekintve elkerülhetetlen volt az elválásunk. De még mindig hiszem valahol mélyen, legbelül, hogy bennünket egymásnak teremtettek.

~ ...Minden üzenetnél azt remélem bárcsak te lennél.

~ Naná, hogy bírom a 'szingli vagyok, flörtöljünk, jó pasi vagy, igyunk meg valamit' szituációkat, de néha.. néha annyira hiányzik az a 'csókok, ölelések, én vagyok a barátnője és szerelmes vagyok' féle dolog...

~   -Tényleg ezt akarod? -kérdeztem tőle csendesen, miközben egy reménysugár átsuhant a szívemen. Ő csak bólintott, nem nézett a szemembe, és nem látta arcomon lefolyni a könnyemet.

~ Leszek egy emlék, míg gondolsz rám... Leszek egy akadály a feledés útján. Dobj ki szívedből, ha útban vagyok! Csak emlék vagyok... tűrök, majd meghalok..

~ Szemedben könnyek, haragszol rám, hogy el kell menjek nem az én hibám.

~ Hihetetlen félelemmel jár úgy szeretni valakit, hogy már nem a tied.Félsz, hogy talál valakit, aki szebb.. aki jobb mint te. Félsz hogy az a csöpp esély is eltűnik a sötétségben, ami még van...

~ Nekem ő az életem, de az ő életében én még csak egy utolsó lehetőség sem vagyok, és ez őrülten fáj!..

~Félek tőled, bár nem tudom miért, égék tőled, szerelmes szívem tiéd! Imádlak, bár nincs hozzá jogom, várlak bár nincs rá okom!

~ Minden perc mit éltem Veled, tudd meg: már részem, a miénk. Bár utunk eltűnt rég, az összes emlék szép; s a mosoly rajtad még pont olyan mint rég - csak már nem az enyém..

~ Határtalan üresség telepedett a lelkére. Már nem álmodott. Nem volt miért álmodnia

~ Újra péntek, megint vége 1 hétnek, de a nélküled eltöltött napok semmit sem érnek. Értelmetlen mondatok, elharapott szótagok, minden szóban hazudok:kösz, jól vagyok.

~ Tudod, szívesen kikaparnám a szemeidet, de megérdemled hogy tükörbe kelljen nézned minden egyes nap..

~ "Ugye ismerős a tökéletes pár? A két rokonlélek, akinek szerelme sosem múlik el, a férj és feleség, akik tökéletesen bíznak egymásban. Ha még nem volt szerencséjük a tökéletes párhoz, hadd mutassam be őket: ott állnak a legfelső tortakrém tetején. És mi a sikerük titka? Kezdjük mondjuk azzal, hogy marcipánból vannak…”

~ Mostantól úgy gondolok rád mint egy egyszerű hétköznapi fiúra akit bármikor képes lennék szeretni, de nem te leszel az egyetlen. Nem fogok miattad sírni, és nem fogok rád várni. És észreveszem hogy más fiúk is léteznek. A szívem mélyén még mindig reménykedem, de nekem is szükségem van a boldogságra. Nem fogok miattad mindent veszni hagyni úgy, hogy még csak nem is vagy az enyém. Fáj, és nagyon nehéz, de tovább kell lépnem, és most az egyszer nem miattad, hanem magam miatt..

~ Állandóan hiányzol, de leginkább akkor, mikor látom hogy mosolyogsz, de nem rám, hanem valaki másra..

~ Nem vagyok hercegnő és ez nem egy tündérmese, ez nem Hollywood csak egy kicsi város, álmodoztam mielőtt elmentél és cserbenhagytál.. de most már túl késő, hogy eljöjj értem a fehér lovadon

~ Annyira nehéz, mikor csak egy egyszerű kérdést szeretnél feltenni, de közben rettegsz attól hogy hallani fogod rá a választ

~ A szemembe néz - újra élek, Amikor azt mondja viszlát - újra meghalok....

 ~ Szomorú tud lenni, hogy változnak az idők. Amikor elsétálsz valaki mellett, akivel régen órákig tudtál beszélni, most pedig még csak rád sem néz..

~Nézd ezt a lányt, távolról szánalmasnak tűnhet. Minden buliban más pasival látod, de ha közelebb merészkedsz hozzá, látod rajta azt a fájdalmat, amit az élet okozott neki. A legtöbb dologért magát hibáztatta, és ez tette őt tönkre. Belülről teljesen meghalt. Nem mer már senkihez kötődni. Pedig soha nem volt nagy elvárása, csak egy dolgot kért, hogy szívből szeressék.

~ Nehéz abbahagyni a sírást, mikor csak az a személy tudna téged megvigasztalni, aki miatt sírsz.

~ Néha csak akkor látunk tisztán, mikor a szemünket már elmosták a könnyek

~ Ez majdnem szerelem volt.. az ilyen 'majdnem'-dolgoktól ennyire vacak az életem

~ Igen, ő volt az én szőke hercegem azon a bizonyos fehér lovon.. de rá kellett jönnöm, hogy ebben a mesében nem én vagyok a királylány

~ Utálom a reményt; akárhányszor próbálom feladni, mindig azt suttogja: csak még egyszer.. utoljára..

~ A legnehezebb abban, hogy elsétáljak tőled az, hogy tudom: te nem fogsz utánam futni :/

~ Nem reménykedem túlságosan, hiszen tudom, hogy minden köszönés egy búcsúzással végződik

~ Nincs annál rosszabb, mikor azt érzed, hogy nem voltál elég jó annak, aki neked az egész világot jelentette

~ Nehéz megbánni, hogy szerettem őt, nehéz elfogadni, hogy elveszítettem őt, de mindent egybevéve, az a legfájdalmasabb, hogy el kellett engednem

~ Úgy teszek, mintha élnék, pedig csak egy baba vagyok.. a polcon ülve, szép ruhában, üres szemmel, merev háttal, érzéketlen mosolygással; a távolba révedve lebénultan figyelek, és jöttödre porcelánszívem megremeg

~ Könnyebb azt mondani: 'már nem szeretem őt többé', mint megmagyarázni azt, miért is szeretem őt még mindig ugyanúgy

~ Azt hittem ismerlek, de azt hiszem, könnyebb az igazság helyett azt látni, amit akarunk

~ Elgondolkodtál már azon, hogy vajon miért néz ki mindig az ablakon mikor elkapja a pillantásod? Azért, hogy elrejtse az érted hullajtott könnyeket

~ A távolság az. ami nehézzé teszi az életet; a két szív, ami egykor olyan közel volt egymáshoz, most mérföldekre távol

~ Néhányunk azt gondolja, hogy attól leszünk erősek ha megtartunk valamit.. de néha az elengedés tesz minket erőssé

~ Elegem van abból hogy órákot töltök azzal hogy 'tökéletes' legyek egy olyan srácnak aki nem viszonozza az érzéseimet, hogy éjszakákat sírjak át miatta, hogy hamis mosolyt viseljek azért hogy elrejtsem a könnyeimet.. végeztem azzal hogy próbálom a dolgokat rendbe hozni mikor tisztán látszik hogy nem fog sikerülni.. nem bírom tovább :(

~ Ha belenézel egy lány szívébe.. meglátod azt, hogy mennyit sírt valójában. Látni fogsz titkokat, barátokat, hazugságokat.. De látni fogod azt is, amit (talán) sosem érthetsz meg: hogyan tud erős maradni akkor is, mikor semmi sincs rendben

~ Úgy érezte, hogy az egész élete egyfajta álom volt. Néha nem tudta, hogy ki is ő valójában és hogy élvezte-e egyáltalán azt az életet, amit élnie kellett.

~ Nem a szerelemtől félek, hanem attól, hogy nem szeretnek majd viszont :(

~ Nehéz olyasmire várni, amiről tudod, hogy talán soha nem fog megtörténni; de még nehezebb feladni, mikor ez az, amit annyira akartál

~ Lehet hogy még fiatal vagy, de egy dolgot jegyezz meg: a tündérmeséknek nem mindig van boldog vége

~ Az emberek azt mondják, a rossz emlékek okozzák a legtöbb fájdalmat, de igazából a jó emlékek azok, amik az őrületbe kergetnek..

~ Mintha egy kést döftek volna belém, úgy éreztem, mikor kiléptél az életemből, de nem számít mi jön még: soha nem fogsz engem sírni látni.

Angolul..

u know that place between sleep and awake? the place where u can still remember dreaming? that's where i'll always love u..

ismered a helyet az álom és az ébrenlét között? a helyet ahol még emlékezhetsz az álomra? itt foglak örökké szeretni...

 

 

"baby, don't cry, say f*ck you and smile"

~ bébi, ne sírj, sz*rd le és mosolyogj"

 

"I'm fine really means 'I need a hug and someone to talk"
~ a "jól vagyok" igazi jelentése: "szükségem van egy ölelésre, és valakire, akivel beszélhetek"

Some people come into our lives, leave footprints in our hearts, and we are never ever the same.
~ Néhány ember belép az életünkbe, lábnyomokat hagy a szívünkön és onnantól kezdve soha többé nem leszünk a régiek.

Sometimes one smile means more then a dozen roses.
~ Néha egy mosoly többet jelent, mint egy tucat rózsa.

It's quite ironic that in life, the person that brings out the best in you & the one that makes you strong is actually your weakness.
~ Elég irónikus, hogy az életben, azaz ember, aki kihozza belőled a legjobbat és erőssé tesz, tulajdonképpen a gyenge pontod.

Yes, I do use my hairbrush as a microphone and dance around in my underwear. Thank you very much.
~  Igen,szoktam a hajkefémet mikrofonnak használni, és körbetáncolni a bugyimban. Köszönöm szépen.

Every day I get up, live, breathe and smile - like a robot. I just hope that maybe one day I'll have a reason to do it...
~ Minden nap felébredek, élek, lélegzem, mosolygok, mint egy robot. Csak remélni tudom, hogy egy nap okom is lesz arra, hogy ezt tegyem...

I love you like a fat kid loves cake!
~ Úgy szeretlek, mint egy dagi kölyök a sütit!

I’m so silly. After so much pain, i still hope that one day i can feel a little love from you.
~ Olyan hülye vagyok. Annyi szenvedés után, még mindig remélem, hogy egy nap, újra érezhetem egy picit a szerelmed.

I have come to realize more and more that the greatest disease and the greatest suffering is to be unwanted, unloved, uncared for, to be shunned by everybody, to be just nobody.
~ Egyre jobban úgy érzem, hogy a legborzalmasabb dolog, a legnagyobb szenvedés az, amikor nemkívánatosak vagyunk, amikor nem szeretnek, s nem törődnek velünk, amikor mindenki elkerül minket, amikor senkik vagyunk.

When you think about him, you start to cry...When he gets online your tummy gets that feeling and your heart beats ten times faster...When you see him you smile without even knowing it...That means there's something that wont let you give up!
~ Mikor rá gondolsz sírni kezdesz... Mikor látod, hogy online van, a hasadba valami fura érzés fészkelődik és a szíved tízszer olyan gyorsan ver... Mikor látod, mosolyogsz, anélkül hogy észrevennéd... Mindez azt jelenti, hogy valami nem fogja engedni, hogy feledd.

No matter how hard it is, i will be fine without you yes i will…
~ Mindegy milyen nehéz, jól leszek nélküled, igen, jól leszek…

 

It's a rainy day then the sun will shineIt's a rainy day than will turn all right.

~ Ez egy esős nap,de a Nap ki fog sütni. Ez egy esős nap,de minden rendbe fog jönni.

 

From the moment that I looked in your eyes I saw the boy I've loved all my life ...
~ Abban a pillanatban, mikor a szemedbe néztem, megláttam azt a fiút akit egész életemben szeretni fogok ...

 

He is more than a man, and this is more than a love
~ Ő több, mint egy fiú, és ez több, mint szerelem <3

 

Love is like a butterfly: if you hold it too tight, it'll crush, or hold it too loose,it'll fly.
~ A szerelem olyan mint a pillangó: ha túl erősen szorítod, összenyomod/összetöröd, ha túl lazán fogod, elrepül ...

 

Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you ...
~ Bármikor, mikor magányos vagy, gondolj arra: valaki, valahol rád gondol

 

You said the heaven ablaze in my eyes, and look at me: I wear a halo ...
~ Azt mondtad, a mennyország tükröződik a szemeimben, és nézz rám: glóriát is viselek ...


The real reason I'm over you is because now I see who you really are ...
~Az igazi ok az, hogy azért vagytok túl rajtad, mert most látom csak hogy ki is vagy valójában ...

 

Sometimes when I say "oh, I'm fine", I want someone to look into my eyes and say: "tell the truth!"
~Néha, mikor azt mondom "jól vagyok", azt akarom hogy valaki nézzen a szemembe és mondja azt: "mondd az igazat" ...

 

Sometimes the heart sees what is invisible to the eye ...
~ Néha a szív meglátja azt is, ami a szemnek láthatatlan ...

 

Make new friends, but keep the old. New are silver, and the old are gold.
~ Szerezz új barátokat, de tartsd meg a régieket! Az újak ezüstöt, a régiek aranyat érnek. :)


That's what happens when innocent friends turn serious lovers...
~ Ez történik amikor ártatlan barátokból komoly szerelmesek válnak :)


Always look at the bright side of life!
~Mindig az élet napos oldalát nézd!


My cold heart is a place where true love cannot bloom....
~ A jéghideg szívem az a hely, ahol igaz szerelem sohasem virágzik...

 

With every kiss & every hug you make me fall in love :) (Chris Brown)
~ Minden egyes csókkal és öleléssel egyre inkább szerelmesebb leszek

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.