Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek x_x

Tumblr_mavhojfygh1qfy75no1_500_largeKöszönöm, hogy szeretsz, féltesz, vigyázol rám, hogy betakarsz ha fázom, átölelsz ha félek és hogy neked reggel is szép vagyok. köszönöm, hogy a szemembe nézel és tudod mit gondolok. köszönök mindent, amit adtál és mindent aminek te örülsz. köszönöm, hogy vagy nekem!♥


18718154670736166_dnfuoysa_c_large NEM AKKOR SZERETSZ igazán valakit, amikor azt mondod, "nincs nála jobb", inkább akkor, amikor azt mondod: "van nála jobb.. de nekem ő a legtökéletesebb". ♥!

Tumblr_lzg6hrfipd1qg8efio1_500_largeNekem nem kell hogy teleirkáld az üzenőfalamat szívecskékkel, csak ha rossz kedvem van ölelj meg és mond azt minden rendben lesz!!!


Y8kfd2-l-610x610-shirt-heart-top_largeVannak olyan érzések, amiket egy lány soha nem fejezhet ki szavakkal...(Y)
560312_431487383574037_1846450281_n_largeÁlom : Amit senki más nem vehet el tőled !!! :))
317603_431487530240689_584075705_n_largeAzt mondják ha többször álmodsz meg egy bizonyos álmot valóra válik. Számtalanszor álmodtam róla mégsem jött el SOHA.


Dsc_0461_largeJó, rendes pasikat a világ bármelyik sarkán találhatunk. A baj csak az, hogy a Föld kerek.(Y)
29rsib-l-610x610-skirt-aztec_largeMinden álmodért harcolnod kell, hiszen ki tudja: lehet, hogy amelyiket elengeded, éppen az tenne teljessé.:)

Néha el kell veszítenünk azt akit szeretünk különben hogyan is tudhatnánk mennyit jelent nekünk? De vajon mindig így kell lennie? Nem lehet azelőtt ráébredni erre, mielőtt elveszítenéd azt, akit szeretsz?
Ha igazán szereted, elfogadod a hibáit és nem akarod, hogy megváltozzon!Néha a dolgok , túl jók ahhoz, hogy valódiak legyenek...!
   (Y) Néhány ember gondolkodhatna ezen!! ;) Aranyos , mikor valaki egész éjszaka fent marad, csak azért hogy beszélgessen veled. :)Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de néha a szemétdomb felett is felragyog a szivárvány..


Amikor boldog vagy, élvezed a zenét amikor szomorú vagy átéled a dalszöveget!!! ;)Minden vitában a nőé az utolsó szó…;)
Ne állj bosszút azon aki megbántott! Egy nap majd átéli, amit veled tett, és ha szerencséd van, Isten megengedi, hogy végignézd..

 

Aki barát szeret, de aki szeret nem mindig barát.... :/!
Nem az a fontos hogy hol hanem hogy kivel ..! ;)

Ne ítélj el másokat olyan rossz tulajdonságaiért, amiket te hoztál ki belőle .. ! ♥ :)

 

Buta kis bohócként álmait kereste..de végül rájött,hogy igazán senki sem szerette....A barátaid néha a legjobb pszichológusok a világon ! ♥
Amikor szerelmes vagy , nem vagy eszednél , mert ha eszednél vagy , nem vagy szerelmes:)))  

ÉLET : se keze , se lába , mégis tőle kapod a legnagyobb pofonokat... :/Ne arra legyél féltékeny, akiről sokat beszél, hanem akiről hallgat..
Igazán boldog csak akkor lehetsz, ha az lesz a tiéd, akit te is szeretsz!
Voltam aki voltam..
Vagyok aki vagyok..
Te véleményedre meg kurvára nem adok!Szeretlek ragozása
Én: Szeretlek
Te: Szeretsz
Ő: Közénk áll
Mi: Küzdünk
Ti: Belep*fáztok
Ők: Mindent elb*sznak.. :|
Soha ne fuss olyan után aki nem tesz érte, hogy utolérd!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.