Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek forever

fogd már fel, hogy szeretlek te idióta,
küzdök érted már mióta.
de ha neked a ribanc kell,
akkor engem felejts el..!

"..Van, amit kinőttünk, van, ami lefeslett rólunk. De
van, ami kinőhetetlen. És van, ami elszakíthatatlan...a barátságunk..."

Egy lány sok srácra tud mosolyogni, de csak egyetlen fiú van, aki előtt a könnyeit se szégyelli."

Emlékszel rám? - A barátod voltam, amíg még szingli voltál."

Megütnélek, de szarba nem csapok!" :D

csak legyen boldog! bármit jelent ez.. találjon valakit, kitől megkap mindent amit tőlem érdemelt volna.. találkozzon valakivel, aki mindig olyannak látja, ahogy én látom most.."

Boldog akarsz lenni?
-Kezd azzal hogy megbecsülöd amid van."

mondanom kell valamit. nem hiszem, hogy tiszta előtted. szerelmes vagyok beléd.. oltárian, fájdalmasan szerelmes. amit teszel, ahogyan gondolkodsz, ahogyan mosolyogsz, amikor látlak izgatott leszek. úgy érzem magam melletted, mint eddig még soha !"

Nem tudom megígérni, hogy mindig minden rendben lesz, de az biztos, hogy én itt leszek veled, és még a legrosszabb napjaidon is számíthatsz rám!"

Emlékszem mikor kislány voltam, az autóban mindig neki dőltem az ajtónak, de bezártam, mert féltem, hogy kiesek. Most mikor már 'nagylány' vagyok, az autóban mindig neki dőlök az ajtónak, de nem zárom be, hátha kiesek…!"

A vér is gyorsabban lüktet bennem, ha közelebb jössz hozzám."

Egy picit őrült de egy picit normális, egy picit szerethető de egy picit utálható.Csak egy barna kislány kék szemekkel aki a helyét keresi a nagyvilágban...de nem találja.."

Azt sem tudja kivagyok,de tiszta szivből szeretem...na ez első látásra szerelem.."

 

sohasem fogom neked megbocsájtani, hogy nem szerettél.

Egy lány sok dolgot akar egy fiútól, viszont a fiú csak egyet akar, de azt rengeteg lánytól..

- Megtaláltam az okot arra hogy megváltozzam, az okot egy úgy kezdetre.. és ez az ok Te vagy.

" Egy kis pillangót kergetek, mióta csak élek, s soha nem figyelek, mikor hova lépek, ő pedig csak csendben messze elrepül, s néha néha, a távolban újra előkerül, tudom úgysem lesz enyém mégis szaladok, ......de az évek során egyre lassabban haladok, a körülvevő emberek csak néznek rám bután, én pedig csak futok...futok az álmaim után..."

    

Sose fájt, hogy nem vagy mindig mellettem, s hogy miért vagy távol, nem kérdeztem. De az fájt, hogy nem félsz, hogy elveszthetsz, s a holnapunkról te mást képzelsz.

Fiú: Megölelhetlek? Lány: Csak ha ezek után minden nap megölelsz. (A fiú bólint egyet).. 1 hét múlva Fiú: Megcsókolhatlak? Lány: Csak ha ezek után minden nap megcsókolsz. (A fiú ismét bólint).. ismét egy hét tellik el. Fiú: Ez nem fog menni... Lány: Miért? Fiú: Meguntam az ölegetést és a csókolgatást. Mindennapi szinten ez már unalmas... Lány: Pedig én adtam neked egy dolgot, amit nem kérdeztél meg, még is mindennap veled volt. Fiú: Mit? Lány: A szívemet... Neked adtam, de te most készülsz széttörni. Fiú: Csak vissza szeretném adni..Fogd fel így. Lány: Egy ember szívét nem lehet csak úgy visszaadni, ez olyan mint az étteremben rendelt étel. Megkapod, de ha nem ízlik nem adhatod vissza. Ki kell dobnod.


    

Próbáltál már félhomályban beszélgetni valakivel? Nem a szerelmeddel, de akár a barátoddal is! Mondjuk észrevétlenül leszállt az este, és besötétedett. Érezted, hogy őszintébb lettél? Érezted, ha valaki villanyt gyújt, hirtelen megváltozik közöttetek minden? Nem a szemeteket, a lelketeket vakítja a fény! Érezted, hogy a villany-fény valami meghittséget ver széjjel? "Jaj, oltsd el, olyan jó volt idáig sötétben beszélgetni!" Sötétben a lélek könnyebben válik meztelenné.


"Újra péntek, megint vége a hétnek, de a nélküled eltöltött napok semmit sem érnek. Értelmetlen mondatok, elharapott szótagok, minden szóban hazudok: Kösz, Jól vagyok.."

A hideg ráz, és jeges érzés fut végig testemen, mikor arra gondolok: menni engedtem.. :|

*szeress kérlek. ha szeretsz, mond meg kérlek. Ki tudja mi lesz holnap?! ha holnap elüt egy kocsi, vagy megráz az áram? milessz akkor? milessz, ha úgy halok meg, hogy te nem mondhattad el hogy szeretsz? akkor hiddel.. abba te is belehalsz..*

*egyet kérek. hadd lássalak még egyszer. csak hadd lássam, hogy nevetsz, csak hadd lássam hogy boldog vagy nélkülem.*

    

*szeretlek. tudd meg. régen még te is ezt mondtad. ma már hozzám sem szólsz, nem is köszönsz.. próbálok erősnek tűnni, de lehet hogy néha nem bírom tovább, és elvonulok egy sarokba sírni..*

*akkor könnyezek, akkor sírok hangosan és üvöltök, ha a fájdalom már megtelítette a testem minden porcikáját.. valahogy távoznia kell. kár hogy nem fáj kevésbé tőle.. csak rádöbbent, hogy nem tudok élni nélküle.*

*attól hogy már nem szeret, a világ, világ marad.. az égbolt, égbolt marad, a nevetés, nevetés marad.. csak ezek nekem már semmit nem jelentenek. mert én, már nem én vagyok..*

Megszállhatsz a legdrágább hotelekben, tagja lehetsz egy óriás rockcsapatnak, híres lehetsz és felismerhetnek az utcán meg minden, de amikor bemész a klotyóra a wc-papír az neked is wc-papír..


*szeretni földöntúli. ha viszont szeretnek, az maga a menyország. ez a szerelem. ...és földöntúli, ugyanis ha nem szeret akiért életed adnád, akkor az egyenesen a pokolba vezet. ez a fájdalom..*

    
"Nem tudom, h a fájdalom hiánya egyenlő-e a boldogsággal, de a fájdalom minden bizonnyal kizárja."

"Van, aki a bizalmadba férkőzik, de nem a helyhiány miatt kerül ki onnan."

    

"Miért van az, hogy könnyebb megbocsájtani egy idegennek, mint annak, aki fontos volt neked?!"

    

"Addig vagy boldog, míg van aki szeret, aki a bajban megfogja kezed, s hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor érzed, ha nincs már veled."

Vannak álmok, melyeket nem érhetsz el, és vannak álmok, melyeket remélned kell. Vannak álmok, melyek valóra válnak, és van, aki minden álmot valóra válthat.

Ha nem tudsz választani két ember között, kérdezd meg magadtól: kinek mondanád azt, hogy: hiányozni fogsz... és kinek azt, hogy: könyörgöm, ne menj el!

Ki kellett volna nyitni a szemed, és meglátni, hogy bolondultam érted.

Nem tehetek róla, hogy ennyire beloptad magad a szívembe... Nem tudom, hogy sikerülhetett ez pont Neked, de mostmár ott maradsz, amíg csak élek.

Aki nem szereti a haragodat, az gyűlölni fogja a mosolyodat is.

Soha ne kérj bocsánatot az érzelmeid kimutatásáért, mert ha ezt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést.

Az én szívem a tied, vedd el ha kéred, akkor is, ha nem akarod, én odaadom neked.

Törd bár ezer szilánkra álmaim, a szívem nyitva feléd. S ha majd üvöltök álmomban, kérlek, ébressz fel!

Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, de tudod, hogy sosem lehet a tiéd.

Nem akartam szeretni őt, ki akartam irtani szívemből a szerelem csíráját is, de most, hogy újra láttam, ezek a csírák új erőre kaptak, kizöldültek. Szerettem, nagyon, pedig Ő rám se nézett.

Nem tudtam a szememnek parancsolni. Néztem őt, néztem, és örömöm telt abban, hogy nézhettenm, fájdalmas örömöm. Úgy voltam vele, mint a szomjan haló ember, aki végre kutat talál, s bár tudja, hogy a kút vize mérgezett, mégis nagy kortyokkal iszik belőle.

Még annnyi mindent mondhatnék neked,
Mégis évek óta írok egy levelet.
Csak egyetlen sornyi hazugság - röviden:
"Már megtanultam élni nélküled."

Vannak olyan pillanatok az életben, hogy annyira hiányzik neked valaki, hogy szeretnéd kiszakítani az álmaidból, hogy megölelhesd.

Nehéz dolog, hogy ne szeress, de nehéz az is, hogyha szeretsz. A legnehezebb az, ha hiába szeretsz.

Igazán attól fáj az ütés, kitől simogatást várnál, s nem adhatod vissza, mert rögtön belehalnál.

Amit nem kaphatunk meg, azt örökké szeretjük.

Akkor tudod, mi is az a magány,
Mikor egyedül sétálsz egy hűvös éjszakán.
Az éjszakába kiáltod kedvesed nevét,
De nem hallja azt más, csak a nyomasztó sötét.

Egyszer egy éjszakán Te is fogsz majd sírni,
S kijössz a temetőbe síromat megnézni.
Síromon egy kismadár panaszosan zengi:
Itt nyugszik, ki Veled boldog akart lenni.

Jó volna érezni, ahogy csókol a szád,
Jó volna érezni a bőröd illatát.
De csak fekszem az ágyamon,
Hallgatom a csöndet,
S arcomon folynak a szomorú könnyek.

Felébredtem reggel, könnyes szemekkel, és tudtam: Újra Veled álmodtam...

Az ember képes megszokni a magányt, de ha a magánya csak egyetlen napra is megszűnik, utána kezdheti a megszokását elölről.

Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életed, hanem aki nélkül nem.


A valóság más, de az nem lenne izgi. Csak próbálj meg néha nem mindent elhinni...Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyetlen másodpercig is olyasvalakire pazarold, aki nem becsül meg."Az összetört szívnél, csak az összetört álmok a fájdalmasak... Mikor annyira, de annyira akartad, és volt reményed, hogy teljesül, és fél másodperc alatt összeomlott minden. És egyszerre tört darabokra a szíved, és porlott hamuvá az álmod..."

Alkohol.- Mert a legjobb sztorik nem salátaevéssel kezdődnek.Romantikus vígjátéknak indult, de dráma lett belőle.


Ne légy türelmetlen. Ha már elviselhetetlenül összegubancolódnak a szálak a kezeink között, és megpróbáljuk valahogy kibogozni a csomót, az semmiképp sem segít, ha reménytelennek érezve, türelmetlenül kapkodva ráncigáljuk őket. Rá kell szánni az időt, lassan, egyenként kell kibontani azokat a szálakat.,,El akarlak hagyni, de a szívem azt mondja 
Nem tudok elmenni.""Észrevettem milyen mesés illata van a levegőnek,mint a vadfűnek egy forró nyári napon. Nem tudtam betelni vele.Ez volt a legédesebb illat, amit valaha éreztem. "


,,Úgy tartják, a szavak sok fájdalmat okoznak, de valójában a csend is megsebez olykor...""Sosem tudtam ellenállni neked és még mindig
nem tanultam meg, hogy kell."

"A világ már csak ilyen különös hely. És kemény. És néha balszerencsés."


,,A képesség, hogy azt lássa az ember, amit a többiek nem látnak, sokkal fontosabb, mint nem látni azt, amit mindenki lát."

"Elmegyek.. én nem várok, azt hiszem világot látok... Azt mondják sokan mások, van olyan hely ahol kék a tenger és még sírni sem kell..."


"Egyetlen dolog számít, amikor földi életünk végére érünk: hogyan szerettünk, jól csináltuk-e - milyen volt az a szerelem, amely belőlünk fakadt?"


"A függőséggel az a helyzet, hogy sosem végződik jól, mert végül bármi is hozott minket mámoros állapotba idővel a jó érzés elmúlik és felváltja a fájdalom. Azt mondják, hogy addig nem szokhatsz le, amíg padlóra nem kerülsz, de honnét tudhatod, hogy mikor kerülsz oda, mert nem számít, hogy ez a dolog mennyire fájdalmas, néha... lemondani róla sokkal fájdalmasabb."


' Megmutattad a világnak, mit érzel irántam. Ennyi nekem elég. Nem kell, hogy a szívedet is birtokoljam. ' 


,,Tudom, milyen érzés az, hogy mintha ott sem lennél, amíg ő rád nem néz, meg nem érint, vagy nem süt el egy viccet a károdra... Csak hogy mindenki lássa, hogy vele vagy, az övé vagy. "


"Próbálom tovább tagadni mit érzek belül.."

"Ha felteszed magadnak a kérdést, akkor már te sem tudod a választ"


"Tulajdonképpen nincs is erőm folytatni. Olyan lettem, mint azok, akiket gyűlöltem."


      

„Tudom, a világ gyönyörű
De most nem érzem így
Azt hittem, jól megy minden
De most csak sírni szeretnék
Tudom, a világ gyönyörű
Az égtől le, egész a tengerig
De csak akkor látom szépnek, ha itt vagy, ha velem vagy.”

 


A „sajnálom” nem tesz jóvá semmit. Bánni fogsz még mindent. Hiányozni fogok.

 ,,Meg kell állítanom ezt a fájdalmat a fejemben, mert nevet rajtam."

 

 

" Kiírlak magamból, meggyógyulok...Állok melletted, ahogyan máskor más mellett nem, és annyira szeretnélek szeretni, nem is tudod, nem is tudom, érzem, érzem. Most úgy teszel, mintha, azután mégsem, és én nem nézek rád, közömbös leszek, mostantól az akarok lenni és nem akarok a szádhoz érni, mint régen, mint tegnap. Mint egy perce még. Megérint, hogy itt vagy és úgy teszek, mintha másvalaki volnál és én se én, hanem az a másik lennék, aki nincs itt, akit nem érdekelsz. Már nem akarom megsimogatni a fejed, megnyugtatón és forrón és kinevethetően és banálisan. Nem akarom a szemedet nézni, amíg könnybe lábadok, nem akarlak megcsókolni és nem akarom, hogy megcsókolj. De mosolygok is rád, és nem kerüllek el, szóba elegyedünk, beszéljük ostobán a semmit. Hétköznapi leszek veled. Nem vagyunk ünnep többé, kár, hogy egyetlen percre se voltunk. Nehéz a szívem, de majd ha akarom, nem fáj. Nevetek magamon, új-kamaszként: mindegy, ugye mindegy. Gondolsz-e bármire, ha látsz, ha látlak, mit gondolsz? Jó így? Így jó most? Már nem akarlak meghódítani, álmomban látott kép vagy, és én nem kereslek ébren, majd ha tudlak, nem kereslek. Nem kívánlak és nem akarok a testedhez érni, mohó markolással és cirógatással. Tévedés, hogy megszerettelek, nem megszerezni, nem birtokolni akarlak, nem, nem, inkább a semmi. A halálos közömbösség. A csend, mint sikoly. Így akartad, akarjuk akkor így. Meggyógyulok. Kiírlak. Magamból. Csak rám ne nézz. "

 


,,Könnyebb elfutni, felváltani a fájdalmat valamikábult érzéssel, sokkal könnyebb elmenni, mint szembeszállni afájdalommal, itt, teljesen egyedül",,Emlékszel a falra, amit magam köré emeltem? Hát most lerombolom..."


" Tudod milyen az amikor nem tudsz megszólalni a másik ember mellett és csak hallgatod a másik lélegzetét, szívverését, érzed az illatát? Annyira sok mindent akarnál kérdezni de nem tudsz mert leköt hogy megsimogasd az arcát, fogd a kezét, érezd minden mozdulatát. Beléd szerettem egyszerűen és tisztán. "

     

,,Csukd be a szemed, és a világ olyanná válik, amilyenné akarod."

"Soha ne gyere, ha most nem jössz.soha ne szeress, ha most nem vagy itt."

 

 


..de Időnként a szívednek kell vezetnie még akkor is ha oda visz ahová nem lenne szabad. 


"Az ember bonyolult, ha fáj, úgyérzi felejteni kell."

Azt hiszem magamnak is hazudtam, mikor azt mondtam, hogy egyáltalán nem vagy fontos nekem.

 

 

" Az igazság az, hogy szeretem. Csillapíthatatlanul szeretem... Az első pillanattól fogva. Akkor is szerettem, amikor megesküdtem, hogy nem. Nem tehetek róla, csak érzem. "


"A szerelem bennünk van, a másik csak ráébreszt arra, hogy iránta kell érezni."


                " bármerre menekültem is, mindenütt téged láttalak magam előtt. "


"Nem tudta rászánni magát, hogy elinduljon, csak állt ott, és nézte, magába akarta szívni, örökre elraktározni a képét, keze érintését, lepedőjének simaságát, hatalmas kék szeme pillantását.
-Szeretlek...olyan nagyon szeretlek."


                               " Minden este kitéptelek a szívemből, de te reggelre újra ott voltál. "


"Félek, hogy nemet mondasz, mert kellesz nekem!"


"A hiány olyan, mint egy sajgó pont a szívemben.Sokkal jobb érzés,
mint amikor dühös voltam rá, vagy ami még rosszabb,
amikor nem engedtem, hogy bármit is érezzek iránta.
A hiánya az jelzi, hogy szeretem.",, Azt mondják a nyári szerelem múlandó. De néha, ami szórakózásnak indult, igazi dologhoz is vezethet. Egy sima kirándulás a strandra segíthet, hogy kitisztítsuk a fejünket, kitárjuk, és írjunk egy új befejezést egy régi sztorinak. Ott vannak azok, akik leégnek a forróság miatt. Ők csak felejteni akarnak , ls újrakezdeni. Ezalatt vannak, akik minden pillanatról azt akarják, hogy örökké tartson. De mindeki egyetérhet egy dologban- a barnaság elmúlik, a fények elsötétülnek, és mind rosszul vagyunk, ha homok megy a cipőnkbe. De a nyár kezdete egy új évszaknak, szóval megtaláljuk magunkat, és a jövőbe tekintünk."

"Legkisebb gondomat is nagyobbra tartom annál, hogy ki mit mondott, vagy ki mit hallott rólam."

 

 


"Itt vége van. Mindenki elmehet. Mert vége... Annyira vége..."


"Néha másra vágytam,néha úgy csináltam,mintha egy érzéketlen lány lennék.."


"Talán ezért van a múltnak ekkora hatalma felettünk: egy idő után csak arra emlékszünk, amit el akarunk felejteni."


     "Valahol azt tartják, hogyha sokat gondolsz valakire, azt megérzi." 


"Van úgy,hogy elfelejtem,hol is az a k*rva határ,
aztán olyasmiket mondok,amit nem kéne..

 

nem kell engem se szeretni , se sajnálni , csak megismerni , aztán elfogadni , ha pedig nem tetszik , akkor simán békén hagyni ! ;)

 

cicanadrág 5000 ft , blúz 7000ft , de a nézés amikor anyád megtudja , hogy ribanc vagy az felbecsülhetetlen ! ;D

 

NŐ : olyan pontok halmaza , amely felállít egy egyenest .. ;)

 

én nem tudom melyik lány állna még le veled , kellene a francnak a te szerelmes leveled. ! ;)

 

elég csicska vagy nemmondom , a te fajtádat már két szóval beoltom ;))

 

gyere tombold ki magad a betonból , ha az agyad betompult a hétköznapoktól ;) !

 

a rangod alattvaló , ne érezd magad királynak , leszarom magasról köcsög , hogy mögötted kik állnak ! ; )

Az élet olyan, mint egy autó..elmegy előled, mielőtt beleülnél.  :| ~

Szembe néztem a halállal..még soha sem éreztem magam ilyen erősnek. :] ~

Mi a szerelem.? Két hülye egymsra találása. :D
♥ ~ 
/de valamikor egy harmadik hüye beleront/

A barátoknak nem lehet elégszer elmondani : köszönöm . :] ~

Az álmok néha hülyeségek..de sokszor igazak. ~

A legszebb szó a tehén, mert abban benne vagy TE és Én.! <3 ~

Van egy álmom..Amit soha sem érek el.! :| ~

Csak egy kés..csak egy ér..csak egy liter vér..Az életed pedig véget ér. :| ~

Próbáltalak levegőnek nézni..de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni. < 33 ~

Vannak dolgok, maik akkor szépek, ha nem történnek meg. ~

Nem a haláltól kell félnie az embernek, hanem attól, hogy nem kezd el élni. ~

A fiúk olyanok, mint a csillagok...sok van belőle, de csak egy fogja valóra váltani az álmaidat. :] < 3 ~

Semmim sincs..de Ő az enyém. < 33 ~

A barátok nem hagyják, hogy hülyeséget csinálj...egyedül . :D ~

Fájt, hogy nem kellettem neked...most fordítva...hát rábasztál.! ;] ~

'Aki cigizik meghal' -szokták mondani..mert aki nem cigizik, halhatatlan.!? ;] ~

Az élet egy játék és én csak várom, mikor írja ki, hogy GAME OVER .! ~

-Mi a kedvenc horrorfilmed.?
-Az életem. ~

Az egyetlen fiú, aki után futni fogok, az a kisfiam lesz, mikor a kertben játszunk . =] ~

Szeretek az esőben sétálni, mert olyankor senki sem látja, hogy sírok.! ~

A szerelem egy mosollyal kezdődik, egy csókkal folytatódik, és könnycsepel ér véget.. :| ~

Az élet egy társasjáték..ha kiesek.!?? nem dobok újat. :| ~

A valóság csak azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. ~

A szívem nem egy járda, hogy mindenféle köcsög járja..útépítés miatt zárva.! ;] ~

Négy féle idő létezik.:jelen, múlt, jövő és a rád elbaszott. ;] ~

Régen egy kis sperma voltál..mára egy nagy ge*i lettél. ;] ~

Sz*x .!? köszönöm nem..az élet mindig meg**sz engem. ~

Álmomban az enéym vagy..életemben az álmom vagy. ~

Saját életem írója vagyok..sajnos tollal írtam, így nem tudom kitörölni a hibákat.  ~

Az élet olyan, mint egy levél..sosem tudod, mit tartogat számodra. ~

Lehetsz okos, lehetsz buta, lehetsz szé, vagy lehetsz csúnya.. lehetsz gazdag, vagy lehetsz szegény, de sosem lehetsz annak jó, akiért bármint megtennél. ~

lány : beszéljünk a kurvákról . :]
fiú : oké :D
lány : a barátnőd, hogy van .!? ;] ~

-Egy..
-Mi egy.?
-Egyszer voltam igazán szerelmes..
-Kettő..
-Mi kettő.?
-Kétszer találkoztunk, de már az esőnél beleszerettem.
-Három..
-Mi három.?
-Három hét múlva járni kezdtünk..
-Négy..
-Mi négy.?
-Négy hónapja dobott engem..
-Várj.! Kitalálom.! Most jön az öt.?
-Nem...tízmilliárd..
-Mi tízmilliárd.?
-Tízmilliárd darabra törte a szívem.. :| ~

Ha valakit sehogy sem tudsz kiverni a fejedből, talán ott kell lennie . :] ~

Nélküled nem éri meg várni a holnapra..ha te nem vagy, nem éri meg emlékezni a tegnapra. < 33 ~

A régi barát aranyat, az új ezüstöt, és van, aki szartse ér .! ;] ~

A barátok olyanok, mint a csillagok..nem mindig látod őket, de tudod , hogy vannak . :] <3 ~

A 3-as barátságban valaki mindig a háttérbe szorul . ~

Nekem nem kell többé boldog dal, hogy ha nem rólunk szól . :] <33 ~ 

Örülj annak, amid van..de minek örüljek, ha nem vagy az enyém.!? :[ <3 ~

Számunkra nem létezik olyan szó, hogy vége .! :$ ~

Ma még mosoly, holnap könnyek..ma még nehéz, holnap könnyeb..nézz az égre, leg szebb fényre, láss egy álmot, harcolj érte.! :] ~

Inkább legyen 2-3 igaz barátom, mint, hogy sok kétszínű. ;] :] ~

Az élet photoshopja, mikor egy teljesen letört embert, nevetni látsz. ~ 

Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az egész életedet..hanem az, aki nálkül nem . :] ~

A szívemet azért rejtette el Isten, hogy senki se lássa, ahogy összeörik.! :| ~ 

Ne bánd meg, amit tettél, mert mikor tetted, jónak gondoltad. :] ~

A rosszat, midig valami jó követi. Ezért van az eső utáni szívárvány. :] ~

Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. :| ~

Aki sokat tanul, az sokat tud..aki sokat tud, az sokat felejt..aki sokat felejt, az keveset tud..akkor mi értelme van tanulni .? :D ~
 
Remek napom volt, egészen addig, míg fel nem keltem . ~

Mentsd meg a Földet.! Ez az egyetlen hely, ahol csokit lehet kapni. :D ~

Tévedni emberi dolog, de másra kenni, még emberibb . ;D ~

A legjobb barátomnak és nekem hasonló az ízlésünk..Ő szeret engem, én pedig magamat. ~

Két féle titok van..
1, amelyik túl unalmas ahhoz, hogy tovább adjuk..
2, túl érdekes ahhoz, hogy magunkban tartsuk :D ~ 

Ne menj el, vigyázz mindig rám és fogd meg a kezem, ha rossz útra lépek. :] < 33 ~

Csak addig volt könyű az élet, amíg nem tudtam, hogy létezel.:$ < 3 ~

Mindenkinek a feje fölött szívecskék szállnak, és én irigykedve nézek néhány párra :| :$ ~

Lehet, hogy kopott már a szöveg, de én akkor is szeretlek. :] <  3 ~ 

Vártam, hogy a nap, többé nem kel majd fel. :$ ~

Mára a plüssmacim a legjobb barátommá vált..neki elsírhatom éjjelente, ami éppen bánt.. :| ♥♥ ~

A férfi olyan, mint egy hűtőtáska..csak töltsd meg sörrel és bárhová magaddal viheted. :D (Y) ~

Arcodba mondtam, hogy felejts el, de közben vártam, hogy átölelj.! :[ < 3 ~

Kirntom a fegyvert, meghúzom a ravaszt, mostmegkapja mindegyik beképzelt paraszt.! ;] ~

A férfiak és a papagájok között az a különbség, hogy a papagájokat meg tudod tanítani arra, hogy kedves dologkat mondjanak..:] :|| ~

A tehén egy olyan gép, ami ihatóvá tudja tenni a füvet. *__* xd . ~

Szeretlek, tuddmeg, hiába titkolom. ! ;$ < 33 ~

Fáj minden szó, fáj minden érintés ;| ~

Nem vagyok agresszív, de téged vigyorogva tépnélek meg . ; ] ~

Érzem, hogy szét hullok már, de te össze rakhatnál.. :| <3 ~

Ha szingli vagy, boldog párokat látsz, ha van párod, boldog szingliket látsz. ~ 

Álljunk össze, mint két kicsi legó .:$ < 33 ~

Csinálj úgy, mint ha értenéd mi a lényeg..csinálj úgy, mint ha lenn vélményed. ~

Olyan vagy, mint a tüzijáték..csak messziről szép. ~

Jól áll neked a távolság. ;] ~

Egy normális nő nem a melleivel, hanem a mosolyával hódít. ~

Ha nem bírod elviselni a választ, akkor ne tedd fel a kérdést. ~

Szűz vagyok..sküszöm a gyermekeim életére..:D xd ~

Néhány ember olyan, mint az eső..ha tovább megy, szebb lesz a napom. :] ~

Téged akartalak karácsonyra ..csak a Mikulás azt mondta, hogy nem szállít szemetet.. ~

Azt is próbáld ki egyszer, hogy milyen szemedben a vegyszer. ;] ~

 Nekem egy kincs vagy..:$< 33 ..legszívesebben elásnálak.! ;] ~

Isten szereti a hülyéket, mert különben nem teremtett volna ennyit. :D ~

TE vagy az, TE voltál.! < 3 ~

Soha ne félj álmodni :  ] ~

Nézz rám, fogd meg a kezem, szoríts meg bátran, míg le hunyom a szemem. :  ]  < 33 ~

 Csak szeretnék valakit, aki majd fél elveszíteni. :] ~

Ne sírj, mert vége lett.. Mosolyogj, mert megtörtént. ~ 

Az élet olyan, mint a saktábla..tele van parasztokkal..;] ~ 

Ne hozz döntéseket, ha mérges vagy..ne tégy ígéretet, ha boldog vagy.. ~

Bármi történhet ezen a világot, érted a hét próbát, ezerszer is kiállom.:] < 33333 ~ 

Ma szexuális napot tartok..baszok mindenkire..;] ~

Vannak emberek akiket úgy megrugdosnék..csak úgy..jóindulatból..; ] ~

Megértem ha a hátam mögött kibeszélsz..hiszen a kutyák is ugatnak, ha nem ismernek valakit. :] ;] ~

Voltam már én is a legjobb valakinek és fordítva...aztán az ajtót egyára basszuk ordítva..;| ~

Nem vagyok én kertész, hogy mindenféle gyökérrel foglalkozzak..; ] ~

5 hazugdák, amiket a lányok mondanak . :
1. Jól vagyok.
2.Nem vagyok féltékeny.
3.Már túl vagyok rajta.
4.Persze, lehetünk barátok.
5. Nem vagyok dühös. ~

Kérem a szőke herceget fehér lovon..az se baj, ha nem szőke, hanem mondjuk barna, vagy nem lova van, hanem kocsija..De felőlem jöhet gyalog is, csak szeressen.! < 3 ~

Már nem várok rá, már tovább léptem..de a facebook adatlapját minden nap megnézem. ~

Ránézek az ágyra-aludnék..
Ránézek a hűtőre-ennék..
Ránézek a tankönyvekre-és semmi..:D ~

Néha úgy lennék Barbie..annak a ribancnak megvan mindene.. ~

Szar az élet, de meghalni félek, mert van egy fiú, akiért élek. :$ <33 ~

9-re pontozlak, mert én vagyok az az egy, ami hiányzik belőled. :$ ~

Nem vagyok más, csak egy kurva nagy képű gyerek, nem sok embert szeretek, de értük viszont ölök.! :] ~
 
Nem lehetsz gyenge.! Ne ess össze.! Neked állnod kell.! ~ 

Nem írok csúnyán..nekem csak saját betűtípusom van..:$ :D ~ 

Attól, még, hogy nem nézk rád, téged bámullak..:$ <3 ~

Az egész életem egy viccnek tűnt és én voltam az utolsó, aki megértette a poént.. ~

Olyan lány vagyok, aki végig néz egy horrolfilmet rettegés nélkül, de valahányszor kiugrik a pirítós ..összerezzenek..:D ~

Zárj be a szívedbe, a kulcsot pedig dobd el. :$ ~

Egy okos ember meghallgat mindent, de nem hisz el semmit../maivilág/ :| ~

Az a fajta lány vagyok, akinek mindig ott van a teló a kezében, a fülhallgató a fülében..és egy pasi az eszében..:$ ~ 

A barát az, aki ha a legszebb mosolyodot látja az arcodon, még akkor is észreveszi, ha baj van.. :] ~

A szívem és az agyam..valamiért sosincsenek bszélő viszonyban..:| ~

Néha normálisnak tettetem magam, de aztán unalmassá válik és újra önmagam leszek..: ] ~

Túljelentkezés miatt, a mennyek kapuja zárva.:D ~ 

Ha bánt az élet, okkal teszi..nem öl meg, csak erősít. ~

Állj meg a szakadék szélén...nézz le...ugorj le.! ~

Elegem van abból, ami megy a hátam mögöt..
Elegem van abból, hogy mindenki felkötött .! ~ 

Nem csak szerelem, hanem barátság is létezik első látásra. ~ 

Nem kell, hogy lájkolj,
Nem kell, hoyg szeress,
Nem kell, hogy várj rám,
Nem kell, hogy keress,
Eldobtál magadtól
Én megértelek drága
De jól figyelj most szivi;
Mindennek van ára. ;] ~ 

 Rózsaszín szoba, sok cuki cucc, kíványcsi lennék, hogy apád nélkül hova jutsz.! ;] ~

Nincsenek kurvák, csak sűrűn baszott emberek. ~

Az egyik szemem sír, a másik nevet, mert hülye voltam és foglalkoztam veled. ~

Néha beképzelt, hülye tuskó, néha babusgatni való mackó..-.-" ;] ~

Nem ag yok elmebeteg, csak mindent megteszek azért, akit szeretek. ~

Engem nem kötelező szeretni, de ha már utálsz, akkor szépen csendben csináld, mert hidd el.! nem vagyok kíváncsi rá.! ;] ~

Az élet minden perce egy újabb tanító pofon..~ 

Az élet egy színpad, melyet játszani kell, ha könnyes a szemed, akkor is nevetni kell. ~
Puskázás; a tanárok csalásnak hívják..mi csoportmunkának..:D ~
LEgjobb barát ; az, aki tudja, mennyire idióta vagy, de mégis mer nnyílváosan mutatkozni veled. < 33 ~

Egy nap, mikor nem is számítasz rá, találkozol a Boldogággal.! : ] ~ 

Eljutottam arra a pontra, hogy bizonyos dolgokat gondolkodás nélkül megteszek..és a következmények sem érdekelnek. !! ;] :| ~

..és vannak, akik nem keresik többé a boldogságot, mert észre vették, hogy egész végig az orruk előtt volt . : ] ~

Ha úgy érzed, hogy szürke és egyhangú a világ, fogj egy ceruzát és alkoss csodát. :] ~

inkább az álmaidból építesz kastélyt, minthogy szembe nézz az életeddel.!?? ~ 

A holnap nem ígéret, csupán egy esély. ~

Ha az az egyetlen hely, ahol látni tudnálak, az álmom, lenne, akkor sosem kelnék fel.! < 3333333333333333 ~ 

Nem fogok elpazarolni egyetlen pillanatot sem..ölelni fogom és nem engedem el. < 3 ~
 
nem lehetsz mindig vidám és önfelett..a sors néha elő csalogatja a könnyeket. ~

Az élet már nem olyan, mint régen..gyakran már én i úgy érzem, hogy végem..:| ~

Soha nem szabad félni a kudarctól..játszd végig a játékot.! ~ 

A férfiaknak és a nőknek más álmaik vannak..és ha azokat összeadod kijön belőle egy élet. *-* :] ~

Olyan csodálatos vele, hogy arra már nincs smiley..*___* < 33 ~ 

Aki szeret, azt szeresd és öleld naponta, mert ha nem teszed, más meg teszi és hidd el nem ő lesz a hibás. ~

Felesleges megtiltani valamit egy Nőnek..úgy is az lesz, amit ő akar. ~

Nem születtem elég középső ujjal, hogy meg tudjam mutatni, hogy mennyire utállak. ~ 

Nem mondanám, hogy miattad, azt sem, hogy érted, de rohadt sok közöd van hozzá. ;] ~

Mit szeretek benned.? Hát olyan pontosan nem is tudom ,mert akkor már nem is lenne szerelem. ~ 

Már rengetek emberrel találkoztam, de te vagy az egyetlen, aki miatt ilyen idióta szíveket rajzolok a lapjaimra. :$ < 3 ~ 

Történetünk elején a jövő olyan fényesnek tűnt, aztán a dolgok végzetes irányt vettek..de az én hősöm, mindig Te leszel.! < 3 ~ 

Melletted másnak érzem magam..olyannak, aki jobban hasonlít rám. :] ~

Inkább vagyok egyéniség egyedül, mint hogy nyaljak, hogy valaki lehessek..;] ~

Nem lehetsz mindig hibás, nyisd ki a szád és üvöltsd , hogy kapja be a világ . ;] ~

Tetszik, amikor mosolyogsz..szeretem, ha én vagyok az oka.! :] ~

Nem Ő az egyetlen srác az univerzumban, de Ő az egyetlen, aki számít .! < 3 ~

Legnehezebb dolog az életben ; vérző szívvel belemosolyogni a feléd rohanó élet nevű vonatnak a képébe..~

Attól még, hogy az arcomra fagyott a mosoly,  nem biztos, hogy boldog vagyok.. ~

Csak ültem a réten, néztem a lenyugvó napot, és vártam, hogy minden elmúljon.. ~

Olyan pasi kell nekem, aki robban, ha azt hiszi, hogy elveszít :] < 3 ~ 

Egyszer teszem amit akarok, egyszer teszem amit kell..egyszer leszarom, mert ez szabadít fel.! ~

Azt akarom, hogy tudd ; ha az égiek akarják, akkor sem választhatnak el tőled. :] ~

Ha egy angyalkát keresel, rossz helyen jársz..én a rosszkislány kategóriába tartozok. ;] ~

Amikor veled vagyok, nem kell azon fáradoznom, hogy boldog legyek. :] < 3 ~ 

Szívem minden robanása a Te nevedet sutogja. ~ 

Valami halk nesz..valami csendes roppanás..
Csak a szívem hullt darabokra..semmi más.. :| ~ 

Egyszer volt, hol nem volt..itt a vége, fuss el véle :| ~

'egyszer volt, hol nem volt '..- az én életem nem hangzik ilyen mesésen ;| ~ 

Sose hidd el, hogy nem érdemled meg, amit akarsz :') ~

 A barátság alapja a bizalom. :) ~ 

Küzdj az álmodért, minden vágyadért, ami benned él . ! ~

Azért jó stréberek körül ülni, mert a tanár sose néz oda és tudsz órán kockulni . ;D ~

Nem vagyok kocka . !! attól még, hogy matekon fb-zek, nem vagyok kocka .!! ~

Nekem már más nem számít, csak Te .! <3 ~ 

A szüleim megtanítottak járni és beszélni..most meg azt akarják, hogy űljek és kussoljak ! ~

Ahhoz, hogy egy lány ragyogjon, szüksége van egy fiúra, aki ragyogtatja. ~

Elvesztek a szép emlékeim..már tényleg nincs minek örülnöm. ~

A múltat csak előre felé lehet élni, de csak visszafelé lehet megérteni. ~

Tanulj meg gyilkolni a mosolyoddal.. nem lehet véres a kezed . ~

Ne sírj, mert vége lett, mosolyogj, mert megtörtént . (: ~

Vedd észre , hogy nem vagyunk egformák . ~

Milyen jó dolog az arcminika..néhány mozdulattal elfedheted az érzéeidet . ~ 

Nehéz elhinni, hogy valaki igazat mond, ha tudjuk, hogy az ő helyében hazudnánk. ~

A tündérmesék, a szappanoperák és a szerelmes regények mind hazudnak.. a szerelem nem győz le mindent ! ~

 A mosoly az arcomon kényszerből egy máz, hogy elrejtse azt, amit jobb, hogy ha nem látsz. ~

A lelkem 2 tégla, a szivem 3, ha megbántasz, mind az 5 -öt hozzád vágom (; ~

Hibáztam, de ő volt életem leg jobb tévedése . :) ~ 

ha tudsz fájdalmat érezni, tudsz szeretni is . :) ~ 

Keresen a nagy Ő-t, asszem meg is találtam, shift+ő, a billentyűzet hibátlan . (; ~

Mosolyogva halt meg, mert rájött, hogy boldog volt. (: ~

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.