Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek :33

Ma rám mosolygott végre a kedves szerencse,
Kiválasztott az élet a legjobb főszerepre.
Meg kell tanulnom most már a boldogság szövegét,
És a színdarab addig tart, míg az író közbe nem lép.
Nincsen különleges okom a boldogságra,
Csak az, hogy kék az ég, zöld a fű, s a nap sárga.

"Ismét toll a kezemben, mert nem mondtam el mindent bár tudom érzed, de leírom, hogy hogy szeretlek itt bent szívem érted ejti el, minden dobbanását kezem érted veti papírra, minden alkotását

MERT te lettél az életem,már tudom érted élek benned szerelemre találtam, és melletted nem félek érted ébred fel a nap,s tér este nyugovóra érted harcolok, s megyek bukkanóról, bukkanóra."

Még mindig nem nőttem fel igazán, de már tudtam, hogy az élet nem lehet mindig tündérmese

Az életem , ennél kuszább már nem is lehetne , ha jól magamba nézek , nem látok mást csak kusza foltokat amiket mint egy 1000 darabos puzzlét kéne kiraknom . A nevek kavarodnak a fejembe , de mégis egy tündököl , mindig az ő szeméye jár a fejembe . Tudom , bolond vagyok , mert ilyeneken jár az eszem , de ez nekem most fontos ...:S Unom már az egyedül létet  , akorok már valakit magam melett érezni , a legideálisabb az lenne ha  a a szívem választotja lenne az , de ez lehetetlen , miért nem írt tegnap vissza ?? Nem az akaszt ki hogy nem beszélt  velem , hanem az hogy még csak annyit sem volt képes bepötyögni , hogy nem akarok veled beszélni !! Már kezdem megszokni a folyamatos kudarcokat ...:S

 

Anya, amit érzek irántad

Leírni nem lehet.

Mit kezdjek pár virágszállal,

Ha te több vagy nekem?!

Hosszasan gondolkodtam

Ezen a néhány soron

De hallottam hangodat

És minden megváltozott.

Hozzád, neked, rólad írom versem

És ez adott ihletet nekem.

Köszönöm, hogy nem dobtál el magadtól

Mikor még születtem anno.

Köszönöm, hogy vártál engem,

Hogy végre világra jöjjek,

Hogy először te ölelj meg,

És te lásd először második gyermeked.

Ez már lassan 17 éve volt

De Anyák Napja régebb óta van a világon.

Én szépen felcseperedtem

És te azóta szeretsz engem.

Pénzem sajnos nincs sok

Így ajándékot venni nem tudok

Remélem ez nem nagy gond,

De azért kívánságom elmondom:

Vigyázzanak rád az angyalok,

És őrizzen meg téged az Úr nagyon!

 

"Néha az ember azt hiszi, hogy jön majd valaki, aki magával hoz egymásik világot aztán rájössz, hogy ő is ezen a Földön él. Pedig pontez a lényeg. Hogy jöjjön valaki, aki ezen a Földön él. És hozzon elegy világot.De ne egy másikat, hanem ezt. A miénket. Csak kicsit másképp. Jöjjön valaki, akivel máshogy látod a világot. Akivel máshogy éled meg a mindennapokat.. Akivel a percek óráknaktűnnek, az órák pedig perceknek...

 

"Bármikor, ha engedek az érzelmeimnek, fájdalom ér. Mindig ez van. Megismerek egy fickót, azt hiszem, remek a helyzet. Bárkinek az járna a fejében, milyen jó irányban halad, én meg azt várom, mikor ér csalódás."

"Lehetek csinos,vonzó,s szép. Lehetek egy tökéletes,hibátlan kép. Lehetek humoros, bájos,kedves. Lehetek okos, művelt,rendes. Lehetek a tudásod bölcsője. Lehetek a gondolatod,szavad örzöje. Lehetek egy fénylő csillag feletted, Lehetek egy barát ott, melletted. Lehetek az, kivel sorsod összefut. Lehetek az, ki nélküled is mindig ugyan oda jut. Lehetek a mindened, a végzeted,az életed. De semmi leszek, ha ezt észre nem veszed."

Mikor a legjobbat próbálod kihozni magadból, de nem sikerül; mikor megkapod amit akartál, de nem azt amire szükséged lenne; mikor elveszítesz valamit, amit nem lehet pótolni; mikor szeretsz, de hiába teszed - lehet ennél rosszabb?

Emberi törvény: Kibírni mindent és menni, menni mindig tovább, még akkor is , ha már nem élnek benned remények és csodák.

....Mikor úgy érzed semminek nincs értelme, akkor jussanak e szavak eszedbe, mit jelent egy szó,egy meleg ölelés? nem tudhatja más csak ki érzi a létét. Érzések közt élünk, így fontos a vágy, értsd meg végre kérlek, hogy szükségem van Rád....

Csak egy mosolygós lány,ennyit látnak belőlem.Csak egy mosolygós lány,aki hisz még a mesékben...A mesék teli vannak vágyakkal,varázslattal és álmokkal.Álmok melyek valóra válnak,ha hiszünk a csodákban!

 

Én sem látom, hogy mit tennék másként, ha újra kezdhetném.Eltévedtem párszor, de nem bánom már, lehet, újra megtenném.Az ami volt, marad a múlt, egy régi emlék.
 
"Gyakran ringatjuk magunkat olyan álmokba, amikről valójában tudjuk, hogy sohasem valósulnak meg. reménykedünk, bár tudjuk hogy semmi remény nincs. Várakozunk, noha tudjuk hogy soha nem érkezik el a pillanat. Tudunk mindent, kivéve feladni a reményt."
 
 

"Az életben minden csata azt a célt szolgálja,hogy tanuljunk belőle valamit,még az is,amelyiket elveszítjük....de a boldogságért harcolni és küzdeni kell..."

 


 Amikor azt gondolod, hogy végre van egy perc az életedben, amire már régóta vártál, és amiről azt hiszed, hogy tökéletes, és hogy örökké fog tartani, akkor rá kell döbbenned, hogy egyszer minden jónak vége szakad. És hogy ez a te esetben különösen így van. Ilyenkor azt gondolod, hogy téged nem illet meg a boldogság csodás érzése, vagy talán nem is létezik ilyen. Azt kérdezed magadtól, hogy mit tettél rosszul, mit kellett volna ahhoz elkövetned, hogy az a perc tényleg örökké a tiéd maradjon, az életed egy részét magába foglalva. Aztán felébredsz az álmodozásodból, és újra ott találod magad a szörnyen kietlen, puszta világban. Ahol olyan egyedül vagy, hogy szinte láthatatlan, érzékelhetetlen a személyed környezeted számára. Amikor azt látod a világ nélküled is ugyanúgy forog tovább és, hogy abszolút nem vagy meghatározó senki és semmi életében. Ugyanúgy neked sincs olyan személy az életedben aki az életet jelentené, és ez ellen akármennyire is akarsz, nem tudsz harcolni, hiszen talán a sors akarta így, talán te magad tehetsz róla, nem tudni... De azt tudod, hogy bárki bármit mond, te érzed, hogy ez az érzés soha nem fogy el belőled. Nem tudod senkivel sem megosztani, hiszen senki nem ért meg téged, nem tud osztozkodni a magányoddal. Azt látod, hogy mindenkit megillethet a boldogság körülötted, csak te vagy az, aki örökre a sötétségbe zárkózva éled életed egy konzervdobozban, és arra vársz, hogy végre jöjjön valaki, aki kinyitja ezt a dobozt és megmutatja neked milyen is az igazi világosság...

 

Az élet zene nélkül olyan, mint egy utazás a sivatagon keresztül.

 A zene szárnyakat ad a gondolatainknak és lelket önt a szívünkbe ♥

 Ne csókolózz a hátsó kertben - a szerelem ugyan vak, de a szomszédok nem

 Vicces, hogy valaki mennyire össze tudja törni a szívedet, de te ennek ellenére még mindig szereted azokkal az apró darabokkal...

 Ha fájnia kell, akkor most fájjon - mondtam. Mert előttem áll az egész élet, és a lehető legteljesebben ki akarom használni. Ha választania kell, hát válasszon hamar. Én várni fogom. Vagy elfelejtem. A várakozás fáj. A felejtés is fáj. De minden szenvedés közül a legrosszabb, ha nem tudjuk, hogy döntsünk.

 Ha azért sírsz, mert lement a nap, a könnyeid miatt nem fogod látni a csillagokat!

 "Az idő minden sebet begyógyít, de nem végez plasztikai műtétet."

 "Itt vagyok! Itt állok, de még csak senki észre sem vesz, nem törődik velem.
A porba zuhanok, és eltapostok.
Sosem lesz már vége ennek?
Itt állok előtted. Még csak rám se nézel.
És azt várod el tőlem, hogy mosolyogjak?
Mosolygok. Igen.
De nem azért, mert boldog vagyok.
Pusztán csak kényszerből, hogy ne lássátok bánatom.
Nem akarom folyton a hülye kérdéseiteket hallgatni "Mi a baj?"
Egyszerűen csak elviselem a dolgokat és mosolygok.
Egy maszkot hordok, de senki nem tudja, mi rejtőzik az álarc mögött..."

 Egy cipő is megváltoztathatja az életed... Kérdezd csak meg Hamupipőkét!

 Már sokszor napokra sikerült megszabadulnom a fájdalomtól. Ennek persze ára volt: a szűnni nem akaró érzéketlenség. Választhattam a fájdalom és a semmi között, és én a semmit választottam.

 Valahogy csak lesz. Úgy még sohase volt, hogy valahogy ne lett volna.

  Újra és újra ugyanazt a számot játszom le, mert rád emlékeztet!

"A becsület lassan, csak egy bejegyzés a szótárból
Hogy lett ennyi ribanc istenem egyetlen bordából?!"

Az élet egy nagy társasjáték, ahol néha kiütnek. Na és akkor mi van? Dobok egy hatost és folytatom, lépek tovább.

 Soha nem növök fel, csak megtanulok illedelmesen viselkedni.

You can travel the world but you can't run away from the person you are in your heart...! /Tiesto/

Körbeutazhatod a Földet, de nem tudsz elfutni attól, aki (legbelül) a szívedben vagy...(saját ford.)

Mikor érzem a zenét, hagyom, hogy a testem irányítson.

 2 szó van amit a srácok utálnak. A Ne és a Hagyd abba. Kivéve ha összekevered őket.

 Lehet hogy még fiatal vagyok, de azt tudom, mit akarok.

"A véleményem szubjektív, értem én amit mondasz, csak lesz*rom.."

 "Hidd el én olyan hálás vagyok a sorsnak, hogy minket
összehozott És megmutatta a lényeget: vannak még igazi s*ggfejek."

 A nap az árnyékomat rajzolta a földre,
S én a saját személyiségemet láttam meg benne.
Akármerre jártam, keltem, ő is jött velem,
S sötét körvonala szomorúságot ébresztett bennem.
Neki csak én vagyok, magányos lenne nélkülem,
Ha én nem lennék, eltűnne az élet végtelenjében.

 Boldogság. Mindenki szeretné elérni. Néhányan biztosak benne, hogy megtalálják, amint hazaköltöztek. Néhányan azt gondolják, megtalálják, ha új barátot szereznek. Néhányan azt remélik, megtalálják, amint legyőzték versenytársaikat. És vannak, akik nem keresik tovább a boldogságot, mert egy nap észrevették, hogy végig az orruk előtt volt.

 A lány egyszer azt mondta: "Nincs semmi baj azzal, ha hiszel a tündérmesékben, mert a végén mind boldogan élünk majd, amíg meg nem halunk.." Azonban a lány elfelejtett egy fontos részletet: nem mindenki a 'boldogan élünk, míg meg nem halunk'-szándékkal lesz szerelmes: a legtöbb esetben az egész csak egy egyszer volt, hol nem volt..

 Ahogy vannak olyan dolgok, amiket nem akarunk hogy megtörténjenek,
de valahogy el kell fogadnunk, ugyanúgy vannak olyan emberek,
akik nélkül nem tudunk élni, de mégis el kell őket engednünk..

 Csend van, csak az óra ketyeg.
Senki nem vár, senki nem szeret.
Üres a perc, üres az óra.
Egy álom mely nem vált valóra
Emlékezz rám, emlékezz a jóra.
Később én is ezt teszem s eljön az óra,
mikor neved hallatán mosolyra hajlik a szám,
s emlék leszel, emlék csupán.

 Az unalom az élet betegsége. Meggyógyításához kevés kell: SZERETNI valakit, vagy AKARNI valamit.

 Egy férfi mosoly lecsillapítja a legvadabb hullámokat is a női lelkekben.
Hát még egy ölelés!

 

Éld az életed, és szeresd minden percét! : )

"Az ember akkor a legboldogabb, amikor az emlékeit éli újra."

 "Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy tovább adni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon és örökre a tiéd marad."

 Álmodj nagy álmokat, és ahogyan álmodsz, olyan leszel. Add meg minden napnak a lehetőséget, hogy az életed legszebb napja legyen. Az álom olyan, mint a fény, ami magához hív és elragad. Kövesd az álmaidat oda, ahova igazán szeretnél eljutni! Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon. Egyetlen valódi hibát követünk el az életben: ha nem fejlődünk azoktól a dolgoktól,amelyeken keresztülmegyünk. Ügyelj arra hogy megszerezd azt, amit szeretsz, különben kénytelen leszel megszeretni azt, amit kapsz...

 "A smink alatt és a mosoly mögött csak egy lány vagyok, aki a világot szeretné..."

 "Nem tudom, nem azért vannak-e kivilágítva a csillagok, hogy egy napon mindenki megtalálhassa a magáét."

 

Éld az életed mig lehet,

mert egyik napról a másikra

megváltozhat minden!

Az élet szép,

bár néha nagyon nehéz!

Ha belenézel egy lány szívébe...

meglátod azt, hogy mennyit sírt valójában. 

Látni fogsz titkokat, barátokat, hazugságokat.. 

De látni fogod azt is, amit (talán) sosem érthetsz meg: 

hogyan tud erős maradni

 

 

 

 

 akkor is, mikor semmi sincs rendben..
" A kezet csak megfogni szabad......
Elengedni vétek......
Eldobni átok......
Egymásba simuló kezek tartják össze az
eget, s a világot. "
 
Mosolygok, mert a testvérem vagy, és röhögök, mert nem tehetsz ellene semmit.
 
Ebben a pillanatban 6470818671 ember él a világon. Vannak, akik félnek. Vannak, akik hazatérnek. Vannak, akik hazudnak, hogy túléljék a hétköznapokat. Mások éppen most szembesülnek az igazsággal. Vannak ördögi emberek, akik háborúskodásra születtek. Mások meg arra születtek, hogy az ördöggel viaskodjanak. Több mint 6 milliárd ember a Földön. Több mint 6 milliárd lélek és néha mégis csak egyetlen egyre lenne szükségünk. =(

Talán az a legszebb, hogy nem érdekel mi lesz holnap. A ma jó volt.

Ha találsz valakit akiben megbízhatsz, tarts ki mellette! Valaki voltál a szememben, helyed volt a szívemben, de akit most látok, az már nem te vagy, vedd már észre magad! Mert én többé nem szólok rád, csak mosolyogva megyek tovább. Ma bebizonyosodott, hogy egy nagy adag szeretettel és pár őszinte szóval mindent könnyebbé lehet tenni

.

 

"Az ember akkor a legmagányosabb,mikor sokan vannak körülötte,de nincs ott az az egy aki benne van a csöndben."
Vicces, h. vki mennyire össze tudja törni a szivedet,DE te ennek ellenére még mindig szereted azokkal az apró darabokkal.... (L)
Az embert nem a fájdalom öli meg hanem a remény amiben csalódott...

Melletted leszek, jóban, rosszban, depiben, happyban, lazán, faszán, de igazán... Mindörökké, ámen!

Ha valamennyi barátom leugrana egy hídról, én nem ugranék velük... Lent várnék, hogy elkaphassam őket.

Ha egy lány smárol 10 fiúval egy buliban, akkor úristen mekkora kurva, de ha fiú smárol 10 lánnyal az mekkora forma. -.-"

Szívem olyan, mint a tenger: dagálya, vésze van, de egy-egy szép gyöngy is akad benne.♥

 Nem az a barátod akit ha megkérsz valamire meg sem hallja és beszélget tovább...
Barát az akit nem kell kérned mégis megtesz érted mindent...

 Egy őszi napon láttalak meg téged még mással jártál akkor bár szíved hozzám húzott és minden egyes dalból azt
próbáltad megtalálni mi az amit szeretsz bennem és mi az a dolog mivel megfoghatnád szívem♥

 A szerelem azt jelenti, hogy két ember: kettő és mégis egy. Egy férfi és egy nő egyetlen angyallá olvad össze. Ez a mennyország

 

Nap-Jó éjszakát
Felhő-Nem lesz az.
Nap- Mi a baj?
Felhő*könnyezve*- távol vagyok tőled, és ha te most elmész ki fog simógatni gyengéd sugaríval?
Nap- nyugodj meg pici felhő majd a hold vigyáz rád
...Felhő*szétfoszlik*- az már nem ugyan az.

 Nem zavarom boldogságod, nem mondom, hogy szeress lesz mikor büszke szíved magától felkeres

 Látod? Az élet nem olyan jó, de nem is olyan rossz,mint amilyennek hisszük♥

 

A tegnap csupán álom,
A holnap nem több, mint látomás.
Minden tegnap a boldogság álma,
Minden holnap a remény csillogása♥

 

Szép a mai nap csicseregnek a madarak. Te elmentél, csak a szürke ég maradt.
jönnek a felhők a madarak elszálltak. Itt maradtam egyedül a szürke világnak♥

 Reggel van még mindenki alszik de lassan - lassan ébredezik a világ.
Mindenki siet, mindenki kapkod
valaki munkába siet mások pedig rohannak a padhoz

 A mosolyt senkinek sincs bátorsága összetörni, Mosolyra mosoly a válasz.”

 

Az életem olyan, mint a hullámvasút - igen, az élet ejtőernyőzés, kockázatvállalás, esések és kelések sorozata, hegymászás, vágy, hogy fölérjünk a csúcsra, és csalódás és szenvedés, ha nem sikerül.

 

"A no a világ legeroszakosabb férfiával is azt csinálhatja, amit akar, ha nagyon okos, elég szép, és kevéssé szerelmes."

 

Nem az életemet akarom végigálmodni, hanem az álmaimat végigélni!"

Csak azt mondja ajkad, amit a szíved érez, s ha igazat mondasz, az életed szép lesz.

 Mikor a mélypont magába húz, magába ragad, már nem látsz semmit csak egy óriási falat, ami közted és a külvilág között áll, az ember hiába vár, hiába kiabál, a segítség nem jön, beragadt, valahol elakadt. Magadra vagy utalva, találd meg a kiutat, hogyha tudod, hogyha mered, egyszer még lehet saját kezedben az életed.

 Nem várok már a csodákra nem várok már a fényre. Csak egy őszinte szóra, egy igaz ölelésre.

 

Szép a mai nap csicseregnek a madarak. Te elmentél, csak a szürke ég maradt.
jönnek a felhők a madarak elszálltak. Itt maradtam egyedül a szürke világnak♥

 

Szeretném kezembe fogni a kezed,
Karjaid között nézni a szemed.
Számolni hányat lüktet a szíved.
És így maradni örökre veled.

 

Olyan vagy, mint egy dal, amit kiskorában hall az ember, de nem emlékszik rá, amíg nem hallja újból.

 

"Sose higgy el semmit addig, amíg meg nem tapasztalod . Sose formálj előítéleteket, még akkor se, ha az egész világ azt állítja, hogy valami úgy van, hacsak nem találkoztál vele te magad is."

 

Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet Téged mindenki. Lehetsz Te a legszépségesebb eper a világon; érett, zamatos, kívánatos, édes és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd, lesznek emberek, akik egyszerűen nem szeretik a epret. Meg kell értened, hogy mindig lesz olyan, akit Te ugyan kedvelsz, de az mégsem szereti a epret. Így hát megvan rá a lehetőséged, hogy alma legyél. De tudd, ha azt választod, hogy alma leszel, csak középszerű alma leszel. Töltheted az életed további részét azzal, hogy igyekszel♥

 

A döntéseinkben, nem pedig a képességeinkben mutatkozik meg, hogy kik is vagyunk *-*

 

"...de egy mosolyba bújva,most is az arcodra fagynék.Veled álmodni könnyebb,mint egyedül ébredni vagy valaki mással..."

 

Ördög is voltam és gyönyörű angyal, ahogy jól esett éppen. Földre rogytam, szálltam az égen. Voltam hű és hűtlen. Hol gazdag voltam, hol nagyon szegény. Bátor, bár néha féltem, de senki ne mondja rám: nem az álmaimnak éltem!

 

Az egyedüllét csendje olyan, mint a csend a víz alatt. Mintha mélyen a felszín alatt úszna az ember, fülében csak a vére dobol, és néha, ha megcsörren a telefon, kiemelkedhet végre levegőért. De minél ritkábban csörren meg, annál ritkábban jut levegőhöz. Ezt a súlyos csöndet nem oldja sem rádió, sem tévé hangja, csak egy másik hús–vér ember közelsége hozhat megkönnyebbülést.

Egy jó idézet gyémánt a bölcs ember ujján, de kavics a bolond kezében.

 "Az ölelés egészséges. Növeli a szervezet ellenálló képességét, oldja a feszültséget, elmulasztja a búskomorságot, jót tesz álmatlanság ellen, felpezsdíti a vérkeringést, megfiatalít, nincs semmi kellemetlen mellékhatása, valóságos csodaszer. Az ölelés teljesen természetes. Életünk szerves része, nem kell hozzá se édesítő, se gyomirtó, se tartósító. Teljes értékű, akár a reformkoszt. Az ölelés gyakorlatilag tökéletes. Szó sincs alkatrészkopásról, hamar kimerülő telepekről, rendszeres felülvizsgálatról. Csekély energiafogyasztással magas hozamot biztosít, nem árt neki az infláció, nem hizlal, nem kell utána havi részleteket fizetni, a biztosításról nem is beszélve, ellophatatlan, adómentes, nem szennyezi a környezetet és természetesen korlátlan ideig visszaadható."

 "Amikor gyenge vagy, akkor vagy a legerősebb. Amikor semmid sincs, tiéd az egész világ. Amikor végképp elbuktál, és úgy érzed, már nem bukhatsz alább, akkor már csupán egyetlen sóhajtás a győzelem. Egyetlen sóhajtás. Sóhajts! Fújd ki a levegőt, ereszd el a kétségbeesést, ereszd el dühödet, ereszd el a görcsös akaratot!"

 "Azt gondoltam ismerlek, azt hittem őszinte vagy velem, azt hiszem, nem kellett volna megbíznom benned, de az ámításnak most vége. Mert elegem van belőled!"

 "Keresd meg azt az embert,aki mosolyt csal arcodra,mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz,hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot."

 "Ha nem fojtod el a szívedből feltörő érzéseket, ha nem nyomod el lelked vágyait, esélyt adsz magadnak a megismerésre… Önnön lényedet csak megélni és a tudatos figyelem által megérteni lehet! S ahogy a Szenvedélyt nem lehet megismerni, nem lehet irányítani sem. E még senkinek sem sikerült, és nem is fog soha, mert a gondolat éppúgy nem képes uralkodni az érzelmek felett, mint ahogy a érzelmek sem képesek a gondolatok felett."

 “A szerelem csak tőmondattal tudja közölni magát. Mikor a szerelem magyarázkodni kezd, cáfol, vagy reábeszél, már nem szerelem, hanem emberi ügylet és szomorú végzet.”

 "Így jó nekem, vedd el az eszem,
Olyan rövid az élet.
Nálam a szíved, az enyém a tied legyen,
Te is ugyanazt érzed.
Választ ne adj,
Karmolj, harapj,
Hogy érezzem,
Ahogy széttépsz a vágytól.
Úgy nevess, csókolj, szeress,
Nekem, nem, nem, nem elég a szádból!"

 

Lehetsz te bárki,én nem vagyok senki,próbálok mindig az agyadra menni,lassan követni a sötétbe kilesni,hogyan tudnál az ablakon kiesni...

 Ma rájöttem ,hogy vannak dolgok amiket azért teszek,hogy érezzem ,hogy élek. Megbántok másokat, túl lazán fogok fel dolgokat, viccet csinálok abból ami a legnagyobb fájdalmat okozza... mindezt azért,hogy érezzem ,hogy élek...

 

Érzelmek nélkül nálam nem működik semmi. Húzzál el a p*csába, nagyjából ennyi.

 Álmodozol ,álmodozol, de igazából talán az álmaid fele sem kéne,ha megtudnád milyen árakkal jár, barátok emlékek és a jelen megfosztása, a jelen ami most valós!

 Nem izgat,hogy kivel csókolóztál először.Én nem az első akarok lenni,hanem az Utolsó.

 Ültem a világ tetején és nem hittem, hogy bármi is változni fog..de nem változik és már csak egy lépés választ el a Végtől..

Mindenkinek vannak rossz napjai , de mindenkiben ott lapul a jókedv lehetőségete♥

 meg nem tudom fogalmazni mit is érzek itt bent. erre nincs szó olyan mintha repülnék mégis a földön járok. senki mást nem szerettem még ily hűn tiszta szívből

 Rémülten nézek a holdra fel.
S belegondolni sem merek tán te is könnyezel.
Tán te is látod a hold is velünk gyászol.
Tán így is érzed hogy napról napra egyre jobban hiányzol♥

 Egy pici lepke átsuhan az éjszakán.
egy pici lélek össze rezzen neved hallatán.
Én pici lelkem összerezzen minden éjszakán.
én pici lepkém elrepült neved hallatán

 "Csak az fontos igazán, amit álmainkban mondunk, mert csak álmainkban merünk teljesen őszinték lenni."

 Nehéz dolog mosolyt színlelni, miközben úgy érzed, hogy darabokra hullasz.

 „Mindig van egy kis
őrültség a szerelemben.
De mindig van egy kis
Okosság is az őrületben.”

 "Tudom buta vagyok. Keresek. Kutatok. S mégsem találok. Valaki jöhetne, akiért érdemes lesz küzdeni. Ő, aki végre megmutatja, hogy nem csak a csalódás és a fájdalom létezik. Aki megtanít szeretni, és viszont szeret. Aki tisztel és becsül. Aki kihozza belőlem a legjobbat. Aki előtt teljesen megnyílhatok. Akivel bármiről beszélhetek. Aki meghallgat. Aki átölel és magához szorít. Aki letörli könnyeimet. Aki értékesnek talál. Aki biztonságot ad, és aki ráébreszt, hogy az eddigi életem csak egy szemfényvesztés volt. Akiért érdemes lesz küzdeni."

 Légy fülig szerelmes, olyat találj, akit őrülten szeretsz,
és aki ezt viszonozza. Ha szerelem
nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél.

 "Örökké", ez talán  azt jelenhetiti a szerelmesek nyelvén, hogy bármikor érjen is véget, téged sosem felejtlek el.

 "Ahol szeretünk, ott az otthonunk - az otthon, melyet lábunk elhagyhat, de szívünk sohasem."

 Fekete tintával fehér lapra írok,
Sötét könny hull, pedig fényes nappal sírok...
Kívül vidámság, arcomon mosoly ragyog,
Belül keserűség s magány foglya vagyok..

 

'De ha mindig minden simán menne, akkor túlságosan is hozzászoknánk. Szükség van néha egy kis zűrzavarra.
Különben nem élveznéd igazán, ha jól mennek a dolgok.''

 "Újra hittem a mesében, egy tánc a holdfényben... viharos esőben, csak szerettük egymást..." *.*

 A szavak csak hitegetnek, a szavak csak bántanak.
Minél édesebbek, annál többet ártanak.

 "Köszönöm... Újra boldog vagyok,újra szeretnek a nagyok... Újra itt vagy mellettem,Újra rendeződik életem...Végre érzem,hogy szeretnek,Végre van kinek mondhatom: SZERETLEK...S e vers nem szól senkinek csak,csak neked...Csak neked,hogy érezd mennyire szeretlek..."(:

 Ha valaki szomorú, szép sem lehet. A gondolatai is megszépítik vagy elcsúfítják az embert.

 Ha találkozol a boldogsággal,mondd neki,hogy keressen fel..és azt is mondd,hogy nélküled ne jöjjön el.

 Barát az, akire figyelsz, mert fontos számodra a sorsa. És figyel rád, mert fontos számára a te sorsod. Barát az, aki megért - s akit mélységesen megértesz. Nem tudtok egymásnak hazudni. Túl közel van. Mintha magaddal beszélnél.

 

Minden körömlakk büdös,
Néhány pasi köcsög,
A barátaimért ölök,
Szerettelek Te kölyök!

 Ne hagyd, hogy jelentéktelen dolgok elrejtsék benned a fényt... Nekem te vagy a remény!"

 

"Húzd ki magad, mosolyogj, hadd törjék csak a fejüket, hogy mitől van olyan jó kedved. "

hét napja lennék: Péntek

nap egy idő pontja lennék: hajnal

bolygó lennék:föld

tengeri állat lennék: csillag

történelmi személy lennék: Ezen nem gondolkodtam , még soha 

folyadék lennék : Cola, szénsavas ásványvíz , sió körte lé , kepi alma

drágakő lennék: smaragd

fa lennék: cseresznye

madár lennék: papagáj.

virág lennék: tulipán

időjárás lennék: szivárvány

mesebeli lény lennék: manó

hangszer lennék: zongora

állat lennék: kutya

szín lennék:rózsaszín

érzelem lennék: szerelem

zöldség lennék: krumpli

gyümölcs lennék: dinnye v. eper

hang lennék: sikítás

dal lennék: Mindig más Most múlik pontosan

híres ember lennék: saját magam híresbe 

film lennék: titanic , tuti kasszasiker , és kevés ember van aki nem látta

annak valamely karaktere lennék: a lány

sorozat lennék: Barátok közt, anyja lánya

annak valamely karaktere lennék: -

könyv lennék: twilight saga

étel lennék: hús

fűszer lennék: fűszerkeverék xD

íz lennék: édes

illat lennék: gyümölcs

testrész lennék: szem

arckifejezés lennék: mosoly

tanóra lennék:  töri, irodalom

rajzfilm lennék: Phinias and Ferb xD

annak valamely karaktere lennék: Kacsacsőrű Kherry xD

mértani alakzat lennék: gömb

szám lennék: 12 , 50

ruhadarab lennék:szoknya

ékszer lennék: fülbevaló

fagyi lennék:csoki-citrom

kiegészítő lennék: táska

szeretet megnyílvánulás lennék:csók

smink lennék: csók álló szájfény,szemceruza

épület lennék: Parlament xD

musical lennék: Rómeó és Júlia O.O

valamely karaktere lennék: Merkució xDDD (L)

weboldal lennék: www.vigyori1110.blogol.hu

videóklipp lennék: változó

fiú név lennék:Dániel , Bálint

lány név lennék: Dóra , Réka , a betűvel végződő xĐ

körömlakk szín lennék: fekete, pink

énekes lennék: nem tudom

"Akarok! - Egy kemény rövidke szó,
ebben benne van egész életem.
E szó mögött sok nehéz harc rejtőzik,
E szó miatt még sokat könnyezem.
De történjék bármi,
ha az egész világ fog ellenállni,
Vagy ha egyedül is maradok,
Mindent legyőzve mégis akarok!"

 Minden imára, amit mondtam, te vagy a válasz.Egy dal,egy álom,egy suttogás.

 ...boldog és szomorú,mámoros és búskomor,magabiztos és rettegő,szeretett és szerethetetlen, türelmes és haragos,békés és vad,teljes és üres...♥

 

valaki aki előre megálmodta az életét fejben, de élni eddig nem nagyon merte..

 Álmodozó, kicsit dilis, kicsit hisztis, könnyen befolyásolható de könnyen befolyásoló is , akaratos és önfejű, néha kényes néha kényelmes, lassú víz partot mos...

 "Ilyen a világ, szinte az egyetlen lényeg,hogyha összeér az övé meg a te térded, akkor majd érted, akkor majd érzed..egy pillanat alatt összerak és szétszed."

 "Az őszinteség sohasem nevetséges, mindig tiszteletre méltó"

 Ahogy egy embert nem ismerünk teljesen, ha csak a fizikai külsejét ismerjük, a körülöttünk lévő világot sem ismerjük, ha csak azt tudjuk róla, amit fizikai érzékeink közvetítenek.

 "Ha már elég sok időt töltöttél egyedül, akkor megtanulod értékelni mások társaságát és rád szánt idejüket. A kincset a magányban fedezed fel. Felfedezed önmagad legmélyebb zugait, legféltettebb kincseit, szembekerülsz azzal, aki valójában vagy."

 
Ohh mondd miért vagyok olya egyedül.Miért nincs valaki, ki vigyz rám, kinek szerelmemek odaadhatom, kivel együtt nevethetek.Ó mondd miért.
Miért vagyok ily magányos.
 

Sose becsüljétek alá a végzet hatalmát, mert amikor a legkevésbé várjuk, a legapróbb dolog beindít egy láncreakciót, ami megváltoztatja az életünket.

 Mindegy, mennyire érzed magad zavarban vagy hogy kik nevetnek ki. Ha feladod, sosem leszel képes előrébb lépni.

Akit nem tudsz legyőzni, tedd a szövetségeseddé!

Minél tovább ismersz valakit, annál többet változik a külseje. Egy igazán vonzó ember is egyre rondábbá válhat, ha utálod. Közben más, akit alig vettél észre, akire épphogy egyszer ránéztél, ha megszereted, abból egyszerre a világ legszebb tüneménye válhat, és nem akarsz mást, csak a közelében lenni.

 Igazán boldog csak akkor vagyok, ha nincs senkim. Az egyedüllét sokkal jobb annál, mint magányosan vergődni egy kapcsolatban. Sajnos nincsenek már illúzióim ezzel kapcsolatban.

Szeretnénk hinni, hogy amit csinálunk, nagyon fontos. Hogy az emberek lesik minden szavunkat. Hogy érdekli őket, amit gondolunk. Az igazság az, hogy már akkor szerencsés vagy, ha legalább néha valakit, bárkit kicsit fel tudsz vidítani. Ezután már csak az a kérdés, kiket engedsz be az életedbe.

Mindannyiunknak szüksége van egy kis segítségre; valakire, aki segít nekünk meghallani az élet zenéjét, hogy emlékeztessen, nem mindig ilyen rossz minden. Valaki van ott, és az a valaki meg fog találni téged.

Amikor megváltozunk, a változás nem olyan, mint egy földrengés vagy egy robbanás, pedig hirtelen más emberek leszünk. Azt hiszem, a változás észrevétlen, a legtöbben fel sem figyelnek rá, hacsak nem nézik elég közelről. Hála istennek, ezt soha nem teszik. Te viszont észreveszed. Saját magadban látod a változást és reméled, hogy jól érzed, mert ez az a személy, aki örökre leszel, akin már nem kell változtatni.

 A zene ismeretlen birodalmat tár fel az ember előtt, egy olyan világot, melynek semmi köze az érzékletek külső világához, minden határozott érzést otthagy, hogy átadja magát a végtelen kimondhatatlan vágyának.

 Az emberi érintkezésben a tragédia nem akkor kezdődik, amikor a szavakat félreértik, hanem amikor a csöndet nem értik meg.

  "Szerelem:  meghódítani, bírni és megtartani egy lelket, amely annyira erős, hogy fölemel bennünket s annyira gyönge, hogy éppoly szüksége van ránk, mint nekünk őreá."
 

A lélek nem képes szeretet nélkül élni-kell,hogy valamit szeressen,mert a szeretet alkotása."(Sziénai Szt.Katalin)

"A szeretet fennmarad nap nap után, túléli a bosszúságok, problémák és kompromisszumok drámáját,apró csalódásokat, nagy győzelmet, és közös célokat."

"A szerelem alapképletet: az egyik fél azt szereti a másikban inkább, hogy az a másik éppen őt szereti."

"Ha valakinek azt mondom: SZERETLEK, az lényegében azt jelenti: te nem halsz meg."

"A szeretet erősebb,mint a hibáink, a szeretet a legerősebb mindenütt."

  Másik Felünket föl lehet ismerni a szeme csillogásából - az emberek az idők kezdete óta így ismerik föl az igaz szerelmüket.

 ...hiszen megmutattad a legbelső énedet, és ő nem menekült el, nem fordított hátat; elfogadott és szeretett, melletted volt örömben és bajban... vagy mindkettőben egyszerre....

 Sokszor csak annyi kell, hogy megérintsen az, akit szeretsz, hogy halld a hangját, és tudd, hogy hazaérkeztél. Néha ennyi is elég ahhoz, hogy visszatérj a másik oldalról.

Amikor minden hír rossz, és az ég teljesen szürke, és az összes csoki elfogyott, az egyetlen vigasztaló gondolat, hogy van egy olyan barátom, mint te.

 "Minden dalnak van egy vége, egy utolsó hangjegye, minden dal véget ér. Butaság lenne emiatt nem élvezni egy dalt. Egyszer minden dal véget ér, de ettől még élvezheted a zenét."

 "A szíved az enyémmel nem kompatibilis, és agyhullámaidnak nincs antennája bennem..."

 "Hogy "Te velem?" Hogy ez a szerelem?!Mert a "baszni akarót" meg a "szerelmest"mindíg keverem."

 A jó barátnő leteszi az embernek az óvadékot. A kitűnő barát együtt szalad az emberrel a rendőrség elől, és azt rikoltozza, hogy "Hű, ez meleg helyzet volt."

 "Némelyik embertársunkat könyv alakban kéne tartani, hogy időnként átlapozhassuk bizonyos fejezeteit."

 "Nem vagyok olyan, mint bárki azok közül, akikkel találkoztam: merem hinni, hogy másként vagyok alkotva, mint a létezők közül akárki. Lehet, hogy nem érek többet náluk, de mindenesetre más vagyok."

 "Olyan vonzalma van, hogy abban a pillanatban amikor ott tartok, hogy nem érdekel, akkor Ő egyszer csak betoppan az én kis világomba, és mint a tornádó végigsöpör rajtam... és olyan gyorsan távozik is."

 "Amikor gyenge vagy, akkor vagy a legerősebb. Amikor semmid sincs, tiéd az egész világ. Amikor végképp elbuktál, és úgy érzed, már nem bukhatsz alább, akkor már csupán egyetlen sóhajtás a győzelem. Egyetlen sóhajtás. Sóhajts! Fújd ki a levegőt, ereszd el a kétségbeesést, ereszd el dühödet, ereszd el a görcsös akaratot!"

 "Ha nem fojtod el a szívedből feltörő érzéseket, ha nem nyomod el lelked vágyait, esélyt adsz magadnak a megismerésre… Önnön lényedet csak megélni és a tudatos figyelem által megérteni lehet! S ahogy a Szenvedélyt nem lehet megismerni, nem lehet irányítani sem. E még senkinek sem sikerült, és nem is fog soha, mert a gondolat éppúgy nem képes uralkodni az érzelmek felett, mint ahogy a érzelmek sem képesek a gondolatok felett."

Néha a gyomrom kifordul már a szerelmes daloktól,
De máskor én is azt üvöltöm neked teli torokból,
Hogy mennyivel édesebb és szebb ez az élet , hogyha van
Olyan aki mellett én is elviselem magam.

 A fiúk már 3-4 éves korukban is kételkednek a királylányok létezésében, de a lányok sokszor még felnőtt korukban is biztosak benne, hogy vannak fehér paripás hercegek.

 Néha nem vágyunk a világon semmi másra, csak egy nagy nagy ölelésre attól a valakitől...

 Kislány, mindig emlékezz erre: soha ne legyél szomorú, mert én éppenséggel ismerek valakit, aki szerelmes a mosolyodba...

 úgy fáj, hogy nem lehetek én az a lány ...

 A szerelem nem a tökéletes ember megtalálása - szerelem az, mikor tökéletesnek látsz egy hétköznapi embert.♥

 Ültem a világ tetején és nem hittem, hogy változni fog valami.

 Én mindig vidám vagyok, ezért nem ismer senki igazán.

 Telihold, pezsgő, ezernyi kéj,
vagy unalmas, hitvány semmilyen éj.
Szerelem, csókok, izzás és mámor…
elfelejt belém nyilazni ámor.

Van egy hely a szívemben,amelyet csak te tudsz kitölteni.
Már az első pillanatban megnyertél magadnak és mindig sikerülni fog ez neked. 

 Kellett egy álom, mikor azt hittem minden elromlik, aztán rádtaláltam,
s enyémek lettek a legszebb álmok.

 Tudod miről álmodozom? Arról, hogy hallom, valaki az ablakomat dobálja kövekkel,és végül észreveszlek Téged, ahogy a kertünkben állsz ^^

 Itt állok én e kerge hős,kabátom vízlepergetős.A szmájli a számra ráfagyott,ha nem szeretsz, hát ne szeress,ez itt csak egy teszt sms,hogy nyomkodom,tehát vagyok.

 Valahogy már máshogy látom a dolgokat,ember vagyok, nem holmi áldozat.
Az, aki a tükörben néha átszalad, egy másik arc,egy másik én, de nem az enyém.

 Az életem lemeze fordul.Van, ahol reccsen és zörög,van, ahol ugrik, túlpörög. Megcsuklik a hang egy karcolásban,s remeg az ív,kihagy a szó,kihagy a szív.Az életem lemeze fordul,s ha valaki visszatenné a tűt,valamit újrajátszanék,van, amit meg se hallanék,megbocsátanék,vagy másképp mondanék...

 Vicces lesz! Sokáig fennmaradunk, sztorikat mesélünk, és reggel..sütünk palacsintát!

 Néha magányos vagyok, és nem könnyű, de ez az ára annak, hogy kitaláld, mit akarsz kezdeni magaddal.

 Ne tekints hátra, ne vájkálj a múltban, mert ami elmúlt, elmúlt. És ne aggodalmaskodj a jövő miatt, mert az messze van. Élj a jelenben és tedd olyanná, hogy érdemes legyen visszaemlékezni rá.

 " ... lehet melletted valaki, de ha a szívetek nincsen összehangolva, idegenek maradtok ... "

 " minden nő belsejében egy törékeny, finom hercegnő bújik meg, akit meg kell menteni. "

 Életünk java része képzelgésekkel telik, úgy suhannak el előttünk mint a települések vezetés közben.
Néha megszédülünk, ha valamelyik álmunk valóra válik és tudjuk ez a pillanat több mint elröppenő illúzió.
Tudjuk, hogy ez a pillanat minden mozzanatával együtt örök marad.

 Nem hiszem hogy valaha is újra látjuk egymást, de ott volt az a pillanat, ami örökké tart

 Sok ember utazna veled egy limuzinban, de az igaz barátod az, aki felszállna veled egy buszra mikor a limuzin lerobbant.. : DD

 És mi az élet, ha nem az álom keresése? Az álomé, hogy valaki azt mondja: "igazából, teljes szívből szeretlek".

 én is ember vagyok és érzek akárcsak te csak én felismerem de téged a saját öntudatod csap majd be

'Mindenki úgy lát, ahogy kinézel, de csak kevesen tudják, ki vagy!'

'Megérdemli az édest, aki megízlelte a keserűt.'

 Az emberek szeretik megjátszani magukat, és elhitetni másokkal azt, amihez valójában semmi közük

A nevetés az egyetlen stratégia, ha kezd széthullani körülötted a világ. 

A világot beoltanám sokszor, a vakcinám: szeress. De máskor a világ olt be engem és senki nem keres. Nem játszom el nektek, hogy a pajzsom nem reped. Mert aki folyton karanténban él, végül magában reked.

 Azt mondták flegma vagyok - de leszarom...! 

Ha a nő egyetlen férfit ismer, már ismeri valamennyit; a férfi ismerheti bár az összes nőt, mégsem ért meg egyet sem.

 Lakik bennem egy kisördög, ezt hagyták rám az elődök. Mit is tehetnék ellene?! Ha beindul én is pörgök vele!

Őrült vagyok, valaki ezt mondja rám. De a világ tesz ilyenné,Nem az én hibám.

Ha elindulsz csak úgy,csak úgy, cél nélkül, csak el,Engem is vigyél el! 
Felnőtté nem az életkora teszi az embert, hanem a viselkedése. 
Az emberek azt hiszik, hogy tudják, mi az élet, de a legtöbben csak tétlenül nézik, ahogy elmúlik. 

Az idő, a hely a tiéd, ha kéred,
csak más a szándék, de tudom, hogy érted,
az erő, az ész, a hang és a kép
benned éljen tovább, ha már nem leszek én.

Hány éves leszel öt év múlva? 21
2. Szerinted akkor házas leszel? Nem hiszem.
3. Milyen magas vagy? 170
4. Melyik filmet láttad utoljára? Step up 3D
5. Kit tárcsáztál utoljára? apa
6. Ki hívott téged utoljára? apa
7. Kitől kaptál utoljára SMS-t? …Szolgáltató
8. Jobban szeretsz SMS-t írni, vagy telefonálni? Sms
9. Van háziállatod? Van.(:
10. Mit csináltál tegnap éjfélkor? aludtam….
11. A szüleid házasok/elváltak? Külön élnek
12. Mikor láttad utoljára anyudat? ma
13. Hova mentél utoljára? temetőbe  :S
14. Mit szeretsz a télben? karácsonyt , szilvesztert és a havat
15. Mit szeretsz a nyárban? Magának a nyárnak a hangulatát =)
16. Mit szeretsz a tavaszban? Virágokat.
17. Társaságkedvelő ember vagy? igen.
18. Mit ettél utoljára? mézeskrémes
19. Melyik a kedvenc éttermed? Tulipán , paradicsom csárda
20. Melyik a kedvenc kávézód? Nincs
21. Melyik a kedvenc teaházad? nincs
22. Melyik a kedvenc desszerted? Hmm…hát ezt nem tudom megmondani
23. Melyik a kedvenc levesed? Becsinált , Hús, gulyás
24. Szereted a kávét? igen 2cukorral , sok tejjel
25. Naponta mennyi vizet iszol? max 0,5 liter és 1 lietr között
26. Mit iszol reggelente? ásványvíz , kakaó ,tej
27. Hason fekve alszol? Másképpen nem tudok elaludni
28. Tudsz pókerezni? igen
29. Jártál valaha Kanadában? Nem, de szeretnék
30. Ismersz valakit, akinek ugyanakkor van a szülinapja, mint neked? Igen.
31. Szeretnél gyerekeket? Persze. hármat
32. Beszélsz idegen nyelveket? németet társalgás szinten , angol kezdő
33. Voltál valaha kórházban? sajnos egy párszor
34. Tenger vagy medence? Tenger , ha nincs más a medence is jó az udvar közepén 40°c-ban
35. Gyakran hordasz ékszereket ? nyaklánc mindíg rajtam van , a gyűrű ritkán , a karkötő általában
36. Melyik a kedvenc tévéműsorod? Nem vagyok nagy TV fan. Ha nézek akkor mese, ismeretterjesztő és zeneTV-t szoktam.

37. Ki a legviccesebb ember, akit ismersz? Nem tudom , ez a kedvemtől függ , ki tud megnevettetni
38. Plüssállatokkal alszol? Igen :$ Egy óriás macival , egy kisebbel egy mégkisebbel és egy szívvel :$
39. Milyen a mobilod csengőhangja? Most P!nk fucking perfect
40. Megvannak még a gyerekkori ruháid? Mamámnál a szekrénybe
41. Milyen színű a fal a szobádban? Rózsaszín
42. Alvás közben be van zárva a szobád ajtaja? Ha egyedül alszom, be van csukva
43. Sokat flörtölsz? Néha
44. Mibe mártogatod a chicken nuggetseket? Nem élek ilyesmivel
45. Fel tudod tölteni benzinnel a kocsitokat? Igen
46. Olvasol napilapokat? Ha a kezem közé akad xĐ
47. Szereted a Snoopy-t? Semmi bajom vele, de nem vagyok fan
48. Nézel valamilyen szappanoperát?Igen, mostanában rászoktam :$xĐ
49. Ha lenne rá lehetőséged, úsznál delfinekkel? Igen
ALAPOK
50. Név: Dóra , de szeretem ha Dorka vagyok 
51. Kor: 16
52. Születési hely: Pécs
53. Lakhely: a bolygón egy apró pont.
54. Kivel élsz együtt: anya és húgóm
55. Horoszkóp: skorpió, A személyiségemen látszik
56. Kínai horoszkóp: Kutyaaa
57. Iskola: Vak Bottyán ÁMK
58. Vallás:Római-katolikus

KÜLSŐ
59. Magasság: 170
60. Súly: titok
61. Szemszín: barna
62. Hajszín: barna szőke mellír (:
63. Szemüveg/kontaktlencse: nincs
64. Fogszabályzó: nincs
65. Tetoválás: szeretnék
66. Piercing: nyelvbe szeretnék

SZEMÉLYISÉG
67. Jellemezd magad egy mondattal: Erős akaratú, önfejű és kibírhatatlan de barátságos
68. Alapvetően pesszimista vagy optimista vagy? Mikor ez, mikor az. Inkább Optimista…de vannak pillanataim amikor csak a rossz dolgokat veszem észre.
69. Liberális vagy konzervatív gondolkodású vagy? konzervatív
70. Félénk vagy inkább bátrabb? Bátor.
71. Lenézel másokat? Szoktam, de megtartom magamnak
72. Gyakran vagy depis? ….

CSALÁD
73. Anya: elég jól megvan..
74. Apa: ő is
75. Testvér(ek): kettő mind különböző
76. Féltestvére(ek): nincs.
77. Mennyire összetartó a családod? Inkább széteső.
78. Mennyire állnak hozzád közel a családtagjaid?Nagyon

BARÁTOK
79. Hány barátod van? Sok
80. Könnyen barátkozol? jaja.
81. Szeretsz új embereket megismerni? igen.
82. Legjobb barátod: Ramy, Sziszi és a húgom Réka
83. Melyik barátodat ismered leghosszabb ideje? ez egy értelmű nem ?
84. Melyik barátod ismer téged legjobban?+ ez is , de egyébként Rami
SZERELEM
85. Hiszel a szerelemben? Igen
86. Létezik szerelem első látásra? Még nem tapasztaltam xD
87. Most szerelmes vagy? Nem
88. Első csók: arról ne is beszéljünk
89. Jelenleg szabad vagy? sajnos:/
90. Visszautasítottál valaha valakit? Sokat
91. Téged visszautasítottak már? Volt rá példa
92. Félénk vagy, ha randizásra kerül a sor? nem
93. Te teszed meg az első lépést? Néha.
94. Megcsaltad valaha a barátnődet? A fiúkat szeretem , egyébként nem , hűséges vagyok, ha odáig fajulna a dolog , szakítanék
95. Téged megcsaltak valaha? Nem
96. Gondolod, hogy a szerelem fájdalmas? Tud az is lenni.


SZEX
97. Beállítottság: hetero.
98. Bizonytalan vagy a beállítottságodban? nem.
99. Szűz vagy? Semmi közöd hozzá.
100. Mit gondolsz a házasság előtti szexről? Sokan csinálják ezt.
101. Lefeküdnél valakivel már az első randin? Nem vagyok ribanc xD
ELŐFORDULT-E...
102. Ittál alkoholt? igen.
103. Füveztél? nem
104. Gyűjtesz képregényeket? nem.
105. Nézed a híradót? Szinte minden este
06. Ötnél több rap-albumod van? Nincs, de szeretem
107. Van iPodod vagy mp3 lejátszód? Van telefon , és mp3 lejátszó
108. Szereted a Disney filmeket? aha
109. A lol kifejezést élő beszédben is használod? Nem
110. Dohányzol? Nem…
111. Hetente eszel gyors kaját? Nem
112. Voltál külföldön? igen
113. Szereted a videó-játékokat?nem
114. Volt, hogy megnyomkodtad a lift összes gombját? Volt
115. Volt, hogy megittál egy egész doboz tejet egy óra alatt? biztosD..
116. Ültél repülőn? nem

MÚLT
117. Legrégebbi emlék: nem tudom röviden leírni
118. Valami, amit jó lenne elfelejteni: lenne mit
119. Mit csináltál 2000 szilveszterén, az ezredfordulón? 10éve volt o.O honnét tudjam?xD
120. Mit csináltál, mikor a szeptember 11-i támadásokat meghallottad? Jókérdés.

JELEN
121. Hogy érzed magad?meg vagyok köszi
122. Mit viselsz? farmer , póló , pulcsi
123. Mire gondolsz?semmire
124. Mik a terveid mára? semmi
125. Most hol vagy? A nappaliban a gép előtt

„ És ahogy telik múlik az idő remélem észreveszed, hogyha megkérdezel lehet, hogy veled lennék... ”

Az egyedüllét soha vissza nem térő alkalmat kínál arra, hogy a belső csendben az ember végre meghallja saját, igazi hangját. Ez a belső hang gyógyító és vigasztaló, akár sorsfordító változtatásokat képes elindítani az életedben!

 

Az egyedüllét soha vissza nem térő alkalmat kínál arra, hogy a belső csendben az ember végre meghallja saját, igazi hangját. Ez a belső hang gyógyító és vigasztaló, akár sorsfordító változtatásokat képes elindítani az életedben!

 When you try your best but you don't succeed, when you get what you want but not what you need… when you lose something you can't replace, when you love someone but it goes to waste - could it be worse? (Coldplay dalszöveg részlet)
Mikor a legjobbat próbálod kihozni magadból, de nem sikerül; mikor megkapod amit akartál, de nem azt amire szükséged lenne; mikor elveszítesz valamit, amit nem lehet pótolni; mikor szeretsz, de hiába teszed - lehet ennél rosszabb

mindig elfog a világ legjobb érzése, amikor köszönsz nekem vagy rám mosolyogsz. mert lehet, hogy csak egy másodpercre, de rám gondolsz..

“..És mikor rám néznek az emberek, mindig megkérdezik: “Miért vagy olyan szomorú?” Honnan tudják? Miből látják? A szemem?A szemem hogy mondd el ennyi mindent? Hogy tanuljam meg elrejteni,ami fáj? Azt hiszem, mindenki meglátja rajtam, csak az nem, aki amúgy sem lát semmit...”

„Az, hogy én ki vagyok, attól függ, te kinek akarsz látni engem!" (:

A girl wants a million things from a boy, but a boy wants only one thing - from a million of girls..
~ Egy lány sok dolgot akar egy fiútól, viszont a fiú csak egyet akar, de azt rengeteg lánytól..

  A smile gets involved into nothing, but carries a big one out
~ Egy mosoly semmibe sem kerül, de nagyot visz véghez..

 
A secret is an aggregate which dissolves in alcohol [by Szisza]
~ A titok olyan halmazállapot, ami alkoholban oldódik..


 
Have you got enemies? Yes? That’s good. It means you’re a real personality, not just an irrelevant one of the crowd
~ Vannak ellenséged? Igen? Ez jó jel, mert azt jelenti, hogy igazi egyéniség vagy, nem csak egy lényegtelen ember a tömegből  


  If I had a dime for every single time these boys stop & stare - i’d be a millionaire!
~ Ha mindegy egyes alkalommal, amikor a pasik megállnak & megbámulnak, kapnék egy tízcentest.. már milliárdos lennék

  If your problem has a solution.. why worry about it? If your problem doesn’t have solution.. then why worry about it?
~ Ha a problémádra van megoldás, miért aggódnál miatta? Ha pedig nincs rá megoldás.. akkor mi értelme aggódnod? XD

. I wanted to kill the sexiest person alive but suicide’s a crime!
~ Meg akartam ölni a ma élő legszexibb embert.. de mint tudjuk, az öngyilkosság bűncselekmény D

  Who say nothing doesn’t exist? I’ve been doing nothing for years..
~ Ki mondta, hogy a semmi nem létezik? Én már évek óta nem csinálok semmit..


. Stop waiting for your dreams to happen.. go out, live and make them happen
~ Ne várj arra, hogy az álmaid maguktól megvalósulnak.. menj, élj, és tegyél róla, ha valóra váljanak!

  Don’t steal, government hates competition
~ Ne lopj! A kormány utálja a konkurenciát..

  I wanna be your favourite ‘hello’ and your hardest ‘goodbye’
~ Én akarok lenni a kedvenc üdvözlésed és a legnehezebb elköszönésed

. Good Boys are found in every corner of the Earth.. unfortunately, Earth is round
~ Jó pasikat a világ bármelyik sarkán találhatunk. A baj csak az, hogy a Föld kerek

 A eye for an eye ends up making the whole world blind
~ A ‘szemet-szemért’ elv vége az lesz, hogy az egész világ megvakul

. Color pictures can show the color of our clothes, but black & wite pictures can show the color of our soul 
~ A színes képek meg tudják mutatni a ruháink színét, de a fekete-fehér képek azok, amik megmutatják a lelkünk színeit

. Shoot for the moon! Even if you miss, you will lend amongst the stars
~ Célozd meg a Holdat - még ha el is hibázod, a csillagok között landolsz

  The question that sometimes drives me crazy: am I or are the others crazy?!

~ A kérdés, ami néha elbizonytalanít: vajon én vagyok őrült, vagy mindenki más? [Einstein] 

  

 People who don’t know me think I’m quiet.. but those who know me wish I would shut up 

~ Az emberek, akik nem ismernek, azt hiszik valójában csendes vagyok.. de akik ismernek, azt kívánják: bárcsak néha csendben maradnék  

  

. God made oceans, God made lakes, then made you but hey, we all make mistakes 

~ Isten megteremtette az óceánokat.. a tavakat.. aztán Téged is. De tudod, mindannyian követünk el hibákat XD

 

. I’m the girl who can watch tons of horros and not get scared but wince when the toast pops out of the toaster

~ Olyan lány vagyok, aki simán végignézi a horrorfilmeket és nem ijed meg - de összerezzen valahányszor a piritós kiugrik a kenyérpiritóból.

. - Why are you wearing a bra? Not like you have anything to put in it.
- You wear pants, don’t you?

~ - Miért hordasz melltartót? Nem nagyon van mit beleraknod..

- Akkor te miért hordasz alsónadrágot?
(kicsit oltás )

They say it’s the good girl who keep diaries because the bad ones never have the time. What about me? I just want to live a life I’m gonna remember, even if I don’t write it down

~ Azt mondják csak a jó kislányok írnak naplót mert a rosszaknak nincs ilyesmire idejük. És én? Én csak élni akarok, egy olyan életet, amire emlékezni fogok - még akkor is, ha nem írom le

Milyen színű a szomorúság? - kérdezte a csillag a cseresznyefát, és megbotlott egy felhőfoszlányban, amely gyorsan tovább szaladt. - Hallod? Azt kérdeztem, milyen színű a szomorúság?- Mint a tenger, amikor magához öleli a napot. Haragosan kék.- Az álmoknak is van színe?- Az álmoknak? Azok alkonyszínűek.- Milyen színű az öröm?- Fényes, kis barátom.- És a magány?- A magány az ibolya színét viseli.- Mennyire szépek ezek a színek! Küldök majd neked egy szivárványt, hogy magadra teríthesd, ha fázol. A csillag behunyta a szemét, és a végtelennek támaszkodott. Egy ideig így maradt, hogy kipihenje magát.- És a szeretet? Elfelejtettem megkérdezni, milyen színű a szeretet?- Pont olyan, mint az Isten szeme - válaszolt a fa.- Na és a szerelem?- A szerelem színe a telihold.- Vagy úgy. A szerelem színe megegyezik a holdéval! - mondta a csillag.Majd messze az űrbe bámult. És könnyezett."

Méltatlanul bízunk, méltatlanul adunk, méltatlanul hiszünk, méltatlanul szeretünk minden egyes nap, mert olyannyira nagyon azt szeretnénk, ha igazán létezne mindaz, amit elképzeltünk. És mégsem. Egyszer aztán nem bízunk és nem hiszünk többé, akkor sem, ha méltó volna, mert már olyannyira belénk ég a méltatlanság-érzés, a méltatlanság-félelem, hogy elveszítjük a bízás-hívés képességét."

Egy nap majd hirtelen eltűnök, de fanyar emlékeztetőül ott marad utánam a mosolyom mesterkélt melege, a szám sarkának hazug kunkora, amit a reménytelenül szomorú embereken meg a Disney-filmek szereplőin lehet látni. Én vagyok az a lány a bulikról meg piknikekről készült fotókon, aki, amúgy szemre, csupa vibrálás és csupa élet, s aki valójában hamarosan elmegy. Biztosíthatlak, amikor újra rápillantasz arra a képre, én már nem leszek rajta. Ki leszek törölve a történelemből, akárcsak az árulók a Szovjetunióban. Mert minden elmúló nappal egyre láthatatlanabbnak érzem magam, egyre jobban beborít a sötétség, egyik rétege a másik után, s csak úgy fuldoklom a nyári hőségben, a napsütésben, amelynek már csak az égető hevét érzem, de a fényét nem látom..

" Sokat hibáztam az életem során.Hagytam,hogy az emberek kihasználjanak,
és elfogadtam a megérdemeltnél sokkal rosszabb dolgokat.Ám tanultam a
rossz választásaimból,és annak ellenére,hogy van pár dolog,amit sosem
kaphatok már vissza,és vannak emberek,akik már soha nem fognak
bocsánatot kérni,legközelebb már okosabb leszek,és nem horg...onyozok le
olyan dolog mellett,ami kevesebb,mint amit megérdemlek. "

 " A tiltott gyümölcs mindig édesebb, a nőknek és a férfiaknak egyaránt az kell, ami elérhetetlen, amit nem kaphatnak meg, amiért küzdeni kell. Akkor is, ha az, ami már a birtokukban van, sokkal értékesebb vágyuk titkos tárgyánál. "

 " Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek... "

 " Ne mondd, hogy nem, ha valami kell!
Mondd azt, hogy jó, ezt nem adom fel! "

 "Legyél boldog még akkor is ha sírni kell,vigyorogj egyedül hogyha nincs kivel.Legyél boldog még akkor is ha nagyon fáj,legyél boldog akkor is ha meghaltál..."

 " Azt mondták, hogy esett az eső, amikor megszülettél. De nem esett, csak Jézus sírt, mert elvesztette a legaranyosabb angyalát. "

 " Már beletörődtem abba, hogy a boldogság elhagyott az elmúlt időben. Szeretnék egy új fejezetet nyitni az életemben, ahol a boldogság kapja az első meghívót. "

 " Nem vagyok lázadó, csak a jelenléted irritáló! "

 " Nagyon fontos nekem, ha egyszer lepereg, előttem az életem, sok színes kocka legyen. "

 " Az élet olyan, mint az autóvezetés. Csak addig látsz, ameddig a fényszórók világítanak, de mégis megteszed az egész utat. "

 " Ha veled aludhatnék, ígérem neked adnám a nagyobbik felét atakarómnak . "

 "A barátok olyanok, mint a lufik, ha egyszer elengeded őket, lehet hogy nem kapod őket már vissza.. úgyhogy próbálj meg vigyázni rájuk, hogy sose veszítsd el őket!"

 Teljesen mindegy, hányszor csináltatsz új frizurát, hányszor mész edzésre vagy hány pohár Chardonnay-t iszol meg a csajokkal; az ágyban minden éjjel aprólékosan végiggondolod, mit is rontottál el.."

 "Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor a férfi már az utolsót is elfelejtette."

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

baloghistvan@gmail.hu

(Balogh István, 2016.01.19 17:59)

Kedves Kamilla!

Személyes találkozás útján szeretnélek jobban megismerni ha még nincs társad az életedben.
Érden lakom. Érden volánbusszal jól megközelíthető helyen találkozzunk.
Érd, 2016. január 19. kedd