Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek :)♥

Megkérdeztem egy 
idős bácsit:
- bácsi, mi a fontosabb? szeretni vagy szeretve lenni?
az öreg válasza ez volt:
- melyik a fontosabb egy madárnak? a bal vagy a jobb szárnya?!
.. ennél jobb választ nem is adhatott volna, igaza van!

A legnagyobb hiba, amit valaha elkövettem az, hogy megengedtem neked, hogy az életem része legyél, pedig egy kicsit sem érdemelted meg!

Tudod, én inkább vagyok egyedül, mintsem egy olyan kapcsolatban éljek, ahol teljesen idegenek vagyunk egymás számára!

sokkal jobbat érdemelsz, hagyd menni ! kimondani könnyű, de nehéz megtenni, ha szeretsz valakit, nem tudod elengedni, nem tudod utálni, csak egyet tudsz : SZERETNI !

 

Azt mondod, hogy ő mindennél fontosabb neked?!
Akkor miért nem írsz rá? Ja, mert a büszkeséged fontosabb..

Ha sohasem kockáztatsz, kihagyod a legjobb dolgokat az életben!! ;-)


És mikor már azt gondolod, hogy tényleg nem jöhet semmi, ami rá emlékeztet, akkor fogod szembetalálni magad az emlékeiddel. Lehet egy kép, egy zene, vagy egy mesefelolvasás, és hirtelen leomlik minden fal, amit hosszú idő alatt magad köré építettél.-':D,xd,:)' smileykat irsz akkor is amikor megszakad a szived??
-Igen...Mért kérdezed??
-Csak elgondolkodtam,hogy hogyan lehetsz ilyen erös. Hogy hogyan tudsz mosolyogni amikor a szíved ezer darabra szakadt szét..
-Nem nehéz..Majd belejössz..Évek alatt megtanulod hogyan légy erös..
-Azt hiszem én ezt nem fogom tudni. Nem akarok erös lenni.Inkább kimutatom neki, hogy mennyire fáj is..
-Felesleges..Hiszem elhagyott..Nem érdekli mi van veled,már nem keres,már nem mondja hogy szeret csak egy idegen leszel az életébe akihez emlékek füzik..Akit valaha szeretett de egy szia se lesz képes kimondani..De nem a büntudattól..Hanem a közömbösségtöl amit irántad érez..

/saját/


Remélem egyszer te is úgy fogsz szeretni egy lányt ahogyan én szerettelek téged.És remélem ö neki nem csak hazugságból mondod majd,hogy szeretlek és örökké veled leszek.És remélem nem tapasztalod meg amit én,hogy milyen is összetört szívvel a padlón heverni

/saját/


Nem vagyok ideges fő a nyugalom,
A helyzet kezelhető, de mégsem én uralom…
Lehet, ellenkezhetnék „óóóó”, de minek,
Hisz nincs mit tenni, hogyha szétbasz az ideg!!!


Néha elgondolkodok,hogy vajon ha újra megtehetném hogy újrakezdem az életem,akkor is ezt tennem amit eddig tettem...De a válasz igen,bár a szivem legmélyén tudom,hogy nem..

/saját/

Nem számít,nem érdekel már~Ezek azok a mondatok amit mondassz másoknak,hogy meggyözd öket arról,hogy jól vagy de közben magadban tudod hogy hazugság az egész..:/

/saját/Hülye vagyok,de nincs mit tenni, Hisz nem is olyan rossz hülyének lenni! Én másképp látom a világot, Ha kedvem van, hát kiáltok ;DD


nem akarok egy férfihez se tartozni. NINCS szükségem rájuk. én egy erős lány vagyok, ilyen balfaszok nélkül is. ha akarom, elrontom az életem, ha akarom, vidám vagyok, és inkább a másodikat fogom csinálni. nem akarom azt, hogy ideges legyek, és féljek, hogy mikor, mit fog csinálni. nem! erre én nem vagyok kíváncsi.


Egy pasi olyan, mint egy keresztrejtvény a New York Times-ban: 
idegesítő, bonyolult és megfejthetetlen.


úgy döntöttem, felhagyok a káros szenvedélyeimmel; veled kezdem !


mikor idősebb leszek és a kislányom majd azt kérdi," anyuci, ki volt az első szerelmed? " nem akarok régi fényképeket előszedni, csak a szoba másik végére mutatni és azt mondani "ott ül" !


mindig mondogattam, hogy én bizony nem fogom senkinek sem odaadni a szívem. de ha gondolod, te tehetsz egy próbát arra, hogy ellopd :)
nem, ő nem a barátom.. de szeretem az öleléseit, a szemeit, a mosolyát.. a rengeteg közös emlékünket, a perceket, amikor együtt nevettünk.. azt hiszem, szerelmes lettem a barátságunkba.... :/


az élet olyan, mint egy tükör; ha mosolyogsz, az élet visszamosolyog rád :)


kíváncsi vagyok, amikor a szemembe nézel és látod összetörni a szívemet, a te szíved is megtörik minden repedésnél egy kicsit?


Nem leszek más csak azért, hogy szeress. nem az a fajta ember vagyok, aki megváltozik, csak hogy valakinek tetsszen.... ha nem szereted azt amilyen vagyok, akkor nincs keresni valód mellettem. de ha önmagamat adom, és te még is szeretsz, helyed van az életemben. ilyen egyszerű!

- mama, ő annyira különleges... és igazán szeretem! 
- és ezt mondtad már neki valaha? 
- nem... 
- kicsim, van valami, amit meg kell tanulnod: a férfiakat olykor fejbe kell vágni dolgokkal. néha serpenyőkkel... de leginkább szerelemmel! :)

egy nőt nem azért szeretsz, mert gyönyörű. azért gyönyörű, mert szereted :)

__rosa_red___by_karincoma


csak szeretnék valakit, aki nem fél átölelni..

az ember valódi személyisége akkor mutatkozik meg, amikor részeg :D


elegem van belőled, már nem bujkálok előled de ahogy észrevettem meg is dögölhetnék felőled.......
jó hogy pár ember jobban tisztában van az életemmel, mint én magam:')miért mindig azokba látjuk meg a szépet és a jót, kiknek mi láthatatlanok vagyunk?


miért mindig azokba látjuk meg a szépet és a jót, kiknek mi láthatatlanok vagyunk?
Egy szótár , egy élet is kevés , hogy leírjam , szívemnek mit érsz tudom , nem csapsz be , ha ígérsz. :)♥

Van egy lány, szíve érzékeny. Sokszor morcos, boldog, fáradt, vidám, néha nem találja a helyét a világban, sokszor szomorú,és néha pesszimista, sokszor hiányzik neki valaki, van amikor összetörik a szívét. Sokszor elbotlik, hibázik, de mindig tovább lép, hol segítséggel, hol egyedül. Hisz, az életben, tele van reménnyel. Ő csak egy lány, egy hétköznapi átlagos ember, akinek szíve tele van érzelemmel.* :)

 szakítatok , de a közös képek meg vannak az smsek sincsenek kitörölve .. és ha ezt végig nézed el mosolyodsz és ezt mondod : milyen jo volt vele .. :\ :)

úgy leosztanálak néha , de a békesség kedvéért maradok egy halk bazdmeg-nél (: 

minden nap én írok rád de ma nem fogok ma azt akarom , hogy te írj rám azt akarom , hogy hiányozzak neked .!;) 

nem bírod tagadni , hisz látszik rajtad , szereted a jelened , de hiányzik a múltad.. :|

mit jelentek neked?! bárcsak tudnám..

A szó, amit nem csak hangoztatni - Hanem éreztetni is kéne!

Utálom, hogy a nap minden egyes másodpercében eszembe jutsz és te nem vagy velem, utálom, hogy ezt nem mondhatom el neked, mert félek, ha elmondom, akkor minden megváltozik. Utálom, hogy széttép a vágyakozás utánad, és ha nem kapok belőled legalább egy kicsit minden nap, akkor hiányzol. Utálom,hogy nem tudom kezelni ezt az érzést, amivel megfertőztél. Utálom, hogy soha nem tudom, hogy mikor fogsz jelentkezni, ezért nem tudok felkészülni a pillanatra és mindig meglepetésként ér. Utálom, hogy mindig ki kell számolnom, hogy körül-belül mikor hívsz fel, és utálom, hogyha akkor nem hívsz, akkor rádküldök egy smst. Utálom, hogy minden smst megbánok, mert attól félek, hogy nem válaszolsz rájuk. Utálom, hogy nem vagyok biztos abban, hogy a "kapcsolatunknak" már szakítás lenne a vége, nem pedig szimplán az, hogy nem keressük többé egymást. Utálom, hogy úgy érzem jobban vágyom rád, mint te rám, és utálom azt is, hogy ezt nem mondhatom el neked, mert hát mégiscsak lány vagyok és te vagy a fiú. Utálom, hogy állandóan meg akarlak lepni, le akarlak nyűgözni és utálom, hogy ez rengeteg energiámat emészti fel. Utálom azt is, hogy engem önmagadban lenyűgözöl és ezt nem mondhatom el neked. Utálom, hogy el kell várnom tőled, hogy lenyűgözz, mikor önmagadért tetszel. Utálom, hogy ha nem utálnám ezeket a dolgokat, akkor az azt jelentené, hogy nem kellesz. Utálom, hogyha minden úgy lenne, ahogy eltervezem bűntudatom lenne, amiért kevesebbet érzek. Utálom, hogy kívánlak, mert félek, hogy kiszolgáltatottá válok neked. Utálom, hogy félretéve eddigi önző, féltékeny, intoleráns és hisztis természetemet és próbálok toleráns, türelmes és megértő lenni. És utálom azt is, hogy pont ezek miatt a dolgok miatt őrülök meg érted, mert ha ezek nem lennének unalmas lenne az életem..

Ha nem keres, nem is voltál igazán fontos számára soha !

Nekem olyan fiú kell, aki érezteti velem, hogy szeret, elviseli a sok baromságomat, hogy idióta vagyok, és büszke arra, hogy a barátnőjének hívhat..

Csak mert ő ezt nem veszi észre, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy gyönyörű !

úgy ér hozzám,mint senki, mégis olyan, mint bárki. én szeretem őt, bár érzelmileg egy senki !

Rose :- Szeretlek, Jack !
Jack :- Ne csináld ezt ! Ne kezdj búcsúzkodni ! Még ne ! Érted ?
Rose :- Annyira fázom !
Jack :- Ide hallgass, Rose ! Ki fogsz jutni innen ! Túl fogod élni, egy csomó gyereket szülsz, és látod majd, ahogy felnőnek. Kedves, idős hölgyként végzed egy meleg, puha ágyban. . . ♥
Rose :- Soha nem adom fel.! megígérem.! - és Rose elengedte Jack kezét. *

Az én szívem örökké egyedül marad... mert a párja Nálad van :/ ♥

Néha nemcsak a rossz emlékek tesznek szomorúvá, hanem a legjobbak is, amelyekről tudod, hogy nem fognak még egyszer megtörténni..:|

Saját életem írója vagyok...sajnos tollal írtam és nem tudom kitörölni a hibáim..

Nem azért mondogatom folyton, hogy szeretlek, mert betanultam. Azért mondogatom, hogy emlékeztesselek, hogy mekkora mázlista vagyok veled.♥:)

nem beszélek veled , hiszen ismersz : a " majd jön , ha jönnie kell " reménye nekem elég szeretlek .. de nem alázkodom meg előtted majd hívsz , ha akarsz , csókolsz , ha akarsz , viszontszeretsz , ha akarsz .!♥:(

-engem nem veszel meg! 
-oké.. akkor elloplak!

Milka csoki, ha egyszer elkezdessz egy táblát, akkor már nincs menekvés, elfogy az egész.

- A Titanic a világ egyik legjobb filmje! 
- Bárcsak ne az lenne..és meg se történt volna!

Nem adom fel,megígérem! 
Szeretlek Jack! ♥

testvéri szeretet: én bárminek elhordhatom őt, de ha valaki egy árva rossz szót mer szólni róla, annak velem gyűlik meg a baja.

az igazi az, aki olyan hülyének lát, amilyen vagy és mégis kellesz neki! :)

Nem számít, milyen az időjárás, hogy mennyi az idő, hogy szombat van vagy szerda reggel... hogy épp álmodom, vagy ébren vagyok. Nem számít milyen a világ, ha te nem vagy velem...

Ne vigyél a csábításba,megyek én magamtól is! ;)

Erős leszek, és csak azért is megmutatom mindenkinek, akik most szánalommal tekintenek rám miattad, hogy megvagyok nélküled is!!

Fájó bevallani, hogy te vagy az egyetlen személy az életembe, akiért az egész létemet feláldoznám..

Én nem akarom,hogy minden fiú utánam kapkodjon..Én nem akarom,hogy ezer kis csicska utánam rohangáljon..Én nem akarom,hogy én legyek mindenben a legjobb..mert nekem elég egy igazi fiú,aki megküzd értem,nekem elég csak egy-két barát,csak azok igaziak legyenek,és nekem elég az,hogy egy dologból legyek jó,de abból nagyon jó,abban,amit szeretek csinálni..!

Csak sóhajtok és hagylak menni. Menj már, indulj! Hagyj egyedül te is, sétálj ki az életemből és zárd rám az ajtót. Zárd rám, hogy senkit ne tudjak beengedni. Nem érdemled meg a könnyeim, most mégis patakokban folyik érted – s én nem is próbálom irányítani, csak hagyom, hogy tegye a dolgát. Ne láss így, ne nézd, mennyire fáj! Csak menj, kérlek, menj már.. :(

igen, van egy hibám, de az nagyon nagy, hogy minden baklövésed megbocsájtottam !

Egyetértek azzal , hogy mindenki szeret valakit , de nem mindenkit szeretnek viszont .

mert számodra semmit sem jelent egy tárgy, egy személy, egy szám, egy illat... valakinek az a minden.

Soha ne félj kimondani azt, amiről teljes lelkeddel és szíveddel tudod, hogy igaz.

Mikor a másik érzései fontosabbak a sajátjainknál, akkor vagyunk képesek igazán szeretni.

Senki nem tökéletes, minden kapcsolaton rengeteget kell dolgozni, és ha egyszer megtaláltad azt az embert, akit igazán, szívből szeretsz, nem számít, ha nem érti, miért akarsz valamit csinálni, elég, ha kész támogatni a választásodat, még ha a miértet nem is fogja fel egészen.

Egy másodpercig azon tűnődtem, hogy ha megcsókolnám, az vajon megtörné-e a varázst, amely körülvesz bennünket? De már túl késő volt: amikor az ajka az ajkamhoz ért, tudtam, hogy ha száz évig élnék, akkor sem élhetnék át semmi ehhez foghatót.. :)

i love you .

egy szó kimondani , de egy élet bizonyítani |:♥


:/

beach, love, sea, summer, surf .! 

nem tudom melletted , vagy ellened , de már az egész nem érdekel ..;)

Kiskoromtól kezdve csak a bűn ami csábít..:$ ♥

A Szerelem csak egy szó,de mégis óriási fájdalmat tud okozni olykor.

Ha van egy lány akit akarsz ne várd el, hogy írjon neked, felhívjon, megkérjen hogy menjél el vele valahova ..
LEGYÉL MÁR FÉRFI ÉS VEDD A KEZEDBE AZ IRÁNYÍTÁST !!!!!!

tudod, attól még, hogy nem vagyok beléd szerelmes, szerethetlek, nagyon is, annyira amennyire te nem is tudod elképzelni. Hiszen barátok vagyunk, vagy mi a fene...

Gondoltál már arra, hogy ha te nem lennél, mennyivel unalmasabb lenne a világ Például a barátaid számára. Mennyi át nem élt közös emlék,mennyi ismételhetetlen pillanat maradt volna ki. Hány pillantás, amit csak neked szántak,egy mosoly,amit soha nem fogsz elfelejteni. Egy szívből jövő kacagás, ami bearanyozta az egész napodat. Az első érintés, amit tőle kaptál,az első csók, első szál rózsa, közös délután, mikor a szikrázó napsütésből egyszerre csak nyári zivatar lett,és hazaszaladtatok a pulcsija alatt. De ha nem élnél, nem gondolkodtál volna ezen se. Akkor semmi nem lenne. Ez számunkra elképzelhetetlen. S mikor úgy érzed, reménytelen a helyzet,ha senki nem szeret,ha legszívesebben elsüllyednél, mintha nem is lettél volna,esetleg elmenekülnél a világ másik végébe,állj meg egy kicsit. Gondolj magadra. Aztán a családodra. Rá. Majd a barátaidra. A világra .Egy évre. Egy hónapra. Egy napra. Egy órára. Egy Percre. Egy másodpercre .Majd nyisd ki a szemed. Látod? Felébredtél. Ez a való világ. Innen nincs kiút. Itt már nem lehet felébredni. Nyitott szemmel kell járni, éjjel, nappal. Senkiben nem szabad megbízni. Még abban sem, aki azt mondja,hogy a legjobb barátod. nem tudhatod, hogy mikor támad hátulról. Aki azt mondja, hogy szeret,talán igaz lehet .De akinél a szem beszél, az igazán érted él!

Kell lennie egy barátnak aki észreveszi, ha egy könnycsepp ül a szemedben.Aki nem fél ott hagyni, mert tudja, ha szükséged van rá, úgyis hívod. Kell egy barát, aki azt mondja: Figyu, most nincs minden rendben, de én tudom,hogy erős vagy és túl teszed magad rajta. Most egy roncs vagy és nem akarlak így látni. Először tedd helyre magadban a dolgokat és aztán hívj, ha úgy érzed. És tudnod kell, én midig szeretlek és bízom benned!♥

Nem mindenki vonzó, de mindenkiben van valami különleges!

A fájdalom soha nem múlik el teljesen. Az ember valahogy kezeli, él tovább, de a fájdalom mindig ott van.

Mikor megkérdezik, hogy: "ti ketten jártok?" összeszorul a gyomrom egy pillanatra, elmerengvén, mi lenne ha tényleg. Aztán meghallom mély bugó hangját, erős tiltakozását "nem csak barátok vagyunk" :/

Néha annyira,de annyira visszamennék a múltba, átélni azokat a hangulatokat és pillanatokat, amik boldoggá tettek...felejthetetlen élményeket újra,és újra átélni ugyanúgy! Oly nagyon szeretném,hogy szinte már fáj.

Valóban így van..én egy bonyolult lány vagyok..rengeteg titkot és rengeteg érzést tartok magamban.. sokszor nehezen állom meg hogy ezeket a titkokat és érzéseket magamban tartsam..de még se mondom el őket.. ezért próbálsz belenézni a szívembe..és csak nézel..nézel... de semmit sem látsz..Semmit!

Miért hisszük el, hogy minden rendben? 
Miért rejtjük el, hogyha valami bánt? 
A tegnapnak élünk és félünk a múlttól..

Nekem egy A4es papír is kevés lenne, hogy leírjam mit tettem érte, neki még egy cetli is sok . . !!

A könnyek szavak, amiket a szív nem tud kifejezni....

Hiába kéred, nem változom meg, ilyen vagyok, más nem leszek.

Kapaszkodnom kellett volna beléd, nem kellett volna, hogy elengedjelek..

rám írt. kedves volt. puszi jelet írt. azt mondta még mindig jófej vagyok és aranyos . azt is mondta,hogy hiányzok. aztán kilépett miután ezerszer elmondta, hogy aludjak jól, álmodjak vele és puszil. beleszerettem. újra. boldog voltam mikor lefeküdtem, de aludni nem tudtam. megint róla fantáziáltam. következő nap beléptem a facebook-ra. ő újra kapcsolatban volt! én pedig újra "kicsit" összetörtem!:/ ♥

Lehet, hogy te elég bátor és elég erős vagy hozzá, hogy nélkülem élj, ha úgy gondolod, hogy így a legjobb. De én sose bírnék ennyire önfeláldozó lenni. Nekem veled kell lennem. Csak így tudok élni.

Nehéz dolog minden nap ugyanazt látni. Végig nézni, amint elmegy melletted, és közben rád se néz. Figyelni, amint épp mással beszél,vagy épp nevet. Reménykedni, hogy egyszer talán megakad rajtad a tekintete. Hogy talán majd le se tudja venni rólad. Bízni, majd csalódni. Nap, mint nap, mindig ugyanez. Egyszer beletörődsz, hogy nincs esélyed, máskor csak sírsz emiatt. Vagy reménykedsz, álmokat gyártasz... Olyan ábrándokat kergetsz, amit soha nem érhetsz el. Elmész a poklok poklába, és visszajössz onnan. Megtépázva, és megint hátrahagyva egy darabot magadból... De te csak várod a napot, amelyen egyszer talán rád néz, amelyikben még beszélhetsz is vele. De ez a nap nem akar eljönni. Soha, pedig hányszor elképzelted már, és hány álmatlan éjszakád volt emiatt? Tudod, butaság valakit ennyire szeretni, mégsem tehetsz ellene. Hogy is tiltakozhatnál? Nem szüntethetsz meg valamit, amit nem szándékosan alkottál. Sőt, amit nem is te alkottál. Megküzdhetsz a legnagyobb félelmeiddel, bárkivel, és bármivel... De ezt az érzést nem tudod legyőzni. A felszín alásöpörheted, elrejtheted. Azt szabad. És lehet. Néha még kell is. De magadat nem csaphatod be huzamosabb időn keresztül. Rád fog törni újra, és újra, az az eszméletlen vágy, hogy a közelébe legyél, hogy láthasd, hogy megérintsd... És mégse lesz soha semmi. Hiába a remény, hiába a könnyek. Ez az élet, és nem egy tündérmese. Valaki boldog, más meg szomorú. Ilyen az egyensúly. Mert nem csak te szereted. Más is. És ha viszonozná az érzéseidet, az valakinek hatalmas fájdalom lenne. Akkor is, ha te a világon semminek se tudnál így örülni. Talán ezért nem lehetsz boldog. Valahogy mindig te kapod meg a 'szenvedő' szerepét. Akinek a végén semmi se jut. Csak fájdalom és mélyüresség. Amit nem tölthet be többé semmi. Semmi.. 

 

Lehet, hogy nem láthatlak annyiszor, ahányszor szeretnélek. Lehet, hogy nem tarthatlak egész éjjel a karjaim közt, de a szívem mélyén biztosan tudom, hogy te vagy az egyetlen, akit szeretek, és akit soha nem fogok elfelejteni.

 

Amikor azt hallod, "erre nincs időm", mindig tudd, hogy azért nincs ideje rá, mert nem tartja annyira fontosnak azt a valamit, hogy időt szánjon neki... Hiszen mindenkinek csak arra van ideje, amire időt szakít magának, és mindenki csak arra szakít időt, amit fontosnak tart!

- Honnan tudod, hogy valaki szomorú, miközben mindig mosolyog?
- Csak egyszer nézz rá akkor, mikor nem beszél senkivel, egyedül ücsörög egy padon, rengeteg emberrel körülvéve.
Ha mosolyog, akkor valóban boldog, de ha csak szomorúan bámul maga elé, tudni fogod a szemébe nézve, hogy milyen magányos is valójában.

Gondoltál már arra, hogy ha te nem lennél, mennyivel unalmasabb lenne a világ Például a barátaid számára. Mennyi át nem élt közös emlék,mennyi ismételhetetlen pillanat maradt volna ki. Hány pillantás, amit csak neked szántak,egy mosoly,amit soha nem fogsz elfelejteni. Egy szívből jövő kacagás, ami bearanyozta az egész napodat. Az első érintés, amit tőle kaptál,az első csók, első szál rózsa, közös délután, mikor a szikrázó napsütésből egyszerre csak nyári zivatar lett,és hazaszaladtatok a pulcsija alatt. De ha nem élnél, nem gondolkodtál volna ezen se. Akkor semmi nem lenne. Ez számunkra elképzelhetetlen. S mikor úgy érzed, reménytelen a helyzet,ha senki nem szeret,ha legszívesebben elsüllyednél, mintha nem is lettél volna,esetleg elmenekülnél a világ másik végébe,állj meg egy kicsit. Gondolj magadra. Aztán a családodra. Rá. Majd a barátaidra. A világra .Egy évre. Egy hónapra. Egy napra. Egy órára. Egy Percre. Egy másodpercre .Majd nyisd ki a szemed. Látod? Felébredtél. Ez a való világ. Innen nincs kiút. Itt már nem lehet felébredni. Nyitott szemmel kell járni, éjjel, nappal. Senkiben nem szabad megbízni. Még abban sem, aki azt mondja,hogy a legjobb barátod. nem tudhatod, hogy mikor támad hátulról. Aki azt mondja, hogy szeret,talán igaz lehet .De akinél a szem beszél, az igazán érted él!

-Mindig megfogadom hogy soha többé nem sírok fiú után..
-És sikerül?
-Mindig megszegem..
-De hát miért?
-Mert ettől könnyebb elviselni, hogy ismét összetörték a szívemet...

Néha megismerni igazán egy embert nagyon fájdalmas dolog. Ezért kezelik az emberek nehezen a csalódásokat. Mert amikor megismersz valakit, másra számítasz. A legjobbat akarod benne látni, pedig a legrosszabbat mutatja magából.

 

Ne legyél ajtókilincs, amit mindenki megfogdos. Legyél kaszinó, ahol csak a szerencsések nyerik el a Jackpot-ot.

A buszon, egy óvodás kislány mellé leül egy tetovàlt csàvò. A kislàny nézi, majd megszòlal : nem jön le a filc, mi?
ha nem kellettem, akkor el lehetne már végre tűnni az életemből!

Nem akarok tökéletes lenni, csak pótolhatatlan


Fájdalom most hozzád szolok halkan, kérlek hamar segíts rajtam. Hagyd el testem s lelkemet. Hagyd, hogy fussak egy kört nélküled. :( ♥ :'( ♥

Engem nem a csend , nem a zaj, nem a eső öl meg. Hanem az, hogy tudom , hogy téged szeretlek. Este egyedül a szobában reménykedek.. de minek ha úgyis tudom te csak a múlt lehetsz. :( </3


-Tedd fel,nagyon ól fog állni! Na ugye:)Nem gondolod hogy kicsit nagy a szád?
Közöd hozzá nincs, hát ne lökd a dumát.
Ez a srác az enyém. Ha fejre is állsz. ;)


A dream is a wish your heart makes.
Az álom egy kívánság melyet a szíved teremt. ♥


Miből gondoltad , hogy jó vagyok , miből gondoltad ,hogy ismersz?
higgyél amit hinni akarsz , de ne hazudd , hogy tisztelsz!;)

Amikor összetöri a szíved nem érez semmit. Könnyen túllép rajtad... Mintha mi sem történt volna. Te pedig úgy érzed, mintha az éned egy darabja hiányozna. Nem tudsz enni. Nem tudsz aludni. Csak rá gondolsz. És azon agyalsz, hogy vajon ő gondol-e rád. Vagy vajon hiányzol-e neki. Hetekig, hónapig, valamikor még ennél is több ideig csalódott vagy. De utána rájössz, hogy mi az igazán fontos az életben. És eldöntöd, hogy inkább magad miatt kellene aggódnod. Hamarosan tovább lépsz...Ő pedig megragad annál, hogy lát téged mosolyogni... és rájön... hogy ő rontott el mindent. EGY NAP MINDENT MEG FOG BÁNNI!

ránézek , és mosoly fut az arcomon azt hiszem szeretem .! ♥ ~

felnézek , telihold van , és rájövök hogy nem teljes az életem nélküled.! :(( ~


azt hiszem elfogadtam a tényt , hogy ami nincs megírva , azért bárhogy is küzdesz , nem fogod elérni viszont ami meg van írva , azon senki sem változtathat .! ♥ :| 

Ott akarok lenni!
Ott akarok melletted lenni, mikor reggel van, csak nézni, mikor nyújtózol egy nagyot, ásítasz és félálomban megölelsz s hozzám bújsz; mindezt ébren- éberen akarom végignézni.
Majd kiszáradt száddal, gyengéden adsz egy puszit a homlokomra és a fülembe durmogsz mint egy maci.
Ott akarok lenni melletted, mikor kijössz a zuhany alól és vizes, félig pucér testeddel mögém állsz és a nyakamat puszilgatod, mikor én a kávét csinálom a reggeli zűrzavarban.
Ott akarok lenni melletted miközben elmész és nézni akarom ahogyan becsukod az ajtót.
Ott akarok lenni melletted, mikor hazajössz, megölelsz és elmondod hogy milyen volt a napod.
Ott akarok lenni melletted és nézni, hogy miként nézel rám.
Melletted akarok lenni, amikor álmosan iszod a kakaódat, miközben a TV- ben agybutító műsorokat nézünk és hozzád bújni, akkor amikor semmi dolgom sincs és érezni, hogy biztonságot adsz, biztonságot ad tested melegsége és lágysága.
Melletted akarok lenni miközben nevetsz és együtt akarok veled nevetni és egymáson nevetni; egymás butaságán.
Veled akarok lenni, mikor valami fáj, vagy ha megbántott valaki.
Veled akarok lenni, moziba menni, eljátszani hogy hogyan ismerkedtünk meg, újra s ÚJRA.
Melletted akarok lenni minden este és reggel, melletted elaludni, hozzád bújni, "miért"- eket feltenni , mint egy 5 éves kisgyerek. Magabiztosságod mellett eljátszani egy kislányt, aki semmit sem ért, csak azt tudja elmondani, hogy mennyire szeret és becsül.
Nézni akarom nap mint nap, ahogy megmosod a fogad, ahogy felöltözöl, befújod magad a parfümöddel.
Veled akarok lenni, amikor beteg vagy és megcsókolni téged és nem érdekelne ha elkapnám; még ha halálos beteg is lennél. Ha az lennél, akkor addig csókolnálak, míg el nem kapom, hisz ha elvesztenélek, akkor nem lennék senki sem.
Veled halnék meg, hisz az életem nélküled semmit sem érne. Nem tudnám elviselni a hiányodat, hisz akkor minden nap arra gondolnék, hogy veled akarok lenni, minden áldott nap és nézni, hogy mit- miért- hogyan csinálsz.
Veled akarok lenni ráncosan, öreg, ráncos bőröddel is bearanyoznád minden napom, hisz arra emlékeznék mindig, amikor megismertelek.- Fiatalon.
Veled akarok lenni!


Kit legjobban szerettem, pont Ő neki nem kellettem!


Fiú: szeretlek..:)
Lány: ja meg rajtam kívül minden lányt..:/
Fiú: Nem! A többit emberként tisztelem, de téged hercegnőként!

...Megjöttem, és lettem egy kisgyerek.
Nem kértem, csak kaptam egy életet.
Lett vágyam, lett álmom, bár céltalan,
Mert térkép nincs hozzá , hogy merre van.


Akkoriban úgy gondoltam, hogy soha többé nem akarok már szerelmes lenni. De akármennyire fáj is, akármennyire kínzó, szeretnék még egyszer ébren álmodni. Még egyszer tiszta szívből szeretni valakit.Mindig arra gondolj: a nagyon szeretlek kijelentésre az a leggyönyörűbb válasz: én pedig érzem, hogy nagyon szeretsz :)!


Ha nem keres, nem is voltál igazán fontos számára soha!

"Hello baby, köszöntelek ezen a szar helyen,Ami lehetne jobb is, ha azt szeretnénk, hogy így legyen,És mindenki annyit kapna, amennyit érdemel,De ez baromság, egy illúzió, de ki a f*szt érdekel..."

Hiába minden fejmosás, visszavonhatatlanul belehabarodtam ebbe a gondolatba,hogy te meg én..

tudod, attól még, hogy nem vagyok beléd szerelmes, szerethetlek, nagyon is, annyira amennyire te nem is tudod elképzelni. Hiszen barátok vagyunk, vagy mi a fene...

Miért van ez? Hogy szenvedünk egymásért, miközben a vágy és a cél ugyanaz?

Mért tagadom a dolgokat, amik belülről mélyen égetnek? Alig tudok lélegezni, de csak egy mosolyt látsz ebből és nem akarom, hogy ennek vége legyen!

Nem engedhetem meg, hogy tönkretegyél. meg fogom mutatni, hogy erősebb vagyok, mint te!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.