Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Iđézetbomba.

konnyes-szem.jpg

Elfogadáson van a lényeg, nem az elvárásokon. Amikor lelkileg és érzelmileg a padlóra kerülsz, azonnal elvárod magadtól, hogy minél előbb fel tudj állni, de minél magasabbak az elvárásaid magaddal szemben, annál jobban görcsössé válsz és nem fog sikerül...ni. Mert először el kell fogadnod a megváltozott élethelyzetet, amibe kerültél. Minél kevesebbet vársz el, annál felszabadultabb lehetsz, mert elfogadod azt, ami van, amin jelen pillanatban nem tudsz változtatni! Az elfogadás tehát felszabadít némileg a lelki nyomás alól, talpra állit emberileg és végre nem görcsölsz, hanem képes vagy tiszta fejjel végig gondolni a történteket. De attól még, hogy elfogadod az adott helyzetet, még nem biztos, hogy túl is vagy rajta. Nem! Az még hosszú és fáradságos munka lesz, ha egyáltalán sikerül, mert van a lelki fájdalomnak olyan foka amin egyszerűen képtelen túl lenni az ember. A múló évek lassan tompítják a fájdalom emlékét és az ember megtanulja elrejteni mások elől, de igazából a lelke mélyén, hordozza magában egy életen át csendesen!

 

 

 

258.jpg

Nem zavarom a boldogságod, nem könyörgök, hogy szeress, lesz még idő mikor büszke szíved magától felkeres!

 

 

 

263786_246349158724498_100000482469924_1056266_7378752_n.jpg

"Ha nincsen akarat az értelem is kevés,ha nincs kitartás semmit nem ér az egész."

 

 

 

266770_246349838724430_100000482469924_1056269_5107421_o.jpg

Lehet hogy az érzelem annyira erős, hogy a test nem bírja féken tartani. A lélek és az érzelmek átveszik az irányítást, és a test sírni kezd.

 

 

 

317092_320026488011809_213380882009704_1514673_80404156_n_large.jpg

,, Mindig jusson idő...Nevetni, mert ez a lélek legszebb zenéje; Olvasni, mert ez a bölcsesség alapkövetelménye; Dolgozni, mert ez a siker ára; Játszani, mert ez az örök ifjúság titka; Szeretetet adni, mert gyógyítja az embert, azt is aki adja, és azt is aki kapja; Egy pillanatnyi mosolyra, mert ez az arc legszebb ékszere; Néhány kedves szóra, mert ezzel egymás számára könnyebbé tehetjük az életet."

 

 

 

tumblr_lxdopy1tyx1qg1lrdo1_500_large.jpg

Néha már nem értek semmit sem. Boldognak kéne lennem,felhőtlenül,de valami mégis árnyékot vett erre a boldogságra. Hogy mi? Az hogy olyan embert látok szenvedni aki fontos volt nekem valamikor mindenkinél jobban,mert csak rá számíthattam és most én taszítottam oda ahol egyedül van és szomorú. Utálom,ha olyan ember szomorú, akit én szeretek. Tudom, hogy nem kéne fájjon, hogy így látom, de mégis valami különös és szorító érzés kerít a hatalmába, ha olykor eszembe jut. Eszembe jut az utolsó találkozásunk, amikor mosolygott,de mégis láttam a szemében azt a nagy üres,sírós szomorúságot, amit el akart rejteni a világ elöl... hallom néha a telefonban a hangját, ahogy nevet,de nem őszinte,hanem hamis,hamis,hamis nevetés ez. Azt mondja mindig, hogy ne aggódjak ő jól van és tudom,hogy hazudik mert nem meri kimutatni az érzéseit, hogy fáj neki minden és összeroppan a sok teher alatt... ha még is kimutatja akkor bocsánatot kér ,mintha azért kérne valaki bocsánatot, mert levegőre van szüksége, de ő azért teszi, mert fél hogy megbánt valakit az érzéseivel.

 

 

341424_8166c72b00_o.jpg

 
"Ha egyszer fájni fog az élet, s a szemedbe bánat könnye gyűl, ne sírj, mert a legszebb álom az, mely sosem teljesül."
 

 

 

 

 

~ Kitépnélek a szívemből de félek, hogy elvérzek!

 

 

 

 

 

 

~ Az eszem azt mondja: "Bolond vagy, felejtsd el őt!" De a szívem azt súgja, hogy: "Soha ne engedd el!"

h.jpg

Üzenem Cupidónak, hogy a nyilait eltörtem és most megyek eliszom a szívecskés maci és a bonbon árát.. aztán majd csak rám talál valaki a bárpultnál a pelusos ürge nélkül is ;)

 

 

you_make_me_sick_by_babyinamorata.jpg

~Bennem van most is, csak már nem úgy mint anno, én nem voltam depis, csak hát ismerős a padló..;)♥

 

 

 

kp.jpg

Azt hiszed jó szinész vagy.? Én minden nap eljátszom, hogy boldog vagyok és mindenkii elhiszi, hogy ez a valóság. Na ki a profi? ; D

 

 

tumblr_kw05zevsao1qzyrwvo1_500_large.jpg

 

Szeretek egy szál bugyiban táncolni, totál káosz vagyok, csakúgy, mint a szobám. A legidiótább dolgokon röhögök, és mindig rossz időben, rossz dolgot mondok. Hülyén viselkedem és könnyen begurulok. De ez vagyok én. Csak ilyen tudok lenni.. ; ) !!

 

 

tumblr_lugwedyqmk1qchjsoo1_r2_500_large.jpg

 

Rövid az élet , használd kii ! lógj a suliból , ( szívj el pár cigit ) , köpd le a k*rvákat , villants a városba , legyél egyszer részeg , és próbáld ki az életet ! .. : )

 

happy_love_by_cande_knd.jpg

Van úgy, hogy elfelejtem, hol is az a kurva határ, aztán olyasmiket mondok, amit nem kéne..

 

 

black-what-the-fuck-caps_design.png

Egy normális lány nem pucsít, ha meglát egy jó pasit! Nem 1 kiló sminket ken magára! Nem nyalizik mindenkinek! Nem csak arra kell neki a pasi! Nem kér érettségire mellnagyobbítást! Nem szolizik hetente 5x! Nem fogyókúrázik állandóan! Nem játsza meg magát! Nem csak a pénzéért jön össze valakivel! Nem magassarkúba megy hegyet mászni! Nem nyafog, ha letörik a körme! Nem azért él, hogy másnak megfeleljen! De hol vannak a normális lányok?

 

 

tumblr_lu9o7xuy1d1qld5qto1_500_large.jpg

 

" Hiányoznak azok az idők, amikor a fiúkról csak úgy beszéltünk, hogy megint meghúzta a hajam vagy, hogy az a hülye fellökött. Hisz jobban hangzik, mint az, hogy összetörte a szívemet és egy ideje már rám se néz... "

 

 

tumblr_lqtajyzbfa1qmsscuo1_500_large.jpg

Kislánykorodban azt gondolod, hogy minden az elképzeléseid szerint alakul majd, bármit elérhetsz és egy szép napon hozzámész álmaid hercegéhez.. persze ahogy telnek az évek egyre tapasztaltabb leszel és lassan rájössz, hogy az élet nem egészen olyan mint egy tündérmese de az ember egy ponton rádöbben, hogy rajta múlik megírja-e a saját tündérmeséjét !

 

 

images_large.php.jpeg

 

Bírom, hogy amikor magamba eldöntöm, hogy többet rád se nézek, jössz a sármos mosolyoddal és elcseszed az egészet...

 

 

174965_174808312589681_100001815403024_412101_3257676_o.jpg

 

 

 "Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van."

 

 

 


Valamikor jó kislány voltam, de rájöttem, hogy baromi unalmas. Rossznak lenni izgalmasabb!
 
 
 
 
 
 
 
 


A történetünk részeg nyolcas, bennem mindenképp.
 
 
 
 
 
 
 

Zene: felpörget, megnyugtat, vigasztal, felelevenít emlékeket, összehoz, éltet!
 
 
 
 
 
 
 

Mindenki úgy lát ahogy kinézel, de csak kevesen tudják, valójában ki vagy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
~ Belül fáj, kívül nevetsz. Egy újabb pasi után miért sietsz?
 
 
 
 
 
 
 
~ Közel sem vagyok tökéletes.
Hibáztam és hibázom.
Adtam már sok mosolyt és könnyet is.
Csalódtam és okoztam csalódást.
Sokszor hittem annak akinek/amiben nem kellett volna és elfordultam attól akiben/amiben kellett volna hinnem.
Szerettem és gyűlöltem néha meggondolatlanul.
Vártam mikor már nem kellett volna, és kapkodtam, mikor még várnom kellett volna.
Voltam már túl türelmes, de ijesztően türelmetlen is, néha önző, vagy túl megalkuvó ,
… de EMBER vagyok!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
~ Nagyobb szart is elmosott már nálad az eső, ha nem volt, ki szembe köpjön, én leszek az első.!
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 


~ Lassan kinyithatnád a szemed, hogy lásd, mi vesz körül téged
Ha nem vigyázol, valaki úgyis kirúgja alólad a széket.
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Azok a buli utáni reggelek. Amikor először eszedbe jutnak az előző este emlékei. Néha nevetnél, néha sírnál. Néha visszamennél, hogy megváltoztass dolgokat, és néha azért mennél vissza, hogy újra élhesd.

 

 

 

 

 

 

 

Amit teszel, és amit tenni szeretnél, nem mindig ugyanaz. Ezért van az, hogy meg szeretnéd csókolni, de csak rámosolyogsz..:/

 

Vicces, hogy egy szia mindig viszláttal végződik; hogy az örökké valahogy mindig elmúlik; hogy mikor leginkább kellene, senki sincs melletted; hogy mennyi hazug szó lehet egy szerelmes levélben; hogy a legszebb emlékek könnyekkel járnak; hogy az emberek nem felejtenek, de megbocsátanak.. vicces, hogy az élet ilyen ironikus is lehet.. de a legviccesebb, hogy számomra ebből semmi sem vicces.

 

 

 

 

Nehéz foglalkozni valakivel, amikor tudod, hogyha egy lépést előre lépsz, beleszeretsz, és ha egyet visszalépsz, elromlik a barátságotok.

 

 

 

 

 

Valakit bizonytalanul szeretni olyan, mintha törött üvegszilánkokon sétálnál. Nem akarsz lemondani róla, de a fájdalom egyre elviselhetetlenebb. Aztán jön egy pont, amikor elengeded Őt, és így megszabadulsz a fájdalomtól, de belül üres vagy és vérzik a lelked.

 

 

 

 

 

‎-"Nem kellene, hogy szeresselek, s törődjek veled. Nem kellene úgy élnem az életem, hogy folyton arra vágyjak, hogy velem légy. Nem kellene azon elmélkednem, hogy vajon merre jársz, s mit teszel. Sajnálom, nem tehetek róla. Szerelmes vagyok beléd."

 

 

 

 

 

‎'nem vagyok belé szerelmes !! ő csak egy barát..
de imádok vele lenni, tetszik amikor mérges, a szeme,a mosolya és hiányzik, ha nincs mellettem :) ♥'

 

 

 

 

 

‎-"Valami elkap, valami fojtogat, szép csendben bassza el a dolgokat."

 

 

 

 

 

‎"~ Hagyd a nyálas zenét , nem kell a kamu cucc , ha „jobb” csajt látsz nálam , máris utána futsz. Lassan szerelmet vallasz egy facebookos fotónak , és teszed a jófiút sok mûmellû lotyónak .Hát hajrá ! ;-)) Akkor baszd őket sorjába , nem így ismertelek , de tévedtem korábban , Már van mit meglátnom , a köd szerteoszlott , fentről valaki nekem új lapokat osztott ."

 

 

 

 

 

► Lejátszani a boldog perceket .. :)

▌▌ Megállítani az emlékeket .. :$

██ Kikapcsolni a fájdalmakat .. :(

◄◄ Visszahozni a boldogságot ♥

 

 

 

 

 

‎" Utálom ezt... Utálom, hogy mindig mindenkiben csalódnom kell. És utálom azt, hogy mindig abban csalódok, aki a legfontosabb a számomra... És egyre nehezebb eltitkolni, hogy fáj.

 

 

 

 

 

‎"Az ütlegek néha töréssel járnak,de a szavak ÖRÖKKÉ FÁJNAK."

 

 

 

 

 

Lehet , hogy érzelmileg roncs vagyok , de képes vagyok mosolyogni és jól érezni magam . egyesek ezt kétszínűségnek nevezik , én lelki erőnek!!! 

 

 

 

 

 

~Néha bántod azt kit szeretsz, néha gyűlölsz, néha nevetsz... Néha tudod, hogy mit nem lehet, de megteszed, mert szíved szabad, sokszor érted, néha érzed, néha van, hogy mégsem érted...Néha küzdesz, néha nem, feladsz mindent, de sokszor semmit sem...Néha szíved majd meg hasad, néha rab és néha szabad, néha van, kit el kell eressz, néha fáj, de mégis nevetsz..

 

 

 

 

 

Amikor megismertelek, azt hittem, besz*rok a félelemtől, mert tudtam, hogy te vagy az egyetlen ember, aki elcseszheti az életem.

 

~ Szeretem azokat az embereket,akik megnevettetnek.Őszintén mondom,mindennél jobban szeretek nevetni.A nevetés nagyon sok betegség gyógyszere,és a nevetésre való hajlam talán a legfontosabb emberi tulajdonság.

 

 

 " Ne sírj mert vége lett...mosolyogj mert megtörtént..":))

 

 

 

 

 

Sose bánd meg azt, ami legalább egyszer mosolyt csalt az arcodra.. :3

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.