Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


idézєтєк.:')

Rámnézel elfordulhatsz,de ami köztünk volt elfeledni sose tudod..

 

Neked, nem fáj az ,hogy nekem fáj ?!

 

Akit szeretsz ,az hiányzik. Megbocsátod akármit is csinált ellened. Megcsalt vagy éppen hazudott. Ha ezeket megtudod neki bocsátani igazán szereted.

 

Ha a világ omlik körülöttem össze,engem az  sem érdekel,mert tudom,hogy ő velem van és vigyázz rám .

 

El se tudod képzelni mennyire tudnálak szeretni.. ha hagynád !

Nem a szerelemtől félek,hanem attól ,hogy egyszer nagyot csalódok olyan emberben,aki a legfontosabb nekem.

 

Szia! Beteg vagyok..
- Tünetek: heves szívdobogás,hőemelkedés..
- Diagnózis: hiányzol...
- Javaslat: sok-sok puszi ölelés...
- Meg akarok gyógyulni,kérlek segíts!

Biztonságot ad ,hogy tudom ,hogy legalább a plüssmacim nem hagy el.

 

Nem fogok sírni,azért mert te azt akarod. Mosolygok és büszén odaállok és megmutatom,hogy milyen erős is vagyok.

 

HIÁNYZOL! - mondanám, ha látnám, hogy én is neked :/

Ha szeretsz mutasd már ki kérlek,én nem sziveket akarok,hanem érzelmeket..

 

Barátságból lehet szerelem,de szerelemból barátság sohasem.

Szempár-Mely mögött egy ember rejtőzik..

 

Ha nem tudod színlelni,tanuld meg titkolni,mert amit te érzel senki nem értheti..

 

Még mindig beszélünk, még mindig ölelkezünk,még mindig szeretem,de tudom ,hogy ő még mindig nem így érez és tudom,hogy én akarom,de ő engem nem ..

 

Fura,hogy amikor gyerek voltam mindig is fel akartam nőni ,hogy nagy legyek,de egyre ahogy nagyobb lettem rájöttem,hogy a legjobb volt gyereknek lenni

 

Szoríts magadhoz,vagy engedj el ,de kérlek szépen a szívemmel ne játsz,mert nem egy játékszer

 

Nem kell nekem több millió szív,csak annyit akarok,hogy éreztesd ,hogy én is számítok azért valamit.

 

Gondolj arra, valahányszor bejelentkezel, valakinek megdobban a szíve..csak érted! ♥

Hányszor ,de hányszor próbáltam meg elküldeni ,de leírni könnyebb volt,minthogy elküldjem neki.. 

 

Egyszerű az egész. Most már tudom ez nem az én mesém és nem az én hercegem.Majd egyszer nekem is lesz egy jobb tündérmesém ,amelyben csak én leszek a hercegnő és egy mondat se ronthatja el örömöm.

 

Barát az,ki veled van a legrosszabb napjaidon és tudja ,hogyn em tud felvidítani,de már az is elég ha itt van melletted,és meghallgat.

 

Egyik szerelem se pótolhatja a másikat akármit is mondtok,mert mindegyikben lesz valami olyan,amit a másik nem tud megadni. 

 

Ahol eltörtél, ott leszel erős, ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen és ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen..

Belépek. És látom,hogy fent vagy. Gondolkodom rád írjak-e. De hát ezelőtt is mindig én írtam amikor együtt voltunk . Bámulok előre és látom,hogy még mindig fent vagy. Várom hogy ird hogy : Sziia. hogy vagy ??:) De erre várhatok még sokáig.Mert nem fogsz írni a lelkem mélyén tudom. Aztán elhatározom,hogy beirom hogy sziia. De aztán megjelenik ,hogy kiejelentkeztél és már megint nem tudom,hogy mit kezdjek magammal. Újból csak egy kérdés van a fejembe. Miért érdekelsz még engem ,ha én már téged nem ?!

 

Arra a dologra van szükségem,amikor a szívem bekapcsol az agyam pedig ki.

Semmi sem vagyok nélküled.
Szívem üres, mint az épület. 
A magány megfojt. Rémület. 
Mert semmi sem vagyok nélküled. 
Az élet azóta színtelen, 
Hirtelen lett szívtelen.
Mindenem megvolt. Mindenem. 
Nem akarok mást, Istenem!

 

Tudom, csak játszottál, de őrült játszma volt.


Lány: Szeretlek:$$♥*.*
Fiú: Énis:$$♥♥
Lány: De én örökre :))
Fiú: énis örökre
Lány: Te ezt most csak úgy mondod..
Fiú: Nem..én ezt így is gondolom..
*pár hónap múlva* 
Lány:Szeretlek:$$$♥♥
Fiú: Énis..de már nem úgy..sajnálom..
Lány: Na látod megmondtam,hogy így lesz..de én akk is örökké szeretni foglak mélyen a szívembe...

 

Nem hazudik a szemem, de remélem látszik,
nem vagyok olyan lány aki más érzéseivel játszik..

Onnan tudod meg, ha megtaláltad a herceged, hogy nem csak az arcodon ragyog a mosoly, de a szívedben is!♥

Cupidó nélkül is boldogulok. Nem hiszem, hogy egy pelenkás köcsög jobban értene hozzám , mint én . ;)

Nem attól leszel jó csaj , hogy hányan akarnak veled le feküdni ,
hanem attól hogy hányan akarnak melletted ébredni . . . ;)

. . Mai világ : szerelem nincs , a barátok kibeszélnek . . az élet kemény . .
mindig egy újabb keserű csalódás. : | 

 Néha jó egyedül lenni.. végig gondolni, megbánni azt az elpazarolt időt, amit olyan emberekkel töltöttem, akik nem érdemlik meg.. ♥ : /

Nélküled fàj, sajog a szívem, nélküled üres az életem.
Éjszakànként csak ròlad àlmodom magànyosan sírok az àgyamon:))

Mindannyian hercegnőnek és hercegnek születtünk , a legtöbben azonban békaként végezzük , aki már abban sem hisz , hogy egy nap jön valaki és megcsókolja .. ♥

Sok bátorság kell hozzá , hogy megmutasd az álmaid valaki másnak :)

 Cipő : ha már pasi nem boldogít , legalább ez :)

Nem érdekel már a világ , nem érdekel senki a saját utamat járom .. kérem ne pofázzon senki ! ;)

Az élet lényege nem az , hogy jó lapokat osztanak , hanem hogy a rossz lapokat milyen jól játszod ki .;) 

Nem,nem fogom elfogadni a segítséged .. de azért végig fogom csinálni . ;):\ 

Hiszek a nevetés , és a sírás erejében , mert mindkettő a gyűlölet , és a terror ellenmérge .:)

Néha igazán hallgassunk a szívünkre , tudom, ez veszélyes , de kockáztassunk . ! ♥

Ígérem nem zavarlak többé , most már végleg elmegyek . egy leány félreáll utadból , nem volt játék ez a szerelem . szemed csillogásán láttam ezt vártad , azt hiszem meg kellett tennem már , de mindent legyőz a szerelem ! gondoltam , mit is kezdjek nélküled , mit tegyek ? mi lesz a cél , ha te már nem leszel velem , egyedül hova menjek ? de most már menj , ha menned kell ! ne gondolj arra többet , hogy könnyezve búcsúzom . köszönöm, hogy szerethettelek! Egy világot törtél össze bennem, mégis tudd , hogy elfelejtelek . hogyha látlak visszatér bennem az emlék és párnámat könnyel öntözöm . hangod fájó sebet önt szívemen , de a fájó érzést mégis köszönöm . érte harcolsz te is a szíveddel , s letagadod , hogy most is szeretsz . ám megértem fájó szívedet , s szívemben remény ébredez . köszönöm , hogy ajakdra van írva , amit ajkad nem mondd ki soha . elmentél és mégis itt érezlek , mert szerelmünk nem tűnhet el tova . úgy szeretnék szíveden zokogni , s elkerülni könnyel ezt az érzést . de a szívemből nem tudok kilépni , mert várom én , hogy újra visszatérj ! és szívünk újra találkozik majd , s te eltörlöd a fájó könnyeket , megszűnnek a könnyes éjszakák , s te meggyógyítottad vérző szívemet . most érzem erősebb az érzés bennem s benned is talán , mint mikor vágyódással néztél fagyos téli alkonyra az első csók után . öszirózsa nyílt , szívemben mégis tavasz volt . e szerelem volt minden örömöm , hogyha nem is szeretsz többé , ezt a szép emléket mégis köszönöm ..

 - megváltoztál ..
- nem változtam meg , csak már úgy viselkedek másokkal , ahogy ők velem .. :)

Nem tudom elfelejteni az együtt töltött perceket most is rád gondolok , és a szívem megreped az élet egy szakadék s mi a két végén ülünk mert négyzetté vált a mi szerelmes körünk neked már csak egy név vagyok sajnos de nekem te vagy a világban a bajnok mert a szívemben még mindig te virágzol üzenem ordítva : szeretlek , hiányzol !

Hogy milyen a hajad ? szőke , fekete esetleg vörös vagy barna ?! milyen a szemed ? kék, zöld vagy barna ?! hogy mivel gyere értem ? lovon , kocsival vagy esetleg bmx - el ? teljesen mindegy , csak veled legyek . ez az egyetlen kívánságom !!

Mikor megláttalak , féltem megismerni téged .. mikor megismertelek , féltelek megcsókolni .. mikor megcsókoltalak , féltelek szeretni .. most hogy szeretlek , félek hogy elveszítelek .. ♥ !

De valami történt .. a legelső alkalommal , mikor veled voltam .. a szívem beleremegett . rátaláltam valami igazra .. mindenki csak bámul , azt hiszik őrült vagyok . de csak boldog , ha veled vagyok .. ♥

Szeretném megérteni,miért vagy ilyen vak.Miért nem látod azt,ami ott van elötted??Miért nem vagy képes felfogni amit érzel??Miért nem vagy képes megragadni azt,ami ott van tőled egy karnyújtásnyira? Miért nem szeretsz??:/

Nézz rám,mond a szemembe,hogy már nem szeretsz.Csak nézz bele és látod,hogy én mennyire szeretlek. Csak nézz bele és mond bele,hogy már nem szeretsz..

 

Hosszú volt a bánat,hosszú volt a szenvedés. De te vagy életem legjobb tévedése..

 

Bár megfogadtam párszor, mégis fogadalmat teszek, hogy ameddig van olyan, hogy holnap, én ott leszek melletted. Ott leszek melletted, és őrzőm majd a lángot; a lángot, amely egy szép őszi napon teljesen magával rántott.

Mért hittem azt ,hogy vannak még csodák ? Most akkor nem fájna az ébredés és könnyebben menne a továbblépés..

 

Mikor a szívem teli van fájdalommal,még ha akármennyire is fáj,mosolygok. És hogy mért?! Talán mert amikor látom,hogy visszamosolyognak rám ,a szívem is kicsit mosolyog a fájdalom ellenére.

 

Süvegcukor hegyet csináltam neked, te megmásztad és azt mondtad, nem elég meredek! Porcukor felhőt álmodtam neked, te elfújtad, s azt mondtad: nem elég nagy! Málnaszörp esőt küldtem feléd, te kiittad, és azt mondtad: túl édes! Gondolkoztam: LE VAGY SZARVA..

Ne hidd,hogy aki melletted van és azt hiszed "az életemet is rábíznám" az valóban melletted áll mikor kell. Valóban igaz,hogy akkor derül ki ki az akire tényleg rábízhatnád az életedet,amikor bajba kerülsz.Mikor mindenki hátat fordít neked és egyedül maradsz.A szerelmed lehet hogy ott ver át téged ahol csak tud,te pedig naivan hiszel neki.Azt mondja szeret,mégis eldob.Azt mondja itt van,holott kilométerekkel arrébb.Hazudik.Tudod hogy hazudik,de te mégis hinni akarsz neki.Tudod hogy hibát követsz el mikor kapcsolatba lépsz vele,tudod hogy hibázol,mégis újra és újra megteszed,mert hiszel még a mesékben.Olyat cselekszel amit korábban sosem hittél volna,hogy megteszed. Van idő,mikor el akarsz bújni a világ elől.Máshol akarsz lenni.Olyan helyen,ahol nem ismernek,nem tudják ki vagy,honnan jöttél,nem tudnak rólad jóformán semmit.Kell,hogy eltűnj az ismerőseid elől.Kell az érzés mikor bármit megtehetsz,hisz úgysem ismernek,úgysem fognak többé látni és te sem találkozol velük.Mert a megszokott környezeteben hátba támadnak,átvernek,beleavatkoznak tetteidbe,hiszen mindenki jobban tudja nálad mi a helyes, mit cselekedtél,hogyan,kivel és miért,mikor ők ott sem voltak.A hírek szárnyra kapnak és fénysebességgel terjednek. Megállítani nem tudod.Csak elbújni a világ elől.Csak pár napra,hogy elfelejtsd mindent...De mikor minden kötél szakad, akkor áll oda melléd az a személy,akiről valóban tudod,hogy " az életemet is rábíznám.

Vajon számít-e rám valaki?? Vajon hiányzok-e valakinek ?? Vajon szeretnek-e úgy mint én ??:/

 

Felébredtem könnyes szemekkel és akkor jöttem rá ,hogy még mindig nem felejtettelek el,hisz veled álmodok még mindig. És még mindig ugyan úgy fáj,hogy nem vagy velem.

 

Rég éreztem ilyet. Jóformán nem is ismerem, de olyan érzékkel tudja megdobogtatni a szivem, minha évek óta mindent tudna rólam.. ;)♥

Fel a fejjel..Csak így tovább.. Ne érezz csak lépj tovább..

 

Úgy hiszem, ha törődsz valakivel, akkor boldognak akarod tudni, még akkor is, ha ez azzal jár, hogy te kimaradsz belőle.

A véleményem szubjektív ; értem én,csak leszarom.. ;)


 Mindenki azt látja, milyennek mutatod magad, s csak kevesen értik, milyen vagy valójában. 


 Úgy gondolom, szerelmünket kezdhetnénk az örökkévalósággal..

Fiúk.! Ezt az elvárást csakis a Disney-nek köszönhetjük.! :D
Azt hiszem kicsit egyedül érzem magam.Nem mintha nem vennének körbe barátok,és nem nevettetnének meg.De akkor is hiányzik valami...

Azt hiszem kicsit egyedül érzem magam.Nem mintha nem vennének körbe barátok,és nem nevettetnének meg.De akkor is hiányzik valami...


Egyet kérek. Hadd lássalak még egyszer. Csak hadd lássam, hogy nevetsz, csak hadd lássam hogy boldog vagy.. Nélkülem..

Fiú : Érzel még valamit irántam.?
Lány : Igen... undort...

Mielőtt meghalok, szívok egy kis zöldet, és felbaszom a hangerőt mert nem akarok csöndet.*-*


Ha plüssállatom lennél,
tőlem el nem mennél.
Sajnos megint nem vagy velem,
kicsi mackóm kellesz nekem.! :3


-Te szereted a magányt?
-Nem,azt hiszem a magány szeret engem. ;3

Néha épp abba szeretünk bele, akibe nem lenne szabad...SZERELEM ... 
és pont lesz*rod, mások mit mondanak.


Olyannak látott, amilyennek még soha senki, a szavai szépek voltak, mégis bántott, hogy ezt ő mondja, nem valaki más...


Nem akarom azon kapni magam, hogy elsétálsz mellettem, mintha soha nem is ismertél volna. Nem akarom, hogy ez megtörténjen. Megijeszt a gondolat, hogy egy nap már semmit sem fogok jelenteni neked.


A veled töltött idő ráébresztett arra, mi hiányzott eddig az életemből. Minél többet vagyunk együtt, annál inkább veled képzelem el a jövőt. Ezt korábban senkivel kapcsolatban nem éreztem! Sőt, lehet, hogy nem is fogom. Mielőtt megismertelek, soha nem voltam szerelmes! Bolond lennék, ha nem küzdenék érted!

Ha fájni kell fájjon(8)

Ne menj még el,
Ne menj, csak ölelj,
Még nem búcsúztál el,
Még nem készültem fel..

Szeretsz??!! Akkor mért szakítottál?! Mért játszod a menő srácot aki csak eggyet csentit és már az első csaj a karjaiba hever.. Ha szeretsz akkor mért léptél túl rajtam ilyen hamar?! Mért én vagyok a rossz ,én csak tovább akarok lépni.. Még ha fáj is jusson az eszedbe én is szeretlek,de ezt a fájdalmat elviselni nem lehet.A magány ami belülről torkomra teszi karjait.. Amivel éjszaka szorosan átölel és olyan mintha belülről folytana meg valami..De ez csak a hiányod..De neked ilyen nincs.Nem fogod sose érezni,ha fáj. Lehet hogy boldognak tűnök,de belül nekem is fájhat..Azért mert nem mutatom,nekem is vannak érzéseim. Eltakarom ha fáj,mert ugyse fogod megérteni..Sírhatok éjszakákat már visszakapni nem foglak.. De ha majd neked lesz rossz..emlékezz arra,hogy nekem milyen volt és hogy volt egy lány aki szívből szeretett.. Bár remélem még lesz ilyen :)

Sokszor gondolkozom rajta; szeretem? szükségem van rá egyáltalán? 
amíg ezek a gondolatok járnak a fejemben.. arra jutok, hogy nem.. hiszen.. Nem érzem azt, amit kellene.. de.. amint mélyebben elgondolkozom rajta.. mindig arra jutok, hogy igen!.. szeretem.. szükségem van rá..Mostanra már rájöttem, hogy mennyire befolyásolható vagyok.. és ezt az emberek ki is használják.. tele beszélik a fejemet.. és én bolond, el hiszem.. De tudom, hogy kell nekem.. hisz senki nem szeretett még így.. és én sem szerettem így még senkit.. szükségem van rá, hiszen ő az életem! Csak ne lennék ilyen buta, hogy hagyom, hogy közénk álljanak!:/ ♥

Néha mikor azt mondom "jól vagyok" ,csak azt akarom,hogy nézzenek a szemembe és azt mondják : Te hülye az igazat mond! 

I am nothing without you..♥

Emlékszel amikor még az volt a legnagyobb bajunk,hogy jobban szeretlek harcokat saját magad nyerd?? Emlékszel milyen boldogok voltunk ?! Emlékszel a csókjaimra az öleléseimre? Vagy most már csak az van benned,hogy vége hála az égnek?? Te is érzel fájdalmat.. Talán lehet emlékszel ,lehet tudod milyen az ha fáj.Lehet te tudod takarni.De ha nekem nem megy akkor mit kezdjek vele? Te lettél az életem,és hirtelen minden elveszett.. Felfogtad,hogy mi is volt közöttünk. Azt a szerelmet ami tán igaz volt..

Te vagy a macska..én a gombolyag..,letekertél,szétszedtél és otthagytál.:|

Ha te is megőrülsz értem meg én is érted, akkor mi a szart szenvedünk?!

Játék, de tudom a végét már.
Miért akarom veled,
Ha játék az egész?
Játék.., bele is buktam már.
Miért hiszem, hogy szeretsz,
Ha nem vagy az enyém?

Attól, hogy mosolygom, még nehogy azt hidd, hogy boldog vagyok.!
míg te megnyugszol, hogy "nincs baja", addig én belülről meghalok.!!

Bár éreznéd,hogy mennyire fáj.. Elgondolkodnál talán, hogy ekkora fájdalom nem öli meg ezt a lányt?:/

/saját/

Hidd el, ha ő egy esélyre se méltat téged, akkor ő duplán könyörög majd érted.;)

-És volt szíved végig nézni, ahogy kisétálok az életedből?
~Volt szíved elmenni?
-Mit kellett volna tennem?
~Mondjuk azt mondani, hogy maradjak...
-És akkor maradtál volna?
~Hát...
-Szerintem sem...

Nem tudok úgy tenni, mintha nem halnék bele..

A szerelem az amnézia olyan fajtája, amikor elfelejtjük, hogy van még úgy egymillió másik srác a Földön.. :)
" És még nagyobb ostobaság elhagyni valakit, aki iránt ilyen erős érzelmeid vannak. Elhagyni, ráadásul anélkül, hogy harcolnál érte. Ezt én is elkövettem egyszer. És nagyon megbántam, mert soha többé nem találkoztam senkivel, akihez olyan erős érzelmek kötöttek volna. "


Nem tehetsz ellene... Elragad,
magával ránt, vonzáskörébe kerülsz, és elnyel, mint valami fekete lyuk,
vagy futóhomok... Minél erősebben próbálsz szabadulni, annál előbb
leszel véglegesen a rabja. És az egészben a legszörnyűbb: hogy végig ezt
akartad." 
Vajon hogy kell feladni egy érzést? Egyszerűen csak döntsem el, hogy feladom, és eszerint viselkedjek és közben mondjak ellent a szívemnek és sodródjak tőle egyre és egyre távolabb? Akkor talán egy nap elfelejtem igéző barna szemének melegségét, kellemes hangját, édes mosolyát? Vajon eljön az idő, mikor mind eltűnik belőlem és a szívemből a fájdalom? Minden nyom nélkül, mintha soha nem is lett volna semmi. "
,,És tudod... Sohasem fogok megbocsátani. Nem bocsátom meg, hogy hiányoztál."Bármilyen furcsán hangzik, te sem tudsz csalódni valaki másban, csakis saját magadban! A másik iránt érzett haragod kivetített érzelem. Mindaz, amit magadról gondolsz. Az ember ilyenkor magában csalódik, mert úgy gondolja, nem volt elég, amit adott.


A legkönnyebb dolog az életben szeretni valakit.
A legnehezebb találni valakit, aki viszont szeret.
,,Már értem, könnyebb úgy tenned, mintha nem látnál, mintha nem figyelnél és nem hallanál."


,,Talán, talán. Van-e erősebb kábítószer ennél a szónál?"
'Furcsa dolog, te is bizonyára már ezerszer elmondtad… hogy soha nemfogod megtudni, mire vagy képes, amíg meg nem próbálod. Bármennyire is szomorúan hangzik, legtöbben soha sem próbálnak meg semmit sem csinálni,addig amíg nem biztosak benne, hogy menni fog nekik.'Álmodni könnyű, egészen addig, amíg nem kell tennünk érte semmit. Mert nem kell szembenéznünk a kockázattal, a kudarccal, a nehéz pillantokkal, és amikor megöregszünk, nyugodtan hibáztathatunk másokat - a szüleinket, a férjünket, a gyerekeinket -, amiért nem valósítottuk meg az álmainkat. "Az emberek sokszor vannak egyedül. Aki meg más mint a többi, az még többet..

 


"Nem tudhatod előre, hogy melyik lesz életed legfontosabb napja. Amiről azt hiszed, hogy fontos lesz, az úgysem olyan lesz, mint ahogyan azt elképzelted. Ez egy az átlagos napok közül. A legfontosabb nap is normálisan kezdődik. Azokat a napokat a végük teszi a legfontosabbá.(...) A napot, amikor elkötelezed magad valami vagy valaki iránt. A napot, amikor összetört a szíved. A napot, amikor megismerted a nagy Őt. A napot, amikor rájöttél, hogy nincs elég idő, mert örökké akarsz élni. Ezek a legfontosabb napok, a tökéletes napok."
"Alaposan téved, aki azt hiszi, hogy meg tud lenni önmagában is, hogy nincs szüksége senkire, de még nagyobbat téved az, aki úgy gondolja, hogy őnélküle nem lehetnek meg a többiek."


-Hogy mondjam meg neki hogy még szeretem? Írjam ki egy táblára?
-Nem, harcolj érte!" Mert ahogy Én, Te is képtelen vagy elmondani ki vagy... Te is inkább elmeséled az életed egész történetét ahelyett, hogy kibukna belőled az a néhány véresen igaz szó,ami ott lakik lelked mélyén - mint egy föltárt mellkasban a dobogó szív - és megmutatnád végre, hogy valóban ki vagy, mi fáj neked, és hol tartasz a sorsoddal..."


"Ez a pillanat annyira tökéletes volt, hogy nem
kételkedhettem benne."

"Hangzavar van,
csak a szívem néma."

"Nem akarok semmit titkolni előtted. Akarom,hogy olyannak ismerj, mint amilyen vagyok. Mert ha szeretsz, valami egészen más leszek. Valami új, valami jobb."

És amíg az eget nézed megtalálod magadban az igazi érzéseidet.

" Csókoltam, míg karcsú, izmos dereka bőszülten igyekezett szabadulni karjaimból: akkor rúgott, karmolt és szidott, de ez már nem volt szidás; a szerelem egytagú szavakból álló, fülledt, ősi nyelve volt. A világ legelső szavai. Szidást, könyörgést, biztatást jelentenek. Vágyat és elcsukló örömet. És megint vágyat. És megint örömet. És bánatot. "

,,Az érzések, amik a szívemben voltak, már eltűntek, és hosszú idő után először, igazán nem érdekel az egész."

,,Desire is desire, wherever you go.
a vágy mindig vágy marad, bárhová mész is."


 

"But sometimes I feel you’re not deserving me

 

De néha úgy érzem,hogy nem érdemelsz meg..."

 

"Nem az arcod tetszik,hanem a kifejezés,ami rajta ül.Nem a hangod,hanem amit mondasz. Nem az,ahogy kinézel ebben a testben,hanem az,amit teszel vele.Te vagy gyönyörű."

"Az idő múlik: még ha lehetetlennek tűnik is. Még akkor is, ha a
másodpercmutató minden egyes kattanása olyan fájdalmas, mint a vér
lüktetése a felsebzett bőr alatt. Nem egyenletesen múlik, hanem furcsa
megiramodások és hosszan tartó, üres ácsorgások követik egymást, de
mégiscsak múlik."

,,A világ már csak ilyen különös hely. És kemény. És néha balszerencsés."

Eddig a pillanatig emberek milliói adták már fel. Nem bosszankodnak, nem sírnak, nem csinálnak semmit, csak várják, hogy teljen az idő. Elvesztették a reagálás képességét. Te viszont szomorú vagy. Ez azt jelzi, hogy még él a lelked.


,,A szerelem az szerelem, légy 18 vagy 81. ez a játék

fájdalomra, nem pedig pontra megy."


"Rettegtem az érzéstől,hogy milyen Téged elveszíteni...Rosszabb mint gondoltam"

..Mert boldog leszek. Tényleg az leszek. Onnan fogom tudni, hogy mosolyogni fogok rád. Teljes szívemből, ezt megígérhetem. És szeretném, ha Te is ezt tennéd, hogy tudjam vége. Tudod, honnan fogom tudni?
Túlzásnak tűnhet, pedig egyáltalán nem az, de ebben a pillanatban tőled leszek boldog, vagy egészen szomorú. Ha majd igazán boldog leszek, a virágoktól leszek az, vagy éppen a kék égtől. Az esőtől és a frissen nyírt fű illatától. A nyártól, a téltől, a fagylalttól vagy egy daltól. Egy 5 pettyes katicabogártól vagy egy grillpartytól a barátaimmal. Egy új ruhától és egy kellemes hangtól. Az esti lámpafénytől az utcán, vagy akár egy kellemetlen emléktől. Egy jelentéktelen újságcikktől, vagy egy félelmetes történettől. Váratlan meglepetésektől, a testvérem látványától, a kavicsoktól a lábam alatt, a meleg teától egy hideg napon, néhány kedves szótól, egy zsebkendőtől a legjobb barátnőm esküvőjén, egy fényképezőgéptől egy fontos pillanatban, vagy akár egy rég nem látott ismerős mosolyától..

"amit nem tudok, az nem fáj! épp ezért nem akarok róla tudni.!"

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legnagyobb idióta a vidéken? 
ő, mert becsapott, vagy én, mert hittem neki?

 

A legrosszabb ,hogy úgy kell elsétálnod egy olyan személy mellett ,aki régen az életedet jelentette,mostanra meg már csak az emléke maradt azoknak a napoknak amiket vele töltöttél. Összetörte a szived,de ha elmegy melletted te még mindig ugyan úgy szereted .. Érezted már ?! Ha érezted tudod mi az az igaz szerelem és milyen nehéz úgy elsétálni mellette.

Azt mondtad ez más lesz.. hát más is lett .. sokkal rosszabb mint ami eddig volt..


Az fájt a legjobban ,hogy a szemembe mondtad ,hogy szeretsz ,de már nem ezt érezted..


Ha majd elkezdek hiányozni ,ne felejtsd el ,hogy te engedtél elmenni..


Úgy érzem belül összetörtem, azt mondtad más lesz,de ugyan olyan vagy mint a többi, kihasználtál és amint meguntad a játékot eldobtál..


Nem akarom,hogy tudd milyen érzés ennyire szeretni. Mert nem akarom ,hogy érezd mennyire fáj. Neked fogalmad sem volt róla ,hogy mit érzek irántad. Te nem tudod elképzelni ,hogy mennyire fájhat. Nem fogod sose megtudni milyen érzés ha valaki elhagy . És úgy érzem felnőttem. Összetörtél ,kicsit megtapostál .. De tudod még ezek után is ugyan úgy szeretlek azokkal az összetört darabokkal .. És hogy mért ?? Magam se tudom .. Lehet lesz jmajd jobb vagy 100 ,és lehet ,hogy nem .. De nekem te voltál a jobb és most elhagytál .. Összetörtem igen ó jee.. de jegyezd meg lesz még olyan aki szivből szeret és nem hagy el ,ez csak a kamu szöveg. Én nem így érzem .. Mert reggelente amikor felkelek még mindig te vagy az első gondolatom ezt sose felejtsd el .


Jó volt hinni abba,hogy lehet közös jövőnk..


Ha külön vagyunk hiányzol, de valahogy belül melegséget érzek, mert a szívünk mindig közel van egymáshoz ♥

Kíváncsi vagyok, amikor a szemembe nézel és látod összetörni a szívemet, a te szíved is megtörik minden repedésnél egy kicsit? ...

A válaszom egyszerű. Jól vagyok. Ám közben szívem szüntelen suttogja: Minden elmúlt pillanat, minden fájdalom és csalódás ellenére, most is épp úgy, épp annyira..

Más szíve nem kell, a tiédre vágyom ! ♥

Igen, mondjad a pofámba, hogy neked csak egy vagyok a sok közül..

Csak annyi a bűnöm, hogy komolyan vettem. Csak annyi a bűnöm, hogy beléd szerettem…

Underneath the guise of a smile gradually I’m dying inside.
~Egy mosoly álarca alatt fokozatosan haldoklom legbelül.

I'm not a perfect person, there's many thing I wish I didn't do ...
 

~Nem vagyok tökéletes ember, sok dolog van, amit bár ne tettem volna meg ...

 


You don’t have to hold on the pain to hold on to the memory.
 

~Nem kell megőrizned a fájdalmat ahhoz, hogy megőrizhesd az emlékeket.

 In a world full of fantasies reality can hurt.
 

~Egy álomképekkel teli világban a valóság fájni tud .

 


Love is like war: Easy To Start, Difficult To End and Impossible to forget...
 

-A szerelem olyan, mint a háború: könnyű elkezdeni, nehéz abbahagyni és lehetetlen elfelejteni....

 

 

 You asked me what's wrong, I smiled and answered nothing. Then I turn around and wispered: everything!
 

-Megkérdezted mi baj van. Mosolyogtam, és mondtam, h semmi. Ezután megfordultam és azt suttogtam: MINDEN!!

 

 

 If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them...
 

-Ha az összes barátom leugrik egy hídról, én nem ugrom velük. Lent várok hogy elkaphassam őket....

 

 

 Say what you have to say, not what you ought.
 

-Azt mondd, amit mondanod kell, ne azt, amit kellene.... :-)

 

 

 Don't love me for fun, love me for a reason... let the reason be love...
 

-Ne szórakozásból szeress, szeress egy okból... az ok legyen a szerelem

 


I love walking in the rain 'cause no one knows I'm crying...
 

-Szeretek az esőben sétálni mert ilyenkor senki sem tudja hogy sírok...

 

 

 Don't hate me because I'm beautiful. Hate your man, because he thinks I am. :D
 

~ne utálj azért mert gyönyörű vagyok, utáld a pasidat azért mert így gondolja.

 


Love is when you shed a tear for him but you still love him.It's when he loves an other girl, but you still smile and say I'm happy,but all you really do is crying ...
 

~ Szerelem mikor könnyeket hullajtasz, mégis ugyanúgy szereted Őt.Szerelem, mikor Ő egy másik lányt szeret, de te csak mosolyogsz, és azt mondod: Jól vagyok,pedig csak sírni és sírni szeretnél ...

 


You get up and paint a smile on your face, this is a part of your daily costume ...
~ Felkelsz, és az arcodra egy mosolyt festesz, hisz ez is kell a mindennapos jelmezedhez ...


In dance there are no rules. If you're feeling the music, you can't go wrong!
 

~ A táncban nincsenek szabályok. Ha igazán érzed a zenét, nem csinálhatod rosszul :)

 

 

 Theres not enough words in the world to express how much I love you . your my everything love ya now and forever.
 

~Vilag osszes szava se lenne elég hogy elmondjam mennyire szeretlek..Te vagy a mindenem,szeretlek most es örökkön örökké.

 


Talk to me when i'm bored, Kiss me when i'm sad, Hug me when i cry, Care for me when i die, Love me when i'm still alive...
 

~Beszélj hozzám mikor unatkozom, Csókolj mikor szomorú vagyok, Ölelj mikor sírok, Vigyázz rám mikor haldoklom, És szeress amíg élek.

 


It’s hard to find someone whom you truly love, much less to find someone who loves you as much. When the chance comes, don't ever let go.
~Nehéz megtalalni az igazi szerelmet,meg nehezebb megtalalni azt aki ugyanugy szeret mint Te őt. Mikor rátalalsz soha ne engedd el!


Never WasTe an OppOrtuniTy 2 sAy 'I LoVe U' to Someone u ReaLLy Like, Coz it is noT EvEryDaY u'll mEEt tHe PerSoN WhO hAs tHe MaGic 2 lEt u fAll iN love...
~Soha ne hagyd ki a lehetőséget arra hogy kimond Szeretlek ha valakit tényleg szeretsz, mert nem mindennap törtenik meg az hogy találkozol valakivel és szerelmes leszel belé.

From the moment that I looked in your eyes I saw the boyI've loved all my life ...
~ Abban a pillanatban, mikor a szemedbe néztem, megláttam azt a fiút akit egészéletemben szeretni fogok ...


You said the heaven ablaze in my eyes, and look at me: Iwear a halo ...
~ Azt mondtad, a mennyország tükröződik a szemeimben, és nézz rám: glóriát isviselek ... :P


My head is saying: "Fool! forget him"But my heart is saying don't let go....
~Az eszem azt mondja: "Bolond vagy, felejtsd el őt!"de a szívem azt súgja, soha ne engedd el ...


You think I'm stupid, but the truth is, that it's Cupid
~Azt hiszed, hülye vagyok, de az igazság az, hogy ez csak szerelem :D


It's funny how someone can break your heart BUT you canstill love them with all the little pieces....
~ Vicces, hogy valaki mennyire össze tudja törni a szivedet,de te ennekellenére még mindig szereted azokkal az apró darabokkal....


You call me a bitch because I speak what's on my mind?
 

~Leribancozol mert kimondom amit gondolok?

 


If you love someone, put there name in a circle & not a heart because a heart breaks BUT the circle goes on .. :)
 

~ Ha szeretsz valakit, a nevét egy körbe írd és Ne egy szívbe, mert a szív összetörhet, de a kör gurul tovább :))

 

 

 


We cheated each other, ourselves but our hearts it is not possible to fool!
 

~ Becsaptuk egymást és önmagunkat, de a szívünket nem sikerült átverni

 

 

 You found all the ways to keep me near, but never made me more than i hate you...
 

~ Megtaláltad minden módját annak, hogy magadhoz láncolj, de ezzel csak annyit értél el, hogy meggyűlöltelek

 

 

 The future is always cloudy - except for you look into the past
 

~ A jövő ködös, kivéve ha a múltba visszanézel

 

 

 


We remember all the times we had together, and as our lives change,come whatever, we will still be friends forever!
 

~ Visszaemlékszünk azokra az időkre, amit együtt töltöttünk, és változhat az életünk,jöhet bármi, mi mindig barátok maradunk, örökké :)

 

 

 Never felt the feeling that i'm feeling now that i don't hear your voice,what i wouldn't give to have you lying by my side
 

~ Sose éreztem ezt, amit most, hogy nem hallom a hangod,mit meg nem adnék hogy itt legyél mellettem

 

 

 Should i smile coz you're my friend or cry because that's all we will ever be?
 

~ Mosolyogjak azért, amiért Te a barátom vagy, vagy inkább sírjak mert tudom, hogy soha nem leszünk 'több, mint barát'ok?

 

 

 Everyone deserves a second chance :(
 

~ Mindenki megérdemel egy második esélyt!

 

 

 Don' wanna think about it,Don't wanna talk about it,I can't believe it's ending this way!
 

~ Nem akarok erre gondolni,nem akarok erről beszélni,nem hiszem el,hogy így ér véget =/

 

 

 In a perfect world, this could never happened, in a perfect world, you'd be still here
 

~ Egy tökéletes világban ez sohasem történt volna meg, egy tökéletes világban Te még mindig itt lennél ..

 

 

 I can only pleace 1 person a day. And today isn't your day.
 

~ Csak egy emberhez tudok kedves lenni naponta, és ez nem a te napod :P

 

 

 I've been waiting, hoping, dreaming that you're would come back, but I know the ending of this story: you're never coming back to me ..
 

~ Várom, remélem, álmodozom arról hogy visszajössz, de ismerem a történet végét: soha nem fogsz visszajönni hozzám ..

 

 

 One night the moon said to me: "If he makes you cry, why don't you leave him?" I paused for a while, then I looked at back to the moon and said: "Moon, would you ever leave your sky?"
 

~ Egy éjjel a Hold így szólt hozzám: "Ha mindig csak sírsz miatta, akkor miért nem hagyod el?" Megálltam egy pillanatra, majd a Holdra néztem & azt mondtam: "Te elhagynád valaha a saját eged?"

 

 

 I waited here for you like a kid waiting after schoolSo tell me, how come you never showed?I gave you everything and never asked for anythingAnd look at me, I'm all alone!
 

~ Itt vártam rád, mint egy kölyök a suli utánmondd, miért nem jöttél?Mindent neked adtam & semmit sem vártam cserébe,mégis, nézz rám, teljesen egyedül vagyok ...

 

 

 Your arms around me tight, everything felt so right,unbreakable - like nothing could go wrong (L)
 

~ A karjaid között minden annyira jó volt,összetörhetetlenül - mintha semmi se fordulhatna rosszra

 

 

 If you get a chance,take it and let it changes your life.Nobody said that I'd be easy,but I promised it would be worth it.
 

~ Ha kapsz egy esélyt, ragadd meg és hagyd, hogy ez talán megváltoztassa az életed. Senki nem mondta, hogy ez könnyű lesz, de annyit ígérhetek, hogy megéri :)

 

 

 I'm not waiting and hoping you call me,I'm not going through emotions, I'm not missing you!
~ Nem várlak és nem remélem már, hogy hívni fogsz,nem érzek semmit, nem hiányzol ..
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.