Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ĕgy ςşöρρηyi i∂έzεt

A szívemhez vezető út jelenleg karbantartás miatt ZÁRVA!!
A Földön nincs mennyország, de vannak darabjai.
Soha nem szabad rátaposni emberekre azért, hogy előbbre juthassunk, de át lehet lépni rajtuk, ha útban vannak.
Ha nem vagy felkészülve, hogy kockáztass, akkor nem haladsz. Ha nem haladsz, akkor nem tudod elérni a legjobbat. Ha nem éred el a lehető legjobbat, nem lehetsz boldog! Ha nem lehetsz boldog, akkor mi az, ami számít?
Néha vereséget szenvedünk, de a vereséget úgysem kerülhetjük el. Ezért aztán még mindig sokkal jobb, ha az álmainkért vívott harcban veszítünk el néhány csatát, mint ha úgy szenvedünk vereséget, hogy azt sem tudjuk, miért harcoltunk.
Ha azt mondom szeretlek, hidd el kérlek! Ha azt mondom utállak,csak azért mondom, mert megbántottál. Ha azt mondom megőrülök érted, elhiheted, mert ezt érzem. Ha azt mondom nem érdekelsz, csak bántani szeretnélek, mert te is megtetted. Ha azt hiszed nem szeretlek, akkor rosszul hiszed, mert minden kicsi porcikádat imádom. Ha azt hiszed más érdekel, megsúgom, hogy nem így van, csak féltékennyé akarlak tenni. Ha ellenzem azt, amit teszel, az nem azért van, mert meg akarom mondani, hogy hogyan élj, hanem azért mert féltelek.
Az eső lényege ugyanaz, de a mocsarakban a töviseket növeszti, a kertekben pedig a virágokat.

A nők sok tekintetben hajthatatlanok. Ha egyszer elkönyvelik az embert a "seggfej" alá, akkor se változtathatsz rajta, ha a fejed tetejére állsz. Megmented a világot, akkor is úgy néznek rád, mint a seggfejre, aki megmentette a világot.

 

Az utóbbi időben voltam minden. Voltam boldog, szomorú, kiégett, üres, hiperaktív, szerencsés, szerencsétlen, sajnálkozó, nagyképű, nemtörődöm, felelőtlen, gonosz, szívtelen, vak, embertelen, hazug, önző, követelőző, és még sok más. Boldog voltam, hiszen ismét minden úgy látszott, rendbe fog jönni.  De ugyan már! Nem is értem, hogy képzelhettem ilyet.Csak élni szeretnék.
Elegem van a sok sötétségből, az emberek hazugságaiból, a nemtörődöm viselkedésükből. Nem érdekel. Nem akarok szomorú lenni, nem akarok még többet bőgni emberek miatt. Nem akarok üres lenni, nem akarok aggódni, nem akarok szívtelen lenni többször, én boldogan akarok élni, ameddig tehetem.

Soha ne nézz vissza, ha nem tudsz nevetni! Soha ne nézz előre, ha nem tudsz álmodni!

Amikor megnősülsz, elveszted a barátaid közül azokat, akiknek nem tetszik a választásod. Amikor elválsz, elveszted a maradéknak a felét, mert a feleségek félnek a rossz példától. És később az utolsó negyednek a felét is, ha netalántán újranősülsz.
Köztünk csak egy A betű a különbség. Én faszA vagyok.... te meg fasz.
Mindenkiben van valami szép. Valakiben az, ha elfelejted.
Ha az ember azt mondja valakinek, hogy "egyszer ebédeljünk együtt", vagy "egyszer igyunk együtt", az általában az ellenkezőjét jelenti. Ha valóban enni vagy inni akar egyet valakivel, miért nem beszéli meg, miért napolja el? Olyan ez, mint a "barátom" megszólítás. Általában azok szólítják az ember "barátomnak", akik nem barátai, akik le akarják nyúlni, esetleg már le is nyúlták, és végezni akarnak vele.

Egy sír felett a legkeserűbb könnyeket azokért a szavakért ejtjük, amiket nem mondtunk, és azokért a tettekért, amiket nem tettünk meg.

A szíved egyszerűen összetörik, ennyi az egész. De nem ítélkezhetsz, nem mutogathatsz a másikra. Ha szerencsés vagy, megtalálod azt, aki értékelni tud.

A nők sütni, főzni; a ribancok csak kavarni tudnak.

Beképzelt vagyok? Valószínűleg van rá okom..
Ribanc vagyok? Na ne mondd, aludtam már veled? :)
Csúnya vagyok? Nálad biztos szebb. :)
Szemtelen vagyok? Nem, csak az igazat mondom!
Az én véleményem? Néztél te valaha az én szemembe, úgy igazán mélyen, láttad azt amit én?
A kinézetem? Nem vagyok másolat..
Rossz a döntésem? Képzeld: csak valami újat akarok kipróbálni
A szívem? Csak olyan, amilyenné tetted..
Az életem? NEM ISMERED, szóval KUSS!

Hogy jó embernek tartom e magam? Talán igen, talán nem! Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy bármit rám bíznak, legyen az feladat, vagy egy titok megőrzése, megállom a helyem! A barátaim mindig számíthatnak rám és a segítségemre, még akkor is ha a gond megoldhatatlannak látszik! Néha elérzékenyülök, ugyanis engem is bánt az élet, bántanak emberek, még azok is akiktől törődést várnék mint sem hátba szúrást! Én velük ellentétben ezt soha sem tudnám megtenni egyetlen emberrel sem, még akkor sem, ha az illetőt utálom vagy megvetem! Én ilyen vagyok! Hogy jó ember e vagy sem azt mindenki döntse el magában!
 

 
Míg ti kibeszéltek, én csak hátradőlök, 

és arra gondolok: 'Azannyát' van egy fanclubom!
601450_465547510132909_809559068_n_large
Egy pillanatképből nem lehet megítélni senkit. De még egy egész életből sem. Mert nem tudod, honnan jött és hová megy - mit hozott magával s mit visz el. Ha nem tudod, merre megy egy lélek, csak azt, hogy éppen most milyen, semmit sem tudsz róla. Ha egy magban nem látod a leendő embert, s az emberben, hogy milyen magokat érlel magában - mit tudsz róla? Ha nem tudod, kivé leszel, mit tudsz magadról? Nagyon keveset.
Tumblr_lnvimdydup1qgltz8o1_400_large
És mikor rám néznek az emberek, mindig megkérdezik: "Miért
vagy olyan szomorú?" Honnan tudják? Miből látják? A szemem?
A szemem hogy mondd el ennyi mindent? Hogy tanuljam meg elrejteni, ami fáj? Azt hiszem, mindenki meglátja rajtam, csak az nem, aki amúgy sem lát semmit...
Tumblr_mbzrwcsa9r1rhh2odo1_500_large
Jó volt azt hinni, hogy te vagy nekem. Kössz, hogy úgy tettél mintha számítanék neked és úgy néztél rám mintha  én lennék az egyetlen.
4ebb7a8413aa11e2a4d022000a1cdead_7_large
Igazából már nem bánom, hogy az élet így pofára ejtett. Rájöttem, hogy célja volt ezzel. Nem bírta nézni azt a fajta naivitást ami belőlem áradt. Hittem az embereknek, mi több: megbíztam bennük. Hiszen mért ne tettem volna? Azt hittem mindenki jót akar a másiknak és szem előtt tartja az érzéseit. De nem. Az emberek kétszínűek és ott rúgnak a másikba ahol tudnak. Olyan pofont kaptam az élettől, hogy biztosra vettem: ebből nem állok fel. Aztán teltek a napok, a hetek és összeragasztottam a szívem. Most egy kődarab dobog a mellkasomban szemernyi naivitás nélkül. Sikerült felállni a padlóról és erősebb lettem mint valaha. Nem hiszek és nem bízom az emberekben, de elindultam egy úton… Az úton ahol megtalálhatom az igazi önmagam.
Pmolvguutr8_large
Egyszer megígérted nekem, hogy mellettem maradsz, de egy idő után ellöktél magadtól. Sohasem hitted hogy egy lány is erős tud lenni, hát most megmutatom neked, hogyan is kell ezt tenni.
65474_295112230601861_666584316_n_large
Az élet arról szól, hogy bízz az érzéseidben. Kockáztass! Merj önmagad lenni! Tanulj a múltból. Becsüld meg az emlékeket. És vedd észre; az élet mindig megy tovább.
Tumblr_lfqrkcebx91qgdeyko1_400_large
Ha megismersz valakit,aki segít elfelejteni a múltat: Akkor ő lesz a jövőd.
Tumblr_mc1mj59pgt1rj21ado1_500_large
Ha megismersz valakit,aki segít elfelejteni a múltat: Akkor ő lesz a jövőd.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ofixenvsqejn

(tnrbil, 2022.05.07 09:16)

methotrexate side effects usmle <a href="https://keys-chloroquineclinique.com/#">what is hydroxychloroquine prescribed for</a>

Momentous and Low Blood Force Symptoms

(Aagibially, 2018.10.07 21:20)

Poids est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-france-pharmacie/