Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szezon egyik legnagyobb trendje:neon

Ha idén tavasszal és nyáron ultratrendik szeretnénk lenni, akkor nem kell mást tennünk, mint beszerezni egy-egy neonszínű ruhadarabot vagy ugyanilyen színű kiegészítőket. A 80-as évek újra hódit - színekben.

Ha eddig még nem tettük meg, most legyünk merészek, és szerezzünk be neonszínű darabokat.

A tervezők ebben a szezonban a színes ruhadarabokat és kiegészítőket részesítik előnyben. A farmernadrágoktól az ingekig, a szoknyáktól a cipőkön és a táskákon át a körmökig minden színes. Kedvünkre válogathatunk ez egyszínű és a kevert darabok között.

A neonszínek mind, kivétel nélkül jól mutatnak a feketével és a fehérrel is. Ruhák táján is érdemes körülnéznünk, hiszen nemcsak cipőkből áll a világ. A neonszínű ruhadarabok azon túl, hogy vidámak, könnyen párosíthatók.

Tipp: Napbarnított bőrőn még jobban mutatnak a rikító darabok!

 

Rózsaszín:
A romantika színe. A ragaszkodás, az együttérzés, az idealizmus, a békeszeretet és a hála mellett olykor a hiúságot és a fennhéjázást is jelképezi. Minél erőteljesebb az árnyalat, annál erőteljesebb viselőjének fellépése, az élénk változata nagy önbizalommal rendelkező nőt jelképez.

 

Sárga:
Sikert, szerencsét, tudást, önigazolást, értelmet, illetve logikát, emellett becsvágyat, irigységet jelent. Ha sárgát viselünk, jókedvet, életvidámságot sugárzunk.

 

Kék:
Az érzelmek, az álmok, a vágyak, a bizalom, a barátság, illetve a belső nyugalom színe. Világos árnyalatai könnyedséget, lazaságot kölcsönözhetnek nekünk.

 


Zöld:

A természet és a remény színe. Az egészséggel, nagylelkűséggel, biztonsággal, harmóniával, időnként az érdektelenséggel és a közömbösséggel hozzák kapcsolatba. Látványa nyugtatóan, gyógyítóan hat. Ha zöld színű ruhát hordasz, bizalmat ébresztesz másokban. Sőt, a koncentrációra is jól hat.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.