Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


.ஐ idézetek ஐ.

Tumblr_m3bym3kywq1r0tewwo1_500_large

Your first mistake was leaving me. Your second mistake was giving me the chance to realize I could live without you.
~~~
Az első hibád az volt, hogy itt hagytál. A második pedig, hogy adtál egy esélyt, hogy rájöjjek, nélküled is tudok élni.

Tumblr_l8dsamedab1qdbbywo1_500_large

The moment, when you realize he doesn't care. You look for his old texts, his beautiful words, but instead you just see the confused set of suspicious sentences. The 'I love you's just seem automatic, trite texts. The signals, what were here before, just now have become visible. You notice the lies behind the texts that you've believed true. The moment, when you realize he doesn't care, even he has never cared.
~~~
A pillanat, amikor rájössz, hogy már nem érdekled. Keresed a régi üzeneteit, szép szavait, de helyettük már csak a gyanús mondatok kusza halmazát látod. A 'szeretlek'-ek már csak automatikus, elcsépelt szövegnek tűnnek. A jelek, amik azelőtt is ott voltak, csak most válnak láthatóvá. Észreveszed az igaznak hitt üzenetei mögött a hazugságokat. A pillanat, amikor rájössz, hogy már nem érdekled, sőt, nem is érdekelted soha.

Tumblr_lyc4wuyl801qga5n0o1_500_large

Don't you wonder how many people notice you? But you don't them... because you are too busy noticing someone that'll never notice you?
~~~
Gondoltál már rá, hogy vajon hány ember akarja, hogy észrevedd? De te nem teszed... mert annyira el vagy azzal foglalva, hogy téged vegyen észre valaki, aki sosem fog.

534444_398412613534803_426219894_n_large

I say "It's his loss",
But deep down, I know it's mine too.
~~~
Azt mondom "ez az ő vesztesége",
De mélyen legbelül tudom, hogy az enyém is.

55fa293753dcf77a721fc4b608fb26ec_large

There's certain moments in life that I'll always remember. Not because they were important, but because you were there.
~~~
Vannak pillanatok az életben, amikre örökké emlékezni fogok. Nem azért, mert fontosak voltak, hanem mert akkor itt voltál.

Dscn43507e6a0_large

- Hey
- No. Don't talk to me.Your just gonna bring back shit loads of bullshit and memories, and you know what else your going to bring back? Feelings. My fucking feelings for you, so stop talking to me before I do the unthinkable of possibly liking you again.
~~~
- Szia
- Ne. Ne beszélj velem. Csak visszahozod a sok baromságot és emléket, és még tudod mit? Érzéseket. Az én kibaszott érzéseimet irántad, szóval hagyd abba és ne beszélj velem, mielőtt még a lehető legmeggondolatlanabbul újra megtetszel.

It's not missing you that kills me, it's knowing that one day, you'll soon forget me.
~~~
Nem az öl meg, hogy ennyire hiányzol, hanem az, hogy tudom, egy nap hamarosan elfelejtesz.

Tumblr_m5rxonq8xg1qca4h4o1_500_large

No matter how hard I try, nothing ever really changes does it? I'm drifting away but no one cares to hold me back - do they even know? People who said "forever" don't seem to understand the meaning of the word, or perhaps, they've forgotten. Forgotten me.
~~~
Nem számít, mennyire keményen próbálkozok, semmi sem változik, nem igaz? Lassan elsodródom és senki sem próbál visszatartani - egyáltalán tudnak erről? Az emberek, akik azt mondják "örökké", úgy tűnik nem értik a szó jelentését, vagy lehet, hogy elfelejtették. Engem felejtettek el.

Tumblr_lzkb2uxwxk1r462cuo1_500_large

It's a curious thing when you realize someone is slowly throwing you away - you see it happening, little by little, and yet you don't stop it. Instead, you push them away too.
~~~
Érdekes dolog az, amikor észreveszed, hogy valaki lassan eldob magától - látod ahogy megtörténik, apránként, és nem állítod meg. Helyette te is ellököd őt magadtól.

Boy-sleep-bed-cute-style-photo-photography-vintage-favim.com-461761_large
Each night I put my head to my pillow I try to tell mysel I"m strong because I've gone one more day without you.
~~~
Minden egyes este a párnámra hajtom a fejemet, és próbálom meggyőzni magam, hogy erős vagyok, mert egy újabb napot kibírtam nélküled.

Tumblr_m5w1gp2lfb1rz3nj2o1_500_large

Sorry, I'm not Adele. I don't wish the best for you nor do I want to find someone like you. I do, however, want to set fire to all of your stuff.
~~~
Sajnálom, én nem vagyok Adele. Nem kívánom neked a legjobbat, és nem is akarok találni valaki olyat, mint te. Habár a cuccaidat azért szívesen felgyújtanám.

550508_364829370237376_554428322_n_large

Before you hurt a girl, think about how your mom would feel if your dad did what you're doing.
~~~
Mielőtt megbántasz egy lányt, gondolj bele, hogy az anyukádnak hogy esne, ha az apukád így bánna vele, ahogy te azzal a lánnyal.

Tumblr_m5z3qde4pp1qcegzdo1_500_large

When you lose someone it stays with you. Always reminding you of how easy it is to get hurt.
~~~
Amikor elvesztesz valakit, az az érzés örökre veled marad. Hogy emlékeztessen rá, milyen könnyű, hogy megbántsanak.

Tumblr_m286h23hiw1r5dgp2o1_500_large

Did I make it that easy to walk right in and out of my life?
~~~
Vajon én tettem ilyen könnyűvé, hogy az emberek csak ki és be sétáljanak az életemből?

Tumblr_m2her4bvd01r5dgp2o1_500_large

You treated me kind of shitty, you know. And I would have never done that to you... because I loved you. I guess I just thought you loved me too.
~~~
Tudod, te bántál velem rosszul. Én ezt soha nem tettem volna veled... mert szerettelek. Azt hiszem, csak hittem benne, hogy esetleg te is szeretsz engem.

7459767008_b33f5837a8_z_large

It breaks my heart; it makes me sad to think of all the times we had. You made me laugh and you made me cry. And all that I can do is sigh and wonder why.
~~~
Összetörte a szívem; és egyre csak szomorúbbá tett, hogy az együtt töltött időn gondolkoztam. Te voltál az, aki megnevettetett aztán megsiratott. Én meg csak annyit tehetek, hogy sóhajtozok és azon agyalok, miért.

Tumblr_m6fu6fwa191qh2kabo1_500_large

It's no good trying to keep up old friendships. It's painful for both sides. The fact is, one grows out of people, and the only thing is to face it.
~~~
Nem jó dolog lépést tartani egy régi barátsággal. Mindkét embernek fájdalmas. Igazság szerint, egyesek kinőnek az emberekből, és az egyetlen lehetőség az, hogy szembenézünk vele, és elfogadjuk.

Tumblr_m6c4ijlomr1ro85i5o1_400_large

She
She's laying in bed with her iPod on full blast. The door is locked and her curtains are drawn. On the TV screen is The Notebook. An empty tub of her favourite ice cream lies on the floor. Smudged with make up, her fingertips are stained from wiping away her mascara and eye liner stained tears. Their last conversation plays in her head.
She thinks to herself that she'll never get him back.

He
He's on the edge of his bed and the door's locked. His room is pitch black from the absence of lights. Black Ops is in its box and the controller is on the floor. There's a hole in the wall from when he punched it earlier. His headphones are about to bust from how loud the music is. No one can hear his sobs or see how mess his hair is from running his fingers through it, thinking and thinking. He's replaying their last conversation thinking she'll never take him back.
~~~
Lány 
Az ágyán fekszik, az iPodja pedig max. hangerőn. Az ajtaja bezárva, a függönyök lehúzva. A TV képernyőjén a Szerelmünk lapjai megy. Egy üres doboz hever a földön, amiben a kedvenc fagylaltja volt. Elmosódott sminkkel, az ujjnyomaival az arcán, ahogy próbálta letörölni a szempillaspirálját és szemceruzáját, amit szétkentek a könnyei. Az utolsó beszélgetésük megy a fejében. Azt gondolja magában, sose fogja visszakapni.
Fiú
Az ágy szélén fekszik, zárt ajtók mögött. A szobája koromsötét, a lekapcsolt lámpák miatt. A videojátéka a  tokjában, az írányítója a földön. A  falon egy kisebb mélyedés, attól, ahogy megütötte nem rég. A fülhallgatója lassan szétrobban, akkora hangerővel hallgatja a zenét. Senki sem hallja a zokogását,  vagy nem látja, hogy mennyire szétáll a haja, miközben végigszántja az ujjaival egyre csak agyalva, és agyalva. Újra játssza a fejében az utolsó beszélgetésüket, arra gondolva, hogy sosem fogja visszakapni.
Beauty-brunette-city-girl-hair-favim.com-413609_large

And I never found out which was worse:
The fact you didn't care;
or the fact that I actually did.
~~~
Sosem fogok rájönni, hogy melyik volt rosszabb:
A tény, hogy téged nem érdekel;
vagy a tény, hogy engem viszont igen.

Lips___ii_by_xcatiix-d3bwm8j_large

If you make a girl laugh, she likes you, but if you make her cry, she loves you.
~~~
Ha megnevettetsz egy lányt, akkor kedvel téged, de ha miattad sír, akkor szeret.

207328_195670960472091_135967889775732_469363_7424607_n_large

He's nice to everybody. The problem is, when he was nice to me, I thought it was because I was special.
~~~
Ő mindenkivel rendes. A probléma az, hogy amikor velem volt kedves, azt hittem az azért van, mert én különleges vagyok neki.

Tumblr_m39db8svdg1qfb46yo1_500_large

You may not be pushing me away but you're not fighting to keep either.
~~~
Lehet, hogy nem löksz el magadtól, de nem is harcolsz azért, hogy megtarts.

Tumblr_m30x0c296s1ql2ll4o1_400_large

Maybe I'm over you. Maybe I've moved on. Maybe I like someone else. Maybe, I'm just a really good liar.
~~~
Talán túl vagyok rajtad. Talán tovább léptem. Talán már más tetszik. Talán csak túl jól hazudok.

311966_277237265621772_100000065016791_1176086_1391388317_n_large

I have this problem with people. If I can feel them starting to fade away from me, I'll start to ignore them. I won't keep putting in effort because I know how annoying it is when someone you don't want around insists on being around. I'm afraid of being "that annoying one". Instead, I just leave and I ruin whatever there was. Maybe it's just me over-reacting but I'd rather be alone than unwanted; but in the end, it's the same thing.
~~~
Ez a bajom az emberekkel. Ha megérzem, hogy kezdenek eltávolodni tőlem, átnézek rajtuk. Nem teszek erőfeszítést, mert tudom milyen idegesítő, amikor valaki lebzsel körülötted, de te nem szeretnéd. Félek, hogy én leszek az "az idegesítő személy". Helyette eltűnök és lerombolok mindent. Talán csak túlreagálom, de inkább leszek magányos, mint nem kívánt ember; de a végén ez a kettő ugyanaz.

528909_349166958478718_348472328548181_982406_556601613_n_large

That annoying moment when your waiting for a text and you get one but it's from the wrong person.
~~~
Az az idegesítő pillanat, amikor vársz egy üzenetre és kapsz egyet, de rossz embertől.

Tumblr_m40mwb7b6r1rtxhk8o1_500_large

Dear family, just because I'm laughing when I'm reading a text, does not mean I'm flirting with someone.
~~~
Kedves család, csak mert nevetek, miközben egy üzenetet olvasok, az még nem jelenti azt, hogy flörtölök valakivel.

429241_336249879758372_2055655198_n_large

Dear Math, I am sick and tired of finding your x. Just accept the fact that she is gone. Move on, dude!
~~~
Kedves Matek, elegem van már az x-ed kereséséből. Fogadd el, hogy elment. Lépj tovább, haver!

117797346472930006_piw78sut_f_large

I love it when you send me those texts that make me smile no matter how many times I read them.
~~~
Szeretem, amikor olyan üzeneteket küldesz, amik mindig megmosolyogtatnak, nem számít hányszor olvasom el őket.

523263_250261105070553_192013964228601_493517_507513650_n_large

I love those random memories that make me smile no matter what's going on in my life right now.
~~~
Szeretem azokat a véletlenszerű emlékeket, amik mindig megmosolyogtatnak, nem számít, hogy éppen mi történik az életemben jelenleg.

Tumblr_llbg7txlpl1qjriz3o1_500_large_large

Second chances doesn't always mean a happy ending. Sometimes, it's just another shot to end thing right.
~~~
A második lehetőségek nem mindig jelentenek boldog befejezést. Néha ezek csak újabb lehetőségek arra, hogy jól fejezd be a dolgokat.

All the little things that annoyed you so much are the things you'll miss the most when they're gone.
~~~
A dolgok, amik annyira idegesítettek, pont azok, amik a legjobban hiányozni fognak, amikor már nem lesznek.

388642_1699455181489_1691215753_860018_1752197488_n_large

There’s always that one person. No matter how many relationships they’ve had, how many times they didn’t respond to your text, how many times they ignored you, how many times they made you feel like you didn’t matter, how many times you sit on the floor crying because of them, or made you feel like shit. No matter how many times you say they don’t matter, deep down, every time that they text you, look at you, give you a hug, even just say your name, your walls break down and you can’t help but be happy. Even if you don’t want to be.

~~~
Mindig lesz egy ilyen ember az életedben. Nem számít, hogy hány kapcsolata volt, hogy hányszor nem válaszolt az üzeneteidre, hogy hányszor nem vett rólad tudomást , hogy hányszor tett úgy, mintha nem számítanál neki, hogy hányszor ültél a földön és sírtál miatta, vagy érezted úgy, hogy semmit sem érsz. Nem számít hányszor mondtad magadnak, hogy ő nem számít neked, de legbelül, mindig mikor írt neked, rád nézett, megölelt, vagy csak kimondta a nevedet, a falak, amiket magad köré építettél eltűntek és nem tehettél róla, de boldog voltál. Még ha nem is akartál az lenni.
423508_232280746864796_196580860434785_470474_1304411883_n_large

They say follow your heart, but when heart is in so many pieces, which way are you to follow?
~~~
Azt mondják, kövesd a szíved, de amikor a szíved darabokban áll, mégis melyik darabkát kellene követned?

Two hardest test in life:
The patience to wait for the right moment and the courage to accept that you've waited for nothing.
~~~
A két legnehezebb dolog az életben:
Türelmesnek lenni és várni a megfelelő pillanatra, aztán meg elfogadni, hogy valójában a semmire vársz.

Tumblr_m4kywe2drg1r77dm5o1_500_large

No matter how many times you put me down. No matter how many times you tell me you don't love me. No matter how you raise that wall between us and forget every inch of our memory. I won't loose my heart. I won't cry in vain. I'll wait until that day when you realize you can't find someone like me...
~~~
Nem számít hányszor aláztál meg. Nem számít hányszor mondtad, hogy nem szeretsz. Nem számít hányszor emeltél közénk egy falat és felejtetted el az emlékeink minden négyzetcentiméterét. Nem fogom elveszíteni a szívem. Nem fogok hiába sírni. Addig várok, amíg rá nem ébredsz, hogy nem fogsz más olyat találni, mint én...

If a girl tells you "have fun" she wants you to have a horrible time without her.
~~~
Amikor egy lány azt mondja "jó szórakozást!", igazából arra gondol: "remélem borzalmasan fogod érezni magad nélkülem".

- You'll both get over it.
But there will always be those awkward moments when we'll look at each other and remember how things used to be.
~~~
- Mindketten túljuttok rajta.
Igen, de mindig lesznek olyan kínos pillanatok, amikor egymásra nézünk és eszünkbe jut, hogy milyenek voltak a dolgok régen.

Tumblr_m4ro1igcgj1qmzhmeo1_500_large

There are some days when I feel so light and free that I feel like I'll float above the clouds. I revel in my freedom, the endless possibilities and myteries of the future - I daydream about the rest of my life, the people I'll meet and the things I'll do... but in every single one of these dreams,
you're right by my side!
~~~
Vannak olyan napok, amikor olyan vidámnak és szabadnak érzem magam, mintha a felhők fölött lebegnék. Elszórakozok a szabadságommal, a végtelen lehetőségekkel és a jövő rejtélyével - a hátralévő életemről álmodozok, az emberekről, akiket majd megismerek és a dolgokról, amiket majd megteszek... de minden egyes ilyen álmomban,
veled vagyok!

Tumblr_m1q8ukgaig1qdfcgso1_500_large

You're gonna lose people in your life. And realize that no matter how much time you spent with them or how much you appreciate them and told them so, it will never seem like it was enough.
~~~
Úgyis lesznek emberek, akiket elveszítesz az életedben. Akkor majd rájössz, hogy nem számít mennyi időt töltesz velük, az sem, hogy mennyire becsülöd meg őket, és, hogy ezt hányszor mondod el nekik, úgy fog tűnni, mintha ez sosem lett volna elég.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.