Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


♥Trendi frizurák♥

Ki mondta azt, hogy a fonás kislányos… győződj meg róla saját szemeddel, hogy milyen dögös frizurája van Eva Longoriának. Próbáld ki te is, az elismerő pillantásokat garantáljuk!

Frizura,Haj,Tipp,Fonás,Trend,Divat,Szépség,Sztárstílus,Eva Longoriaí

Eva ezzel a frizurával egyszerre hangsúlyozta nőiességét és emellett elragadóan bájos kisugárzást is varázsolt magának. Ha te is erre pályázol, kövesd az alábbi lépéseket:

1. A frissen megmosott, törölköző száraz hajadon oszlass el maréknyi volumennövelő hajhabot, így tuti dús és tartós lesz a fonatod. Ha a szárítás után nem tartod elég dúsnak a frizurád, segíts rá egy kis tupírral.

2. Válaszd ki a számodra szimpatikusabb profilod és hajzuhatagodat arra az oldalra fésüld. Figyelj arra, hogy összességében egy laza frizurát készíts, tehát nem kell minden egyes apró tincsedre kínosan ügyelned.

3. Ha megy egyedül, akkor elkezdheted a parkettafonást a tarkód vonalában, de ha nem megy, kérd meg barátnődet, hogy segítsen az elkészítésében. A szexi fonatodat feldobhatod azzal, hogy egy szép selyemszalaggal rögzíted a végét.

4. Húzz ki egy-egy tincset az összefogott frizurád elülső részéből, és adj neki egy laza hullámot hajsütővel.

5. Végül tedd tartóssá az elkészült remekműved hajlakkal.

Szépségápolás

A fodrászod nyugodtan szabadságra mehet, mert egy-egy mutatós frizura elkészítése nem kíván feltétlenül szakértő kezeket. A most következő gyönyörű frizurákkal biztosan magadra vonod a figyelmet. Megmutatjuk, hogyan készítheted el.


Még ha nem tudjuk precíz pontossággal beállítani hajunk, akkor is érdemes magunk próbálkozni különböző frizurák elkészítésével, esetleg megkérhetjük egyik barátnőnket. Igaz a mondás, hogy gyakorlat teszi a mestert, így ne adjuk fel, ha elsőre esetleg nem úgy sikerül, mint gondoltuk.

Aki szereti a természetes, lágy esésű hullámokat, annak ez a frizura pont ideális. A romantikus hatás még fokozottabb a hajpántként feltűzött saját fonattól. Először tűzzük fel hajunk felső részét, tincsenként hajsütővas segítségével készítsük el a hullámokat, majd fújjuk be lakkal. Csatoljuk le a feltűzött hajunk, és azt is csavarjuk fel tincsenként a hajsütővasra. Lakk, végül fésüljük át ujjainkkal a tincseket. Ha szeretnénk egy kis romantikus pluszt adni frizuránknak, akkor az egyik fülünk alatt fogjunk meg egy tincset, fonjuk be, tekerjük körül fejünk tetején és tűzzük le.


 

Gyönyörű, többfonatos frizura készítése képeken lépésről lépésre. Először (1-2. kép) mindkét oldalon két-két fonatot készítsünk. A fonatokat (3-6. kép) a fejtetőn fejpántként tűzzünk le. A hátul maradt hajat (7-9. kép) fogjuk copfba, amit rendezetlen módon tűzzünk, végül fújjunk lakkot frizuránkra.


 

Pofonegyszerű, mégis látványos eredmény. Fésüljük hátra hajunk, bal oldalt fogjuk össze, fülünktől indulva kezdjük csavarni, ne túl szorosan. Egy nagy hajtűvel tűzzük le. Most a letűzött hajunk lelógó részéhez fogjuk hozzá a jobb oldalon maradt tincset, és együtt csavarjuk az előző fölé. Hajtsuk vissza hajunk, ha kilógna és tűzzük le. Ha van otthon valami mutatós csatunk, tűzzük bele.


 

Laza, rendezetlen hullámok éjszakára hagyott hajcsavarók nélkül? Nem lehetetlen. Amire szükséged lesz, az egy lapos hajsütővas és némi hajlakk. Először tűzzük fel hajunk felső részét. Fogjunk egy tincset, tekerjük fel lazán az ujjunkkal, majd ezt fogjuk a hajsütővas közé. Óvatosan engedjük le, majd így haladjunk tovább. Fújjuk be lakkal, végül óvatosan ujjainkkal fésüljük át frizuránk.

Masni a hajban/hajból *-*

Nem tudom Ti mennyire vagytok képben a hírességekkel és hogy mit hoznak éppen divatba, de én nem nagyon. Például tudtátok, hogy a masni hajat egy időben Lady Gaga viselte előszeretettel? Őt annyira nem kedvelem, de az ötlet klassz, így nézzük, hogyan készíthetjük el magunknak is!

Elkészítése:
1. Készítsünk egy copfot a hajunkból a fejünk tetejére, alulra, vagy középre, ahova szeretnénk. Amikor utoljára húznánk át a gumin a hajunkat, akkor hagyjunk egy kontyot, a hajvég legyen elől.
2. Nyissuk szét kétfelé a kontyot.
3. A meghagyott hajvéget középen hajtsuk hátra és hátul tűzzük el.
4. Igazítsuk el a masnit, hogy csinos legyen és kész!

A masnit variálhatjuk sokféleképpen, akár csak kicsit készítve, akár drámaian nagyot. Lady Gaga így viselte:

Persze azóta már az okos cégek külföldön kaptak az alkalmon és már készen kapható hajmasnit is vásárolhatunk többféle színben, melyet csattként csak bele kell tűzni a hajba:

Aki azért maradna a saját hajánál, annak itt van néhány ötlet még:


Zavar a frufrud?Tűzd el!:D

Akinek nincs legalább szemöldök fölé vágva a frufruja, hanem akár egészen hosszú elől a haja, gyakran zavarhatja, hogy a szemébe lóg. Az is előfordul, hogy nem sikerül rendesen beszárítani és egyszerűen nem áll sehogy. Ilyenkor általában a fülünk mögé tűrjük, (feltéve, hogy elér odáig), de van ennél sokkal mutatósabb módja is az eltűzésnek! Íme 15 ötlet rá:
 
 

Hajfonatok

Gondolom észrevettétek, hogy mostanában nagyon vonzzanak a hosszú hajból készíthető hajköltemények, hiszen mutattam már párat. A sok gyönyörű kép inspirált, és eltökéltem, hogy megnövesztem a hajam. (Meg persze az is hatással volt rám, hogy a kedvenc fodrászom szülni ment, máshoz meg nem szívesen megyek vágatni.)

Nagy kedvenceim a fonott hajak, melyek elkészítésére a fellelhető ötletek száma közelít a végtelenhez. Lehet csak egy tincset készíteni, vagy az egész hajat befonni. Lóghat hátul, oldalt, de lehet frufru helyett is. Lehet laza, vagy szigorúan szorosra húzott, de készülhet akár konty is belőle.
Most összeállítottam egy csokorra valót a kedvenceimből a teljesség igénye nélkül, tessék inspirálódni:
A végére pedig egy videós segítség ehhez a típusú fonáshoz:
Legalábbis akinek van elég hosszú haja hozzá, hogy elkészíthesse. A rövid hajúak  most csak álmodozhatnak. :(
Elkészítését lépésről-lépésre lásd a tovább mögött.
 


 (Egyébként gyönyörű haja van és jól is áll neki a vörös!)
1. A fejtető közepén válassz le egy nagyobb tincset.
2. Kicsit tupírozd meg.
3-4. Fogj egy kis darab anyagot és hajtogasd kicsire. Erre kell az egész tincset rátekerni, mint egy hajcsavaróra.
5. Tűzd meg alul.
6. Készíts pár vékony fonást oldalra, hogy még extrább legyen.
Ha kész, tűz egy szép masnit a konty alá!

 

 

 

 
 

Halszálka fonás-Így készítheted el

Tavaly megint kezdtek divatba jönni a különböző fonások! A halszálka fonás nagyon mutatós és divatos. Megannyi sztár viselte már ezt, most megmutatjuk, hogyan készítheted el!

 

Így készítsd el:
Tipp: mielőtt elkezded a fonást, egy kis gumival fogd össze a hajad a fejedhez minél közelebb.
1. Miután összegumiztad, válaszd ketté a hajadat.
2. Mindig egyik oldalról adj egy kis tincset a másik oldalhoz, alulról-felfelé téve a tincseket.
3. Ha elértél a végéhez, gumizd össze a végét.
4. Végezetül vágd el a felül lévő gumit, és egy kicsit húzd szét a fonást, hogy lazább legyen!

Nyáron nehezebb karbantartani és ápolni a frizuránkat, hisz a napsütés, a pára és a klóros víz megviseli tincseinket. Következzen pár frizuratipp, melyek segítségével mindig csodálatos lehet hajkoronád!

Copf
A legegyszerűbb megoldás a copf, melyet tényleg egy perc alatt is elkészíthetsz. Persze a hagyományos lófarkat is lehet kicsit variálni, hogy változatos és trendi frizurát készíthess. Az első javaslatunk, hogy fogd össze több helyen is a copfod, így hajad még a strandon is csini marad. Romantikus estékre érdemes a vállad fölött átvetned a tincseket, melyeket kicsit göndöríts be egy hajsütővas segítségével. A modern megoldások kedvelőinek a gumi hajjal való lefedését ajánljuk, hisz így igazán minimalista benyomást kelthetsz. A játékosabb stílus kedvelői egy oldalra fogott copffal tehetik vidámabbá megjelenésüket. Ha a tincseid eltérő hosszúak (például épp most növeszted le a frufrud), akkor fogd össze hajad több helyen is, így minden hosszúságú tincset össze tudsz fogni.

 

Díszek és kontyok
A nyári frizurákat érdemes feldobni egy bájos virággal vagy masnival. A kontyok készítése során csavarjuk a tincseket, készítsünk csigákat. Egy nyaklánccal is feldobhatjuk hajkoronánkat csak arra ügyeljünk, hogy rögzítsük pár hullámcsattal az ékszert. Idén ismét kezd visszatérni a kreppelt frizura, így a merészebbek bátran hullámosítsanak.

 

Fonatok
A klasszikus francia- és a halszálka fonat segítségével az elülső tincseket, zavaró frufrunkat is eltüntethetjük, hogy lélegezni tudjon az arcbőrünk. A fonott tincset hajpántszerűen is viselhetjük, vagy oldalt is letűzhetjük. Strandoláskor vagy hőségben a copf befonása lehet a legjobb megoldás, hisz nyakunk és tarkónk nem fülled be a melegben.

 

Tejeslányka
A tejes- vagy pásztorlánykának is becézett fonási technika igazi kánikulai trend lehet, hisz bőrünk ilyenkor tud lélegezni és tincseink sem kuszálódnak össze. A 2012-es nyári trendek bemutatóin több kifutón is ezt a fonási technikát alkalmazták a fodrászok.

 

Hajpánt
Nyáron a hajpántok is szezonjukat élik, hisz nemcsak mutatósak, de a homlokot is szabaddá teszik. A fejpántokkal hippis stílust kelthetünk, míg több hajpánttal a biztos tartást is elérhetjük. A tündérszerű, laza frizurák elkészítésekor a virágos darabok lehetnek segítségünkre, míg a retró hajak elengedhetetlen kelléke a masnis hajpánt.

Kendő
A nap sugarai a hajszálakat is károsítják, így hosszabb kinti tartózkodás idején érdemes egy csinos kendővel fedni a tincseket. Hajpántként és turbánszerűen is hordhatjuk a színes sálakat.

 

Kalapok
A kendő mellett a másik nagy nyári kedvenc a kalap, mely hajunkat és arcunkat is védi a nap káros sugaraitól és a leégéstől, s emellett még rendkívül csinos is. Idén a széles karimájú darabok hódítanak, melyeket nemcsak strandra, de a hétköznapokra is felkaphatunk.

 

Vágd rövidre
Ha régóta gondolkozol a rövid fazonon, most itt a remek lehetőség, hogy belevágj. A félhosszú hajat besütve dús hatást érhetünk el és a tincsek is rövidebbnek hatnak. Idén nagy kedvenc az egyik oldalt hosszú, másik oldalt rövid frizura is. A rövid frizurák esetében a frufru eltalálása a legfontosabb, hisz az első, arcot keretező tincsek a meghatározóak.


Ha kibontva hordod
Ha nem szereted összefogni a hajad és a kiegészítőket sem bírod akkor a nedves hatású strandfrizurákat imádni fogod. Ennek a stílusnak a lényege, hogy a még nedves hajba kevés formázót dolgozz el, így az száradáskor hullámossá válik, természetes hatásúnak tűnik. Ha nagyon hosszú a hajad és nem bírsz vele érdemes megritkíttatni, esetleg frufrut vágatni. A hajsütővassal is meseszép frizurákat varázsolhatsz magadnak, melyek tuti vonzzák a tekintet az esti partiban.

A tavasz közeledtével szeretem feltűzni, eltűzni és felkötni a hajam, ám egy idő után ez már unalmassá válik. Ilyenkor jönnek a régi bevált és különleges fonási technikák. Persze sokat én magam sem tudok mind a mai napig elkészíteni, ám egy-egy típusba ha nagyon beleszeretek a youtube-on található oktatóvideók segítségével elsajátítom. Következzen pár inspiráló kép!

t1.jpg
t2.jpg
t3.jpg
t4.jpg

Kerestem nektek még valamit. :D

Remélem tetszenek.:)

*****************************************************************************

********************************************************************************

 

**********************************************************************************

********************************************************

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Canadian Pharmacy Ordering Viagra EllVect

(Ellorbina, 2019.01.24 00:28)

Priligy Phase Iii [url=http://antabusefast.com]antabuse online pay with paypal[/url] Amoxicillin Works Bowel Bacteria Cephalexin Clamydia Como Cortar Propecia Cephalexin 500mg For Toothach [url=http://tadalaf20mg.com]cialis online[/url] Purchasing Acticin Drugs Buy Strong Viagra Uk 64 Donde Comprar Cialis En Madrid

csajok

(kg, 2015.04.17 16:47)

Tetszik a csomó a hajból!:))))))))))

Ózd Somsály út 9

(Szabó Mária, 2014.03.22 16:58)

Nagyon jó hajak ezekból párat tudok de a többit is majd meg tanulom :))

Találd ki :)

(Csak simán Fati :), 2013.04.18 09:52)

Nagyon jók a hajak ezekből egy párat tudok is de negyon jók akkor ia :))

espanol.monita1221@gmail.com

(Monokaah, 2013.03.22 15:25)

hi!!! Nagyon joo oldal*-* gyakrabban fogok ide járniii áá nagyon teccik lol:))<3

hajdubogi@freemail.com

(Bogii, 2012.11.15 09:39)

ÁÁÁ nagyon tetszik főleg a fonatok és a masnii